Forumas.Fantastika.lt

It is currently 2024-03-29 6:30

All times are UTC+04:00




Post new topic  Reply to topic  [ 136 posts ]  Go to page « 16 7 8 9 1014 »
Author Message
 Post subject: Re: Witcher 3
PostPosted: 2015-12-22 21:28 
Offline

Joined: 2004-10-28 16:49
Posts: 1858
Location: Kaunas
sorlac wrote:
Bet gi, kiek laiko užtruko Jen nuo sustikimo su Ciri iki jos įvėlimo į suirutę Tanned'e?
Tris padarė ko jos prašė [Geraltas ją pasikvietė Ciri prižiūrėti, tan labiau iš moteriškos, nei maginės pusės]. Jen kaip visad vaikės savo tikslų ir pridirbo, ką po to tris knygas visi iškuopinėjo. Tobulas motiniško rūpesčio pavyzdys.

Jei Tris pakiša Jennefer vardan svarbesnių tikslų, tai Tanned'e Jen išmes aukoja Ciri vardan politikos. Žinant, Jen charakterį man visai nenuostabu, kad Geraltas į ją ilgai nesikreipė.
bah... :) Kiek užtruko jen... Daug... jei skaičiuoji tiksliai laikrodžiu, tai neįmanoma ir neteisybė, nes Tris kažkiek žiemojo Tanede laiko ir niekur konkrečiai neminima kiek laiko, lygiai kaip ir Kiek Melitelės šventykloj truko Jenefer mokslai. Nepradedam, "kieno ilgesnis" čia? :)

"jen pridirbo" ką jen pridirbo ir ko ne, tai tavo asmeninė interpretacija, kaip ir mano (įsidėmėk, tavęs už tai nekryžiuoju :)) Niekur nepaminėta kodėl ji ten atvedė ją pranašaut. Gal ji kaip tik tikėjosi, kad visi "atsiknis" ir leis tiesiog augti "ultimate" magei pagal natūralią ir normalią programą (na ten mokslai ir pan. be abejo gal šiek tiek tikintis, kad kažkiek apsaugos nuo šaltos pasaulio pabaigos). Čia jau interpretacijos ir labai pritemptos į abi puses.
Kaip jau sakiau, imant žaidimą atskirai, Tris naudai daugiau faktorių: ji +/- aktyviai dalyvauja/gelbsti raganiui visas dvi pirmas dalis, kai jen veikia gerų geriausiu atveju kažkur Geralto atminties pakraščiuose. (PS Šani linija iš vis šioj vietoj iš piršto laužta, jei ką). Jei turėt omeny pirmiausia knygą ir po to žaidimą... vaizdas visai kitoks. Aš asmeniškai neteisiu nei vienų, nei kitų. Bet sakyt, kad Tris "geresnė, nes (pasąmonėje) tokia gražutė" tai nu... neteisinga ir tiek... Gerbiu tavo asmeninį skonį, tik manau, kad Ukrul čia be reikalo karščiuojasi ir tave į tai stumia :)


Top
   
 Post subject: Re: Witcher 3
PostPosted: 2015-12-22 21:31 
Offline

Joined: 2004-10-28 16:49
Posts: 1858
Location: Kaunas
Nomad wrote:
Tai kad trečiame atviru tekstu... už tai aš draugam visada rekomenduoju skaityti knygas prieš žaidžiant. Nebent turi omeny, kad nepapasakojo visos priešistorės, ten apie Ežį ir stuff
Žodžiu, arba kažką pražiūrėjau, arba čia kvepia spoilinimu kas dar man bus :) prašau dėl to nebeplėtot (netyčia užkūriau) :)


Top
   
 Post subject: Re: Witcher 3
PostPosted: 2015-12-23 4:43 
Offline

Joined: 2002-12-24 11:07
Posts: 359
Location: Solar system
sorlac wrote:
- Jen atsiduria kalėjime, nes bando taisyti padėtį, kurią pati sukūrė atitempdama Ciri į burtininkių salą. Vinenintelis tikslas, lkurį įžvelgiu kaltės jausmas.
Man patiko. As pratesiu minty, jei galima. Jen atsitempe Ciri i sala, nes Triss susifeilino ir ismaldavo, kad Geraltas kreiptusi pas Jen pagalbos. Triss kalciausia! Right? Bendrai ne, Geraltas irgi kaltas - kas jam trukde pasiimt Ciri per pirma susitikima? Per antra? Vos ne jega reikejo igrust, ka jis sau galvojo, mlia. Einam toliau, Ciri mociute irgi ne maziau kalta - nei Geraltui Ciri isiule, nei savo kaima apgyne. Apgailetina! Daly kaltes turetu prisiimt Ciri tevai: Paveta - kad nepasidare aborto (is karto kie problemu buvo atkrite), o Dani/imperatorius bla bla bla tai is is viso vaiksciojantis feilas. Visus jo susifeilinmus tiesiog tingiu rasyt, o be to tai uzgoztu pagrindini kaltininka. Root of all evil, taip sakant. Elfai!!111 Negalejo vienos vieninteles bobos priziuret, kad nesiduotu su visokiais burtininkais.
Atmetus sarkazma i saly, tai del skerdyniu Tanede kalciausias vienas lb konkretus asmuo. Kol kas nepaminetas (reikia uzsidet priminima susidorot ziauriausiu imanomu budu su juo sekanciam W3 perejime). Ivardinsi?
Quote:
Tris beje niekad neįstūmė Ciri į pavojų
Kaip ir 99% kitu zmoniu, kurie net nezinojo apie Ciri egzistavima. Wow, koks pasiekimas! :D Kai nieko del zmogaus nedarai, tai aisku, kad i jokius pavojus neistumi. Puikus demagogijos pavyzdys, btw :)
Quote:
Apie metus prieš finalinę dvikovą ji nieko rimto nedaro ir jokių tikslų neturi, nes sėdi požemyje.
I see what you did here. Tas faktas, kad ji ten atsidure, atlaike kankinimus ir netgi sugebejo sudalyvaut final battle nublanksta pries Triss (ar kokios kitos moteriskes) nuopelnus. Right?
Quote:
Geraltas pasirodo pilyje pilyje duot į dūdą Vilgefortz'ui [kiek pamenu tuo metu, kai jis išsiaiškina, kur tas randas Ciri dar nėra Stryggoj], bo turi nesuvestų sąskaitų.
Jo, 90% knygos įvykių galima netiesiogiai susieti su Ciri, tiesioginių bendrų tikslų nerasta.
TIL, kad Geraltas grudosi i kazkoki uzkampy, nes, pasirodo, turejo nesuvestu saskaitu su Vilgeforcu, o Jen atsidure pas Vilgeforca kalejime, nes tiesiog atsidure. Buna taip. Bet svarbiausia, aisku, parasyt, kad nors 90% ivykiu ir susije su Ciri, bet tiesioginiu bendru tikslu nebuvo :D
Quote:
- tiek Tris tiek Jen buvo Ciri mentorės.
Pasirodo Triss bandymai prie kiekvienos patogios progos ilyst pas Geralta i lova yra vadinami Ciri mentorinimu. Hmm...Na gal Ciri kazko ir ismoko... =)
Quote:
- Jei ne Fringilla Vigo amuletas [eilinė mergaitė palikusi Geraltui trumpalaikį "stiprų įspūdį" tik nsusipoainiojus džinų magijoj] ta dvikova būtų baigus liūdnai [Geraltas kaip ir bandė solo prieš Vilgefortz'ą Thanned saloje], nes iš Jen toje dvikoje kaip ir jų santykiuose nulis naudos.
Chronologijos tvarka:
1. Jei ne Jen magijos skydas 2. Jei ne Geralto kardas 3. Jei ne Jen pasisvaistymas magija 4. Jei ne Regisas 5. Jei ne Vilgeforco noras persimest su Geraltu ant melee, tai amuleto nebutu ir prireike. Ir galiausiai, jei ne Ciri teleportacija (kurios pasekoj Vilgeforcas neteko akies), tai ir amuletas nebutu padejes. Puiki iliustracija kaip tu skaitei (ir supratai) knygas.
Quote:
p.s. Raidės prie to, kad arba dalyviai gerbia kitus diskusijos dalyvius arba ne. Kadangi tavo atveju atsakymas akivaizdžiai yra ne, tai prasmės diskusiją tęsti kaip ir nėra.
Senas geras "po 5+ puslapiu diskusijos as staiga supratau, jog diskusijos neverta test, nes [insert some random reason]. Ne, ne, ne, tai tikrai nesusije su tuo, kad oponentai teisus, o as ne."? Ir netgi su klasikine dideliausia zinute "as teisus, nes Saule geltona, o dangus zydras"?
Never saw that coming =)


Top
   
 Post subject: Re: Witcher 3
PostPosted: 2015-12-23 14:13 
Offline

Joined: 2004-10-28 16:49
Posts: 1858
Location: Kaunas
Quote:
Atmetus sarkazma i saly, tai del skerdyniu Tanede kalciausias vienas lb konkretus asmuo. Kol kas nepaminetas (reikia uzsidet priminima susidorot ziauriausiu imanomu budu su juo sekanciam W3 perejime).
Emmm... šiuo metu Main quest požiūriu esu tam etape, kai reik eit pirmą kart susitikt su senu geru pažįstamu Vernon Roche. Taip pat sudalyvavau laidoturvių puotoje Skelige (pati Skeligo pradžia).

Atsižvelgiant į tai, ar labai didelis spoilas bus paklausti, kokį tu čia asmenį nori žiauriai sudoroti geime? Šiaip pagrindiniai tiesioginiai kaltininkai mirę dar knygose (Vilgefortsas pvz.). Nilfgardo imperatorius kaip ir nesitikiu, kad bus pasiekiamas susidorojimo prasme (o ir nelabai linkęs būčiau). Tai vat įdomu, kokiam tu čia asmeniui taip keršyt nori :) (jei būt spoilas, tai taip ir pasakyk).


Top
   
 Post subject: Re: Witcher 3
PostPosted: 2015-12-23 16:58 
Offline

Joined: 2002-12-24 11:07
Posts: 359
Location: Solar system
Tikriausiai ne visai teisingai issireiskiau sakydamas "kaltas del skerdiniu Tanede" (nes ten tai aisku, kas kaltas). Tiksliau butu klausti kas kaltas, kad Ciri buvo atskirta nuo G&J. Kad butu aiskiau, duosiu analogija - ant kelio yra uzmaskuota duobe, i kuria tu ikrenti. Atrodytu, kad kalti tik zmones, kurie ta duobe iskase, bet ne maziau kaltas tavo pazistamas, kuris apie ta duobe zinojo, bet tau specialiai nepasake. Right?

P.S. deja, bet pasikrinus wiki paaaiskejo, jog personazas yra unkillable (waaah, o kai kurie pasirinkimu variantai atrode tokie daug zadantys!)


Top
   
 Post subject: Re: Witcher 3
PostPosted: 2015-12-23 19:16 
Offline

Joined: 2002-12-19 22:42
Posts: 2976
Ko tu tuos savo bendrus tikslus taip įsikandęs, žmonės ir po aršiausių muštynių ir skyrybų dažnai turi bendrą tikslą rūpintis vaiku, tai nereiškia kad jie nori dar ką nors bendro turėt vienas su kitu. O aš apskritai turiu bendrų tikslų su šimtu bendradarbių.

P.S. čia šiaip random pastebėjimas, į diskusiją nesikišiu nes nebesuprantu, dėl ko diskutuojate. Kas fainesnė, Jen ar Triss? Skonio reikalas. Kurią Geraltas labiau mylėjo knygose? Jen. Nematau, dėl ko diskutuoti.

_________________
We never tire of looking at each other
Only the mountain and I


Top
   
 Post subject: Re: Witcher 3
PostPosted: 2015-12-23 19:41 
Offline

Joined: 2002-12-24 11:07
Posts: 359
Location: Solar system
Man pasirode, ar tu ka tik rimtai pasakei kad "isgert puodeli kavos su kolega" = "grudimasis i pasaulio gala, rizikuojant viskuo, kad padet konkreciam zmogui"? Jedem das seine, I guess.
Diskusija stioj temoj baiges kokie 4psl atgal.


Top
   
 Post subject: Re: Witcher 3
PostPosted: 2015-12-24 0:04 
Offline

Joined: 2002-12-19 22:42
Posts: 2976
Uukrul wrote:
Man pasirode, ar tu ka tik rimtai pasakei kad "isgert puodeli kavos su kolega" = "grudimasis i pasaulio gala, rizikuojant viskuo, kad padet konkreciam zmogui"? Jedem das seine, I guess.
Diskusija stioj temoj baiges kokie 4psl atgal.
Tau pasirodė. Negerai, kai rodosi.

_________________
We never tire of looking at each other
Only the mountain and I


Top
   
 Post subject: Re: Witcher 3
PostPosted: 2015-12-24 3:07 
Offline

Joined: 2004-10-28 16:49
Posts: 1858
Location: Kaunas
Čia kažkaip viskas pakrypo ne į tą pusę :)
Jo, imant knygas domėn Geralto pasirikimas kaip ir nekelia klausimų. Imant grynai žaidimą, atsiveria platesnės galimybės, t.y. 1 iš dviejų (Šani nesiskaito, ten kažkokia kreiva variacija, kad apskritai būtų pasirinkimas Witcheryje I)
Ir čia yra visai skonio reikalas. Šioj vietoj, Ukruul, nesuprantu ko tu čia karščiuojies :) Vieni norėjo pasirinkti Triss storyline, kiti Jeneffer. Kiekvieno reikalas ir skonis :) Tuo ir žavūs RPG :)

Pvz., Witcher II mano pirminiai pasirinkimai buvo Roche (nu patiko man tas spec.nazo vadas :)), po to ten +/- taikesnis variantas tame paskutiniame variante ir po to beveik draugiškas pasikalbėjimas su Letho... (kuo aš, beje, visai patenkintas Witcheryje III :)) Iorweth liniją po to peržaidžiau tik todėl, kad buvo įdomu, kokie questai išpuls ten, tik tiek.
Maždaug taip siūlau žiūrėt ir į Witcher III pasirinkimą. Dėl questų, tai iš vis šis pasirinkimas nelabai turi įtakos (kas biškį liūdina), kaip suprantu. Todėl tiesiog gyvenkim draugiškai ir nesiginčykime dėl skonio :)


Top
   
 Post subject: Re: Witcher 3
PostPosted: 2015-12-28 11:23 
Offline

Joined: 2004-10-28 16:49
Posts: 1858
Location: Kaunas
Klausimas dėl sidequesto "Lord of Undvik":

Situacija tokia: nueinu į Hjalmaro stovyklą ten randu kautynių pėdsakus. Ir atsiveria du pasirinkimai: 1. Eik pažiūrėk kur ten kažkas pabėgo prieš kautynes; 2. Eik pasižiūrėk ką čia kažkas sunkaus vilko.
Taip susiklostė, kad pasirinkau eit ten kur kažkas kažką vilko. Perėjau požemį, radau kelis lavonus, primušiau kelias harpijas, stoviu kitoj urvo pusėj prieš namą, kur man sako "eik, paieškok paties Hjalmaro“. Ir čia susimasčiau: o tą padarius man netyčia neuždarys tos questo dalies kur „eit pažiūrėt kur kažkas pabėgo“? Ar man geriau kitu eiliškumu viską daryt? Dar galiu apsisukt ir nubėgt abiem kryptimis, tai norėtųsi abi dalis kad galėčiau įvykdyt :)


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 136 posts ]  Go to page « 16 7 8 9 1014 »

All times are UTC+04:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 19 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to: 

cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited