Forumas.Fantastika.lt

It is currently 2024-04-20 4:25

All times are UTC+04:00




Post new topic  Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: Fiesta 25: aftermath
PostPosted: 2011-10-10 1:35 
Offline
Raudonoji kolegija
User avatar

Joined: 2002-12-06 15:40
Posts: 3431
Location: Wilno Kochane
Pirmojoje dienoje buvo apie 40 žmonių, antrojoje - 25 žmonės ir vienas kūdikis.
Geriausiu meistru išrinktas Pencil
Geriausiu žaidėju išrinktas Tadas (kadangi Tadai yra keli, tai čia tas Tadas, kuris buvo šalia Reginos. C'mon, make up some nick name)
Antrojoje dienoje, tam tikra prasme laimėjo gijas, o tam kita prasme laimėjo taadas. Tam trečia prasme laimėjo komanda iš gijo, taado ir Kosto.
kLARP dalies aptarimas - šitoje temoje

Geriausiajam meistrui ir geriausiajam žaidėjui priklauso po 80 Lt 'dovanų čekis' Rikyje.

_________________
o jei kiekvienas pirma galvotų, o tik paskui postintų, pusė topikų išvis nebūtų gimę.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2011-10-10 12:28 
Offline
User avatar

Joined: 2005-09-24 23:08
Posts: 1449
Location: Vilniaus kaimas
Sveikinimai geriausiems žaidėjui ir meistrui.
Shizzaqro tekstas apie Tadą got me confused. Preziumuoju, kad tas kuris žaidė pas mane. ;D.

Taigi jau praktiškai tradiciškai, kaip žmogus kuris vietoj pasiklausymo mėgsta pašnekėt apie sesijas.

Pirma sesija kurioj teko pažaist buvo pas dėdę Jaują. Apskritai niekada iki šiol nebuvau žaidęs pas Jaują, tačiau turint omenyje, kad žaidėme su Houses of The Bloodied sistema meistras laikėsi kažkiek nuošaliau nuo visko, tai nežinau ar galiu pasakyt kad dabar žinau, kaip Jauja meistrauja.
Akmuo Jaujai į lįsvę - buvo labai keista, kad Kristijonui apie sistemą aiškino Gijas, o ne meistras.
Kompanija buvo labai smagi. Na, truputi nusivažinėjom į visokiu šonus.
Mūšų šaikoj buvo Bagažininis Malkavas, Brujah Planuotoja, Gezas Brujah, Labai Tylus Assamitas, Anarchinis Gangrelis ir Padegėja Tremere.
Mūsų kompanija greitai pasidalino į dvi grupes, muštynės prieš eliziuma tarp Brujah ir Gangrelių. Ir tie kurie bandė daryt tai ko prašė marionetė princas.
Smagios vietos, tai Brujah planuotojos diabelere kažkokio pagauto sabato nario, Gangrelio vežimas į ligoninę ir atgal, neišlupamas gezo Brujah radijas, Malkavas laukiantis pasaloje ;D, ir deganti trubelė su regentu.

Pati juokingiausia vieta, kai Malkavas ėmė vaidint lavoną, o paramedikai jį pabandė atgaivinti elektrošoku. Vienas geriausių momentų kada galima užsifrenziti ever.

Gražiausiai man patiko mūsų siužeto pabaiga ir veikėjų būklės:
Malkavą paliko pasitikti saulėtekio bet bent be multikų.
Brujah įsiskolino Tremere Vincentui dėl savo diabolizmų ir baigė žaidimą linksmoje torporo būsenoje.
Tremere gavo laišką iš vienos ir greitu keliu buvo ten išvešta.
Assamitas buvo išvarytas iš miesto.
Mano Gangrelis greitosiomis išvyko į Maskvą, matyt į sarašą miestų, kur geriau nesirodyti (Sietlas, Kaunas) norėdamas įrašyti dar vieną.
Vienintelis Gijo Brujah liko sveikas ir paskirtas naujuoju brujah klano primogenu. (argi taip galima prieštarauti autoritetams?)

Buvo smagu. Galbūt tik Kristijonas buvo šiek tiek disattacched to efverything. Reikėjo imti mūsų siūlomus tokenus dažniau, nors pripažįstu, kad galbūt galėjom truputi daugiau bandyti įtraukti. (jauja ;D) Bet čia galbūt taip ir gaunasi, kai visi prie stalo yra vtm'e plaukioję ne vieną kartą, o kristijonas tieisog susipažinęs kas tai yra (na bent taip atrodė).


---
Antroji sesija, kurią vedžiau jau aš prasidėjo tuo, kad man teko meistraut 7 žaidėjams. (absoliutus maksimumas)
tradiciškai pridalinau visokių handoutų (jeigu kam įdomu juos paviešinau internete) ir pradėjau žaidimą.

Apskritai turiu problemą su eterio valdymu, o šį kartą kai žmonių buvo septyni negaliu garantuoti kad visiems daviau vienodai eterio, bet I tried.

Buvo žmonės kurie tam tikru žaidimo momentu priėmė labai keistus sprendimus, tačiau manau jog visiems tai tik pakėlė nuotaiką. Tai kaip Baroneto Francio Voro sūnus (Grompok?) nežinia kodėl skleidė kiršinančius gandus, kurių kulminacija buvo nesėkmingas bandymas užnuodyti puotos maistą; Grafo Michailo Vilko sūnus, (Aleksander) sugalvojęs dėl nežinomų priežaščių padegti laivą prieplaukoje ir savo tragišku metimu nustatęs, jog tieisog ėjo link laivo nešdamas deglą ir alyvos statinę; Barono Riuriko Sūnus, (Hinkelveinas) sumaištyje kažkodėl šokęs smaugti Grafo Michailo ir neišmetęs nei vienos sekmės; Grafo Vladislavo duktė (Elena?) pasiūliusi pamokyti du jaunus karštakošius vilkus ir liepti jiems kauti stalo įrankiais... Kiti žaidėjai buvo atsargesni, gaila, kad Tdazas išėjo ankščiau (nors turiu pripažint pagelbėjo su sužiūrėjimu), man patiko Barono Glebo sūnaus (Aronas?) pirminė reakcija, kai išgirdo, jog Glebas vaikšto po salą ir varo ant vilkų - tadazas atsiduso ir pasakė, kad matyt vaikšto kartu ir visgi pritaria tėvo argumentams ;). Grafienės Jadvygos sūnus (Leonardas?) buvo vienas atsargiausių personažų ir sakyčiau tik dar poros valandų žaidimo (Lenkas prašė eit lauk mūsų paskutinio stalo :p) pritrūko jam pasigauti Kapitoną Emanuelį (tam sutrugdė incidentas prie laivų užgaišinęs kapitoną biurokratijoj ir problemose) ir išsiaškinti bent kažką rimtesnio apie fone vykusius ritualus. Barono Federiko sūnus (Tado veikėjo vardas pasimetė. spėliojant pagal urašus ant kitų charsheetų lieka "lubris" bet abejoju labai) buvo vienintelis kuriam bent kažkiek rūpėjo, kad visos derybos ir dvikovos baigtųsi taikingai. Atsiprašau dėl tėvo mirties.

Kai teko rinktis kažkurį žmogų geriausiam žaidėjuj aš šokinėjau tar Mcleod ir Tado, nes abu sane peaople in insane situations.

Apskritai žaidimas nejudėjo taip greitai siužeto apmatais kaip norėjosi, taip pat gailiuosi, kad esant tokiai daugybei žmonių negalėjau išnaudoti visko kas gulėjo viekėjų lapuose (jeigu žaidėjų būtų buvę 5-, būčiau atsižvelgęs bent į kiekvieno rival ir bandęs įpinti į situacijas).
Dovanos atvežtos baronienei katerinai turėjo būti trumpas komentarasgalbūt iškiriantis geriausiai įsiteikusius (šiuo atveju tai buvo Jadvygos sūnus ir dukra padovanoję magišką amuletą) ir praščiausiai pasirodžiusius (pirmą vietą užima užnuodytas dukrlas, Baronienei kuri kaip pasakoja gandai nevengia nuodyti savo vyrų), tačiau iš blogosios dovanos išpaukė baronienės kerštas, o jau iš to teko rūpintis dvikova tarp dviejų jaunų vilkų ir stebėti kaip garbinga komisija iš trijų žaidėjų vos nepavertė visko mirtinu įžeidimu vilkų giminei.
Skerdynės ant Juodojo tilto buvo tokios, kokių ir tikėjausi, visi blaškėsi iš vienos pusės į kitą ir kai kurie net padėjo didinti sumaištį, tačiau gaila, kad Lenkui panorėjus epilogą teko ne atžaisti, o apskritai žaidėjams į jį tepavyko pavėluoti.

Galutinis rezultatas:
3 sveiki ir gyvi
1 praradęs tėvą
1 nušokęs nuo bokšto saloje ant pakrantės uolų
1 miręs dvikovoje su geriausiu vilkų kardininkų (jam leido rinktis arba nukirsta galva arba dvikova turint tik durklą)
1 ištekintas užj bjauriausios Katerinos dukros atiduoant visas teises į žems ir titulus žmonai ir jos vaikams ir praėjus pusmečiui po vedybų nudurtas dukrlu kurį pats padovanojo Katerinai.

Galbūt kadanors kitą fiestą arba šiaip rpg friday reikės padaryti žaidimą apie Šiaurės Karalių ir Degančią Karūną.

Tai tiek.


Jaujai dėkui už žaidimą,
bendražaidžiams už kompaniją,
žaidėjams už malonumą stebint ir vedant.
Ačiū.

(o dieve kiek teksto gavos ;))

_________________
I've seen your version of sanity. It bores me.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2011-10-10 13:28 
Offline
User avatar

Joined: 2004-04-22 18:10
Posts: 766
Location: didelis
XXIcentury wrote:
Akmuo Jaujai į lįsvę - buvo labai keista, kad Kristijonui apie sistemą aiškino Gijas, o ne meistras.
true story :oops: po šios sesijos įsitikinau, kad 6 žaidėjai per daug. smarkiai (tada arčiausiai sėdintys ir garsiausiai rėkiantys laimi). ir kad noriu, jog grįžtu žaidėjų levelių sistema.

o gijas geriau moka sistema. plius man nuolat aiškino, kad ne taip aiškinu. :) charsheetai ne taip padaryti. aspektai ne tokie ir dar pointus ne taip duodu. :o

Ką nuo savęs dar prisidėsiu (akmenų) - HotB reikalauja truputį kitokių questų ir "bėgių". nes mane ištiko lengva katatonija, kai už 2 blood(style) pointus ir ~10 min, perėjot visą scenarijų.

ps. kitąsykį joks princas suicidal-sociopatų-poxuistų į domeną nebeįleis ;)

pps. geriausi malkavianai gaunasi tie, kurie nežino, kad jie žaidžia už malkavian. :x


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2011-10-10 19:12 
Offline
User avatar

Joined: 2006-09-13 21:16
Posts: 353
Location: Night City
....... O aš gailiuosi, kad negalėjau sudalyvauti žaidime pas Aivarą.... bet pas Darkseedą "Anima" žaidimas buvo įdomus. Turbūt labiausiai patiko tie cinematic efektai kovoje (cia jau mano paties fetišas). TAČIAU, jaučiau, kad pritrūko laiko normaliai išvystyti scenarijų. Mes, aišku, patys kalti, nes per daug detaliai detektyvus atžaidinėjom.

_________________
dekui Dievui uz virtualia realybe..... o sveikas, ka tik tau dekojau.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2011-10-10 23:07 
Offline
User avatar

Joined: 2007-07-31 23:58
Posts: 559
Jauja wrote:
XXIcentury wrote:
Akmuo Jaujai į lįsvę - buvo labai keista, kad Kristijonui apie sistemą aiškino Gijas, o ne meistras.
true story :oops: po šios sesijos įsitikinau, kad 6 žaidėjai per daug. smarkiai (tada arčiausiai sėdintys ir garsiausiai rėkiantys laimi). ir kad noriu, jog grįžtu žaidėjų levelių sistema.
Na man problemų dėl to tikrai nebuvo. Kaip tik puiku, kad esant 6 žaidėjams neužkraunama 100proc. Atsakomybė meistrui ant pečių.
O dėl mano disattachment'o, tai iš tiesų iš dalies dėl sistemos nepažinojimo ir iš dalies dėl to, kad man ta sistema nelabai patiko, kai šiek tiek susipažinau. Nepatiko, kad netiesiogiai vieni kitus įtakoja žaidėjai. Kaip kad mano veikėjas dėl kitų įsikišimo iš religinio mistiko (slapta demonisto) tapo kataliku ;D

Shizzar - į antrą sesiją buvau atėjęs, tik pavėlavau 10-15min, ir prie stalo jau buvo 7 :!: žaidėjai. Tad teko pabrukus uodegą nešdintis, taip sakant. Tad ateity fiestai linkėčiau nebent didesnio meistrų skaičiaus.


Top
   
 Post subject: Re: Fiesta 25: aftermath
PostPosted: 2011-10-10 23:24 
Offline

Joined: 2005-02-09 23:05
Posts: 74
Location: Vilnius
shizzar wrote:
Geriausiu meistru išrinktas Pencil
woohoo :!: aciu, aciu :D

ka gi... 2 sesija, "Pamirsti negalima prisiminti":
zaidimas tikrai pavyko. kazkam jis patiko, kazkam nelabai, kazkas liko confused, bet tikiuosi zaidimas padare tam tikra poveiki visiems dalyviams ir jei kiekvienas is ju nors trumpam susimaste apie tai, ka geriau pamirsti, o ka prisiminti, tai zaidimo tikslas pasiektas.
is tikruju gavosi labai "non-Call-of-Cthulhuish" zaidimas, kur sistema is esmes nebuvo svarbi, bet visi kableliai buvo pastatyti i savo vietas, o tai svarbiausia :wink: aciu zaidejams: Drago, Ju, Hizard, Mantui, Meh

1 sesija, Risus pas Ratliker:
buvo fun :) "gerieji" kultistai-teroristai... isime begaliniai gincai "ar darom the normal way ar the magic way", o labiausiai - be abejo - musu Alchemiko didvyriskoji mirtis :wink: aciu meistrui ir mano draugui Ratliker ir kitiems Krisnos spec.ops'ams

_________________
There is no spoon...


Top
   
 Post subject: Re: Fiesta 25: aftermath
PostPosted: 2011-10-11 1:12 
Offline
User avatar

Joined: 2009-10-07 21:48
Posts: 16
Pencil wrote:
1 sesija, Risus pas Ratliker:
buvo fun :) "gerieji" kultistai-teroristai... isime begaliniai gincai "ar darom the normal way ar the magic way", o labiausiai - be abejo - musu Alchemiko didvyriskoji mirtis :wink: aciu meistrui ir mano draugui Ratliker ir kitiems Krisnos spec.ops'ams
As pritariu kad buvo fun, aisku tikrai daug gincu buvo del to magic way, kuri man buvo labai priimtina :lol: taip pat dekoju Ratliker kad pasiule-pakviete suzaisti pas ji.
P.S.
As as neklystu musu Q nuejo velniop nes alchemikas nesesi ta rasta kuri mes sunkiai emem.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2011-10-14 13:43 
Offline
User avatar

Joined: 2005-09-24 23:08
Posts: 1449
Location: Vilniaus kaimas
(Čia vėl aš ;D)

Jei kam įdomu apie ką Rremhira šnekėjo per "paskaitą" fiestos metu, tai aš be jo leidimo pridirbau paprastą generatorių "RSG" atkartoti Remhiros metodą, tik be kauliukų (taip, ereziška, tačiau kai reikia mėtyt 20d20 ir surašinėt viską ant lapo, kad paskui perrašyt dar ne kartą, tai...).
Ten dar beta versija, nes daryta kai tiesiog užsiniežėjo, bet kadanors pakeisiu į kitokią.

_________________
I've seen your version of sanity. It bores me.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC+04:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 76 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to: 

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited