Forumas.Fantastika.lt

It is currently 2024-03-19 11:40

All times are UTC+04:00




Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: RPG namelis II
PostPosted: 2016-10-21 0:05 
Offline

Joined: 2008-10-12 14:34
Posts: 69
Location: Vilnius
[ img ]

Kviečiame dalyvauti antrąjį kartą vyksiančiame unikaliame Lietuvoje RPG renginyje - “RPG namelyje”. Renginys vyks lapkričio 4-6 d. Kulionyse, Molėtų r. Visą savaitgalį žaisime RPG, mėgausimės rudenėjančia gamta ir stalo žaidimais. Jei oras leis Molėtų observatorijoje žavėsimes naktiniu dangumi ir pievoje džiuginsime vienas kitą žaisdami Jugger.

Renginio metu gyvensime observatorijos nameliuose, jie yra šildomi ir yra visi patogumai (WC, dušas, virtuvė su virykle, mikrobangė krosnelė ir šaldytuvas). Bus bendrai gaminama vakarienė. Nakvynės kaina 6 EUR žmogui nakčiai, o vienos vakarienės kaina 4 EUR žmogui.

Dalyvių registracija prasidės netrukus - sekite reklamą. Facebook įvykis - čia.


Top
   
 Post subject: Re: RPG namelis II
PostPosted: 2016-10-24 16:29 
Offline

Joined: 2008-10-12 14:34
Posts: 69
Location: Vilnius
Registracija į RPG namelio vaidmenų žaidimus prasidėjo!
Registracijos nuoroda: http://rpgnamelis.eu5.org
RPG namelio metu taip pat vyks ir kitos veiklos, kurių tvarkaraštį netrukus paskelbsime. Šį kartą nenustatome griežtų laikų žaidimams, o leisime meistrams ir žaidėjams vietoje susitarti dėl žaidimo pradžios bei trukmės ir prisiderinti prie šalia vyksiančių veiklų.


Top
   
 Post subject: Re: RPG namelis II
PostPosted: 2016-10-24 17:19 
Offline

Joined: 2008-10-12 14:34
Posts: 69
Location: Vilnius
Žaidimų aprašymai!

Meistras: Rimantas
Sistema:GURPS
Penktadienis ir šeštadienis.

Drakonai, elfai ir nykštukai galės truputį pailsėti – šiame žaidime juos pavaduoja laumės, barstukai ir raganos. Scenarijus pakvies nusikelti į gūdžius laikus, kai riba tarp mito ir realybės tebuvo vos apčiuopiama, o paslaptingi įvykiai, užverdantys netikėtai žuvus vienam kuršių didžiūnui, nutikti galbūt galėjo, o galbūt ir ne...


Meistras: Audrius
Sistema: Dyzel punkas/no system
Penktadienis ir šeštadienis.

..... Reporting from weather balloon, over the smoke stacks. Over the city. (the weather man)
Tamsūs dyzelio debesys blokuoja saulę, padanges garsiai drasko purvinais dūmais besispjaudantis dirižablis. Kapitonas pakelia žiūronus prie akių, tačiau vienintelis aiškus vaizdas - debesys. Kapitonas pasitiki savo jėgomis. Su piratais susitvarkys, nuo muitininkų pabėgs. Visgi jis nedrąsiai vėl pažvelgia pro žiūronus su baime tikėdamasis neišvysti tamsaus silueto.
Tuo metu giliai urvuose atsimerkia žalia magiška akis. Jos savininkas ištiesia mechanines letenas. Lėtai išropojęs laukan jis įkvėpia purvino oro, žalioji akis suranda tylą draskantį dirižablį. Be garso išskleidžiami juodi sparnai.
Kapitonas, matydamas kalnyno pabaigą, atsikvėpia. Dar viena sėkminga kelionė. Riaumojimas užgožia dirižablio variklius. Dangų nušviečia ugnis. Drakonas, mechaniniuose nasruose laikydamas savo grobį, krenta žemyn, netoli žemės jis išskleidžia sparnus ir neria lizdan.
Per kalnus nusirita riaumojimo aidas, medžiotojai susižvalgo. Informatorius nemelavo. Jų uždarbis čia.


Meistrai: Skirmantė ir Tadas Valučiai
Dwarf Fortress CLARP
Šeštadienis

Juodaausiai puola! Gnomų tvirtovė Tegubūna užimta, ir, pasak žvalgų, tamsiųjų elfų kariuomenė žvangindama užnuodytais ginklais traukia link nykštukų sostinės Dvergenborgo.
Nykštukų karalius sukvietė didžiųjų giminių vyresniuosius į pasitarimą. Kol žvalgai budi prie didžiųjų tunelių ir laukia pasirodant elfų, barzdoti vyrai ir moterys bando nuspėti jų planus ir išdėstyti savo būrius. Niekam ne paslaptis, kad kai kurios pozicijos vadinamos savižudiškomis. Kas nori siųsti savo gimines, savo kūną ir kraują į garantuotą mirtį? Bet palikti tunelių neapsaugotų irgi negalima. Derybos bus nelengvos.


Meistras: Aivaras
Sistema: Vampire the Masquearade V20 (20-mečio leidimas)
Šeštadienis

Žaidimo pasaulis
Vilnius, 2016 metai. Tačiau, kaip pridera World of Darkness pasauliui, viskas yra tamsiau ir kiekvieną mirtingųjų žingsnį stebi vampyrų ir kitų tamsos padarų bendruomenės, sukančios intrigas savo naudai.

Siužetas
Vilniaus Gubernijos princas, viso miesto tamsią vampyrų bendruomenę (kindred) valdantis vampyras, savo valią remia senomis tradicijomis. Viena jų - tai teisė bet kokiam bendruomenės nariui paskelbti galutinį, mirties nuosprendį. Ši paskutinė priemonė - tai išskirtinė kiekvieno princo teisė nubausti žiauriausią nusikaltėlį.

Tačiau kraujo medžioklė skelbiama ne pagarsėjusiam galvažudžiui ar kitokiam nusikaltėliui, o ilgalaikiam miesto bendruomenės pažibai, garbingam miesto primogenų tarybos nariui. Tačiau Princo žodis - tai įstatymas, ir medžioklė prasideda, net jei priežastis nėra labai aiški.

Sklinda kalbos, jog minėtasis primogenas - vienas seniausių vampyrų visoje Gubernijoje, ir šiai medžioklei savanoriai važiuoja net iš svetur. Viena tokia 'pagalbininkų' grupė atvažiuoja iš tolimojo Stokholmo. Tiesa, atvyksta įtartinai iš anksto, pasiruošę veikti jau pačią pirmą dieną.

Rodos, kad buvusio primogeno naktys jau suskaičiuotos.

Personažai
Visi žaidėjai gaus stokholmo vampyrų grupės (coterie) narius, atvykusius į Vilniaus Guberniją su tikslu padėti vietinei vampyrų bendruomenei išspręsti savo problemas.

p.s. Būtų gerai bent viena ausim būti girdėjus apie vampyrus ir atitinkamą VtM leksiką. Galit žodyną pavartyti prieš žaidimą internetuose. (Kindred, Blood Hunt, Primogen, Prince, Vitae, Diabelerie, Sheriff, Tremere, Masquearade etc). Padarysiu mini intro, bet gal nereikės.


Meistras: Kostas
Penktadienis

Laukiniai Afrikos tyrai pilni ne tik besiganančių žvėrių, naujų Europos gyventojo akims, bet ir persisunkę keistais vietinių genčių papročiais, vudu magija, laukine juodojo žemyno dvasia. Retas kuris keliautojas pasiryžta kelionei per šiuos neištirtus tyrus, o dažnas iš tokių drąsuolių negrįžta namo. Surinkite narsių medžiotojų, nuotykių ir lobių ieškotojų komandą, pasisamdykite vietinius vedlius ir pabandykite savo jėgas 19 amžiaus Afrikos platybėse.

Bendrai nuotakai galima paskaityti:
http://www.goodreads.com/book/show/2381 ... on_s_Mines

Arba pažiūrėti kurį nors Indiana Jones filmą.


Meistras: Augustas
Sistema: Apocalypse World
Penktadienis ir šeštadienis.

Niekas nebeprisimena kaip ar kodėl. Galbūt niekas niekada ir nežinojo? Tik Senoliai prisimena gabaliukus iš savo vaikystės: degančius miestus, chaosą, paniškai bėgančiais šeimas. Ir keistąsias naktis, kai vidurnakčio tamsą nuplieksdavo debesų liepsnos ir pasaulis nusidažydavo kraujo spalvomis.

Pasaulis nebėra toks, koks buvo. Apsidairykit - tai akivaizdu. Užsimerkus ir atvėrus mintis pajusite, jog kažkas yra ne taip. Ties suvokimo riba pajusite pastovų spaudimą, kaukimą, pilną neapykantos ir baimės. Štai nuo tos, visą pasaulį apėmusios sąmonės audros, niekas negali pasislėpti.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC+04:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to: 

cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited