Forumas.Fantastika.lt

It is currently 2018-05-21 14:38

All times are UTC+04:00




Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: IT guru pagalba
PostPosted: 2014-03-12 13:16 
Offline
User avatar

Joined: 2010-03-01 19:11
Posts: 188
Location: Kleboniškės
Taigi reikia žmogaus kuris šiame reikale nusimanytų daugiau nei aš.

Problema nr 1, perrašius win7 nebepagauna external hdd, ji rodo per my computer, per management, bet bandant įeiti rašo, kad reikia formatuoti. Particija keista nebuvo, prieš perrašant viskas puikiai veikė tad, kad kažkas blogai su hdd atmetu iškart, per management rodo, kad particijos tipas raw, nors prieš perrašant buvo ntfs.
Bandžiau keisti drive letter, daryti active. Formatuoti nenoriu, nes kiek sprantu galima sutvaryti ir taip. Skaičiau, kad galima kažkaip ištrinti usb driverius, perkrauti pc, įdėti hdd ir atsiųs naujausius usb driverius su kuriais prigaus. Yra tiesios tame, jei taip kur juos rasti? Gal kas yra susidūrę ir žino kaip išspręsti?

Problema nr 2 labiau tricky, grįžus po savaitgalio namo kažkas pasidarė su wifi, pirmą kart pasijungė iškart, bet internetas vos veikė. Bandant prisijungti vėl, neprisijungia, ilgai bandant vėl prisijungia, bet vėl tas pats su interneto greičiu. Telefonai taipat neprisijungia, išmeta saved secured, kad bando gauti ip ir galiausiai "authentication error occured". Bandžiau perrašyt win, bėt dėl to dar prisidėjo ir problema nr1. Bandžiau per telefonus daryti forget ir išnaujo suvesti pass, nieko, rašo, kad dar galima bandyti keisti pass, kaip ta padaryti? Kaip atstatyti rūterio factory default? Rūteriai perkrauti n kartų, ty tiek išjungti iš lizdo ir palitki ilgam laikui, tiek išjungti įjungti, tiek maigytos reset knopkės. Kas galėjo nutikti, kai realiai penktadienį viskas ok, išsiveži pc, grįžti ir oba.

_________________
So close and yet so far...


Top
   
 Post subject: Re: IT guru pagalba
PostPosted: 2014-03-13 10:47 
Offline

Joined: 2009-08-17 12:13
Posts: 67
Location: Vilnius
Kadangi problema ir su kompu ir su telefonais manau windows'ai ne prie ko. Factory reset'as skirtingiems router'iams gali būti skirtingas tai geriausia jei pasiieškotum kaip tą padaryt tavo specifiniui modeliui, jei neišeina pagooglink router hard reset. Firmware'o atnaujinimas galėtų padėti irgi.


Top
   
 Post subject: Re: IT guru pagalba
PostPosted: 2015-07-11 15:59 
Offline
User avatar

Joined: 2015-07-11 15:40
Posts: 2
Location: Kaunas
Man su wifi lygiai tas pats ir ziauriai nervina, va dabar turiu per stacionaru kompa narsyti isijunges laida. Temos autoriau gal susitvarkei jau sita beda?

_________________
Atletiskas.lt


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC+04:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to: 

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited