Forumas.Fantastika.lt

It is currently 2024-03-28 23:49

All times are UTC+04:00




Post new topic  This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 105 posts ]  Go to page « 16 7 8 9 10 11 »
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2004-03-22 14:15 
Offline
Raudonoji kolegija
User avatar

Joined: 2002-12-06 15:40
Posts: 3431
Location: Wilno Kochane
2 Melchioras:
Apsauginis, atrodo, suprato. jis mesteli tua "grįšk prie darbo", pagrūmodamas botagu, ir nueina link tavo "giminaičių"

2 Frankas ir Grintonas:

Kol jūs stovit ant prieplaukos ir bandot prisiminti, kurių galų čia išvis atėjot, prie jūsų prieina vienas vikingas iš "Žuvėdros" įgulos.
- Vienas vergas sako, - taria jis jums su baisiu akcentu, - kad jūs norit duoti pinigų už jį. Sako, jūs jį žinot. Va tas, su šalmu, - vikingas bizūnu parodo link laivo. Tem jūs matote Melchiorą, kuris, kvailai šypsodamasis, mojuoja jums ranka. Kitas prižiūrėtojas, pastrebėjęs, kad Putelė nedirba, šmaukšteli jam per kojas botagu ir Melchioras suskumba nešti savo nešulį trapu į laivą.

2 Frydrichas: prie Smergo palapinės išstatyta tokia pat sargyba.

_________________
o jei kiekvienas pirma galvotų, o tik paskui postintų, pusė topikų išvis nebūtų gimę.


Top
   
 
 Post subject:
PostPosted: 2004-03-22 16:17 
Offline
User avatar

Joined: 2002-12-19 19:00
Posts: 1132
Location: Klaipeda
Tamyras nusilenkia ir sako:
"Garbingasis, prasau atleidimo. Pries Jus stovi pavaldinys, kuris yra stipriai sutrikes ir priblokstas paskutiniu ivykiu. Mano tevas pasirase sutarti su Imperija, pagal kuria jo sunus tarnauja karunai. Imperija siekia susitarti su didziaja salimi vadinama Norska. Taciau paskutiniai ivykiai rodo kazka visiskai priesinga. Busiu atviras, o Ismintingasis, as visiskai nesuprantu Jusu poelgiu nei ju prasmes. Ir..." - cia jis nutyla, taciau veide aiskiai matosi, kad siauraakio viduje verda arsi kova. Ta kova truko gana neilgai ir baigesi staigiai istarta fraze. - "...ir jei visa tai tesis ir toliau - prisiekiu - nebetarnausiu Jums, o tarnausiu Imperijos ir Norskos sajungai, kuria kaip matau, Jus ruosiates isardyti."
Tai pasakes Tamyras parpuola ant vieno kelio, nutyla ir lieka klupeti nuleides galva.

_________________
it's all in your head


Top
   
 
 Post subject:
PostPosted: 2004-03-22 21:35 
Offline
User avatar

Joined: 2003-01-09 17:24
Posts: 400
Location: Kaunas
Ir chia sargybiniai? Atrodo Smergas rimtai eme rupintis saugumu. Turbtu kazhka ruoshia, kad taip nenori, jog kas nors netychia sutrukdytu. Su ta mintim priejau prie riteriu ir panashia intonacija, kaip ir praeita kart nusilenkes tariu:
"Laba diena garbingieji ponai, jusu kolegos riteriai, saugantys gerbiamo kurfiursto palapine, nurode man, jog ponas Smergas prashe manes tuchtuojau pas ji prisistatyti. Esu Frydrichas fon Shtrausas, von Lerbacho adjutantas, ar galiu uzheiti?"
Negaves leidimo paklausiu kodel jo negavau, o gaves padekoju, nezhymiai linkteliu ir prisilaikydamas shpaga kad netabaluotu pasitempes izhengiu vidun, apsidairau...


Top
   
 
 Post subject:
PostPosted: 2004-03-22 22:28 
Offline
Raudonoji kolegija
User avatar

Joined: 2002-12-06 15:40
Posts: 3431
Location: Wilno Kochane
2 Barakudas, Frydrichas ir Tamyras:

Sargybiniai, trumpai kariškai pasisveikinę, be jokių klausimų įleidžia Frydrichą į vidų, kur jis pamato sekantį vaizdą: palapinės centre stovi Smergas, truputį už jo ant taburetės sėdi fon Lerbachas. Barakudas stovi arčiausiai įėjimo, jis gašliu žvilgsniu nurenginėja palapinės gilumoje sėdinčią merginą, po nosim švilpaudamas hercogo dainelę iš operos "Rigoletas". Tamyras, priklaupęs ant vieno kelio, stovi priešais kurfiurstą ir ambasadorių. Kiek atokiau lygiai taip pat klūpo dar vienas vyriškis bajoro drabužiais.
- Pienburni, - užsiplieskia kurfiurstas, prišoka prie klajoklių princo ir pakelia jį ant kojų, o po to ir į orą. Tamyras mato, kad grafo vyzdžiai pabalo, pailgėjo iltys. - taip, aš vampyras, tačiau aš taipogi ir lojalus imperijos bajoras. Kodėl, tu manai, imperatorius mane būtų čia atsiuntęs? Mūsų derybos su vikingais ir mano asmeninės derybos su darkelfais neturi nieko bendro, supranti? Kaip manai, kas svarbiau Imperijai - sandėris su šitais barbarais, kurią jie sulaužys pirmai progai pasitaikius, ar darkelfų pagalba kare su Estalija? Ar tu žinai, kad flotilė, kuria mes čia atplaukėme - tai viskas, kas liko iš Imperijos laivyno? Estalai tuoj tuoj pasiųs visus savo laivus, atšauktus iš Lustrijos, kad pradėtų visų mūsų uostų blokadą, ir vienintelis būdas jiems sutrukdyti - sukelti pavojų JŲ uostams, pasitelkus kad ir darkelfų pagalbą. Tu kaltini mane išdavyste? Puiku, lėk pas Roderiką ir prisijunk prie sąjungos tarp Norskos ir Imperijos, kuri galios tol, kol Skeltabarzdžiui nepakils noras nusiaubti kokį pajūrio kaimelį. O imperatorius nepagailės poros garnizonų, kad įvykdytų baudžiamąją ejspediciją į tavo stepes.
Kurfiurstas parbloškia Tamyrą ant žemės. Visi esantieji žiūri į šią sceną su baime, išskyrus tik merginą, kuri akivaizdžiai mėgaujasi vaizdu, ir Barakudą, kuriam tai nepadaro jokio įspūdžio. Smergui visa ši informacija, atrodo, irgi yra naujiena, jis jau žiojasi kažką skayti, bet fon Lerbachas tik piktai mosteli ir sušnypščia kaip supykęs katinas. Čia jis pažiūri į vis dar besiseilėjantį ir švilpčiojantį Barakudą ir pasisuka į merginą:
- Ulma, baik!
Mergina piktai žybteli akimis, tačiau greit nudelbia žvilgsnį, skubiai atsistoja ir nusilenkia kurfiurstui, pademonstruodama susirinkusiesiems gilią iškirptę. Barakudas papurto galvą ir greit sumirkčioja akimis.

_________________
o jei kiekvienas pirma galvotų, o tik paskui postintų, pusė topikų išvis nebūtų gimę.


Last edited by shizzar on 2004-03-23 22:32, edited 1 time in total.

Top
   
 
 Post subject:
PostPosted: 2004-03-22 23:53 
Offline
Raudonoji kolegija
User avatar

Joined: 2002-12-16 13:28
Posts: 1050
Location: Vilnius
Barakudas: "Tu velnias gauruotas, kas čia man buvo užėję?! Iškirptė, žinoma, gili, bet ji gi vampyrė!" Tada pamažu į sąmonę ateina tai, ką pasakė kurfiurstas. "Tai bent idiotas! Juodelfiai jį tiesiog "pakiša", o jis kliedi apie estalų užpjudymą! Na, nieko, Smergas tuoj jį sugrąžins į vietą. Piratas tikrai nepasirašys tokiai avantiūrai. Cha, estalų laivynas - mūsų vikingai ir jūrų broliai tuos estalus per visus galus iškruš, tegul tik pažada 1/3 grobio... O jeigu jie mano, kad Roderiko magas - nevisprotis, tai šaukiasi bėdą. Aš gi jau nujaučiu, kokia jo galia, tas nedvėstantis kiurfiurstas - jam net kuolo nereikės susmeigti... Oi, Barakudai, oi nežiopsok. Ir iš viso, gerai būtu kokiu antihipnotiniu skydu užsikerėti. Kitą kartą tai mergai aš kokią nors nemalonę iliuziją sukerėsiu, daugiau nenorės. Širdys mergelių... "

_________________
...ir tikėti elektra, užmiršę, kad patys kažką sugebėjome (BG)


Top
   
 
 Post subject:
PostPosted: 2004-03-23 1:09 
Offline
User avatar

Joined: 2003-12-16 16:38
Posts: 297
Location: Telšiai
Frankas kasosi galva, po to pasisuka i savo bendrakeleivi:
- Tu pinigu turi? As ne... ai, o koks skirtumas kita vertus, imam paketa, atrodo, kad paketa, ir maunam is cia kur nusnaust, o sitas, kad prisivire lai pats ir srebia - mosteli ranka i Melchioro puse. Taip pat nusisypso, bei pamojuoja krovikui - mokytojas sake, kad mandagumas pades isprest visas bedas... Nutaises kuo kvailesni veida, zvilgteli i vergu priziuretoja ir sako:
- As nesuprasti, ka didelis ponas sakyti... - sypteli ir paragina arkli judeti artyn laivo.

_________________
eee....šitaaaa... skaitykit shizzar'o parašą...Taip ir galvojau, kad nesuskaitysit


Top
   
 
 Post subject:
PostPosted: 2004-03-23 13:19 
Offline
Raudonoji kolegija
User avatar

Joined: 2002-12-13 14:12
Posts: 1665
Location: Vilnius
///sorry sorry sorry, isvykes buvau///
As atsakau vikingui Norskiskai:
-Ne, uz ta verga mes jokiu pinigu duot nenorim, taciau turim reikala i sito laivo kapitona arba i ta kuris siuo metu cia uz viska atsakingas.
Viena karta aju tam kvailam krovikui padejom, o jis to neivertino, togu kapstosi pats. Tuo labiau, kad ir pinigu vergui ispirkt turbut, kad nelabai yra. Gales tas su rapyra ispirkinet, gi bajorams tai budinga. Grintonas nusisypso ir laukia ka atsakys viingas

_________________
In the land of Mordor, there shadows lie...


Top
   
 
 Post subject:
PostPosted: 2004-03-23 14:41 
Offline
User avatar

Joined: 2002-12-19 19:00
Posts: 1132
Location: Klaipeda
"Atleisk, o Galingasis, uz mano abejones" - tare Tamyras kasydamasis kiek nuspausta kakla, - "Musuose nepykstama ant to, kas parode atviruma. Ismintiengieji sako, kad tamsybe - nenuodeme, blogis yra pasiduoti neismanymui."
Paskui po kiek laiko tyliu liudnu balsu (ir greiciausiai sau):
"Hm, pasirodo visa sita kelione - muilo burbulas, vien Saitanas zino kada jis jau subliusko."
Tada garsiai:
"Tai kokia prasme mums cia kiurksoti?! Man slogu sukinetis tarp zmoniu kuriuos mes Isduodame!"

_________________
it's all in your head


Top
   
 
 Post subject:
PostPosted: 2004-03-23 15:31 
Offline
User avatar

Joined: 2003-01-09 17:24
Posts: 400
Location: Kaunas
Izhenges vidun ishverchiau savo akis ish po pajuodusiu voku, ishsizhiojes stebejau vykstanti spektakli negaledamas nei pajudeti, nei ka nors ishtarti. Kurfiursto monologas nesudaro jokios galimybes isikishti, ar kaip nors kitaip praneshti apie savo buvima, nes jo nelabai kas pastebi. Nors gal taip ir geriau. Nustebes spoksojau i apsiseilejusi Barakuda, spitrinanti link tos merginos. Prieblandoje nesimate ar ji jau tokia grazhi, kad reiketu shitaip pamesti galva. Ir kuriu velniu jis shvilpauna kai vos uzh keliu metru vampyras kazhka laiko ore?
Ishvydes tai, kas buvo ishdarineja su Tamyru pamaniau, jog gali tas pats ir man nutikti, nes saugodamas savo kaili pastaruoju metu elgiausi nelabai jau lojaliai. Deja dingti ish chia nebebuvo kaip, o ir kazhka kalbet neuzhteko drasos, tad taip ir stovejau tarpdury pasimetes, nezhinodamas ko imtis.
Visgi Lerbacho zhodzhiai daug ka paaishkino - situacija tikrai sudetinga, tikra politine koshe. Karas prasidejo ir nezhinia iki kokio lygio ishsiples ir kas ji sustabdys jei tai dar imanoma. O ka chia dar veikia toji Ulma? Dar viena vampyre, kurfiursto moteris, kuriai kalbos apie valdzhia kelia zhiovuli, tad tuo metu leidzhia sau paishdykauti su kokiu zhmogenu? Stengiaus i ja nebezhiureti po savo paskutinio godaus zhvilgsnio i ishkirpte.
"Sere.. j..jusu... atvykau jusu nurodymu.." pratariau atsiradus tylos pauzei ir zhemai nusilenkiu.


Top
   
 
 Post subject:
PostPosted: 2004-03-23 22:30 
Offline
Raudonoji kolegija
User avatar

Joined: 2002-12-06 15:40
Posts: 3431
Location: Wilno Kochane
2 Barakudas, Frydrichas, Tamyras

- Kiurksoti mums čia nėra ko, tu teisus, - mostelėjęs į Tamyro atsiprašymus, kurfiurstas staiga atgauna ramybę, jis vėl atrodo kaip žmogus. - Iš manęs dabar pasiuntinys pas vikingus nekoks. Sutemus, aš išvykstu ieškoti tos kalės. Velnias, reikės šukuoti visą vakarinę pusiasalio pakrantę - sugaudyk tas juodąsias arkas... Smergai, jūs liekate čia vyriausiu. Tikiuosi, jums pavyks susitarti su vikingais. Imperija gali perkelti į Norską 5000 karių. Norskiečiams teks perkelti juos patiems. Pasistenkite susitarti dėl tokios dislokacijos, kad, padėčiai pasikeitus, galėtų būtų užimti strateginiai objektai. Mūsų žmonių saugumui ir sutarties tvirtumui užtikrinti reikės įkaitų, vaikų Roderikas, kiek žinau, nebeturi, tegu bus didžiūnai - 12 vikingų bajorų pirmagimiai ar dar kokia nors romantiška nesamonė. žodžiu, aš jumis pasitikiu. Pinigų nesiūlyti.
Sakote, Magnusas viską žino? Ką jis žino? Kažkas magijos pagalba perkėlė mirštančią princesę į mano palapinę. Tai gali būti ir jo darbas. Smergai, paskirkite kokį galvotą žmogų, kad pababndytų atsargiai surasti, kas tai padarė ir, pageidautina, su įrodymais. Jei pavyktų sukompromituoti Magnusą, gal pavyktų sustiprinti savo autoritetą Kalmare ir dvaro magu įkišti savo žmogų - Magnusas jau seniai mums rakštis šiknoj, tik politiko tiems galvažudžiams į pagalbą ir tetrūko.
O dabar palikite mus. Man reikia sulaukti vakaro, - "mus" tikriausiai reiškė fon Lerbachą ir merginą. - Sutemus, atsiųskite pas mane Treberį - reikės jo paslaugų.

- Na jau ne, pa...- piktai pradėjo Vikingas Smergas, tačiau grafas pasitiko jį šaltu žvilgsniu. Smergas nutilo ant pusės žodžio ir garsiai iškvėpė. Nereikėjo būti magu, kad suprastum, kad vampyras jį hipnotizuoja.

///jei kas nori įsiterpti į kurfiursto kalbą ar į hipnozės procesą, deklaruokite. Jei ne - pravažiavom///

2 Frankas ir Grintonas

- Kapitonas? Nėra kapitono, - susiraukęs atsako prižiūrėojas. - Bus vakare. Ko reikia? Aš už kapitoną.

_________________
o jei kiekvienas pirma galvotų, o tik paskui postintų, pusė topikų išvis nebūtų gimę.


Top
   
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 105 posts ]  Go to page « 16 7 8 9 10 11 »

All times are UTC+04:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to: 

cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited