Forumas.Fantastika.lt

It is currently 2024-04-18 13:35

All times are UTC+04:00




Post new topic  Reply to topic  [ 74 posts ]  Go to page « 14 5 6 7 8 »
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2004-04-14 19:13 
Offline
User avatar

Joined: 2003-03-05 17:22
Posts: 575
Location: Vilnius
paskutinis musu rpg'inimas.. kadangi po geru poros meteliu gm'inimo pagaliau ishejau i uzhtarnauta poilsi (kuriam laikui gm'ina kitas prietelius=) taip smagu buvo zhaist. tagi eiline paprasta situacija, gaunam ish kokiotais karaliau pasiuntinuko uzhduoti ishzhvalgyt kapines, bo te kazhkas idomaus dedas, aishku pakeliui kur buve kur nebuve pakeles banditeliai aishkina, kad reikia moket uzh kelia
as: na, klausykite, mes einam su pachio karaliaus pavedimu ir tikrai nesiruoshiam moket
jie shaiposi: o mes chia irgi karaliaus pavedimu stovim
man kotais uzhplauke: agha, tai ir jus karaliaus pavedimu, bet suprantant, zhvelgiant i shita reikala per mano prizme chia shiokia tokia kolizija gaunasi, jei paimsism apriori <...> (kiek ash te protingu zhodzhiu ishnaudojau... tarshkejau geras pora minuchiu.. )finalas
jie: ka?
mano bendrakeleivis tokiom durnom durnom akytem zhvelgdamas i stala:
nu px, ash juos mushu...
=)
tas pats questas, kiek veliau kazhkokios kriptoj; du skeletonai, uzh ju senukas mosikuojantis rankom, pro mano ausi prashvilpia dvirankis kalavijas (paleistas kito pc) ir nukrenta shalia senuko, i sednuka lekia mano sajas ir smigteli senukui.. i koja:( , dar nespejus man atsitoket, pro mane pralekia tas mulas (pc) ir shonu taranuodamas senuka uzhpuola ji ir pradeda smaugt (100-tinis roll'as - uzhsmaugia ish kart) kitas pc mushasi su skeletonchikais, mes abu begam pasiimt savo ginklu, jis pirmas pasiima ir lengvu zhingsniu tipena link senuko kuno, ash pasileidzhiu begt, jis irgi; jis greitesnis ( :twisted: ) ; jis pasilenkia prie senuko, ash isibegejes isirezhiu i ji (roll .. 27 :twisted: ) jis vos susverdeja, atsistoja ir uzhsimoja savo dvirankiu kardu, ash smeigiu jam po shonkaulias durkla rekdamas dalinamses ant dvieju! (gm'as shykshtus buvo, beveik nieko nedalindavo=), pataikau jam, labai smagiai :lol: .. gaunams magishka chain'a skirta kokiamtais magui :twisted: gm'as patenkintas krizena, kitas pc nesuprates : "e, o man" mes abu atsisukam tokiom piktom rozhom: ateik ir pasiimk (atkishe ginklus (manasis da shviezhiai kraujuotas) jis "a.. nu px, nereikia man tu jusu sharvu" =).. idomiausia, kad niekada del nieko taip nesivarzhydavo liaudis.. kazhkaip spontanishkai gavos=)
-------------------------------------
keleta geimu atgal, ash gm'as... miestas, dvi panichkos nuejo i kabaka (pasimaitint na xalevu=), nekromanceris ir dworfas liko kiurksot savam kabakelyje, barmenas primerkes aki "te uzh poros kvartalu yra labai smagus kabakas".. jie , a ka darysi, veikt ner ka- nushliauzhe... kabakas pasirodo "zhydroji paukshte" =) .. nu ka, sedi jie geria, beveik niex nesikabina, nekromanceris trumpam dingsta, pasikviechia viena pedika, sumoka jam auxu, kad tas mrimestu kokiu kujniu dworfui i aluir ji... pavyxta... suzhverejes dwarfas (jau atsibudes.. ir besijausdamas laabai prastai) isiverzhia (kuju ishlauzhes duris) i nekro kambari, gainioja ji, pastarasis pabega<...> istorija baigesi tuo, kad nekro sumokejo ~20 auxiniu, dworfas grizho i kabaka.. a te ish jo bande nulupt uzh sudauzhytas duris... na vienu zhodzhiu zhvengo ta sesija buvo daugiau negu bet kada o chiuvas (dworfas) tox susiraukes visa likusi laika buvo, kad galvojau mirsiu ish juoko.. paskui pora savaichiu galvojo kaip atkershyt=)

_________________
©Toxis


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2004-04-14 21:41 
Offline
User avatar

Joined: 2003-02-06 11:33
Posts: 199
Location: VNO
Aš buvau meistras su "zapadlistiniais" polinkiais...
Keliavo grupė - 2 magai, karys ir bardas [gurps] į kasyklą akmenų, bo powerstonų nebebuvo iš ko gaminti...
Žodžiu, sustojo nakvynės vienam kaime. Na, magai ir karys susimokėjo už valgį, o bardas nusprendė išbandyti laimę - pagroti už maistą. Vis atrakcija. Leidau - irgi atrakcija. Na, groja, groja jis [mėto kartas nuo karto kaulus] - jau ne tik maisto gavo, bet ir keletą bokalų [prasidėjo minusai], susirinko minia...
Ir staiga - natural 18 :) Visi kaimiečiai iškart: "kaip tu čia?!!" Ir kas už bokalo, kas už dar ko... Bardas pasimetęs dėjo pro langą [metė - nepataikė, bokalai savo padarė. Dėjosi į sieną. :lol: Na, vienas magas padėjo išsiversti pro langą... Tik pamiršo pažiūrėti kas ten tokio... O pasirodo buvo kiaulinyko srutų duobė [mano zapadlo]... 8)
Ilgai visi juokėsi iš bardo... :roll:

_________________
And it feels good to be a wolf, doesn't it?


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2004-05-03 20:01 
Offline
User avatar

Joined: 2004-01-31 22:53
Posts: 425
Location: Wilno
Ish larpo:Begu kaukdamas paskuj maga.Trenkiu jam lazda.Jis sugauna uzh lazdos ir mane paliecia.Mirties pirshtas!Tu mirej! Taisyklese tokio burto nebuvo taj lazdos nepaleidau.Jis atimineja ir rekia:paleisk mano lazda!
-Tokio burto nera!
-Yra!Paleisk
-Netiku!Nepaleisiu!
-Paklausk meistru!
-Na ok Bet kaip tu pasikelej tada(o jis nuzhudytas kada mes ji tempem tai pakilo ir mus puole).
-Ash undedas!Paleisk lazda!
-Tada ash irgi!
-Nu paklausk meistu
-Ash giliai atsiduses.Nu ok imk.
Pasirodo jis nemelavo, bet to atsitikimo ash nepamirshiu.
Arba ish to pacio larpo.Turejom toki mazhiuka.Mazhas,mazhas.Karta ish pilies isheijna.Klausiam kur eini? -Malku-sako.Nu ok paleidom.Po 15 minuciu grizhta neshamas 2kardu, kirvio ir lanko su strelem....Ilgai jis po to atsitikimo mums prieshu daiktus neshiojo, oj ilgai :)

_________________
I will not follow you home and butcher you and your family for creds.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2004-05-04 13:35 
Offline
User avatar

Joined: 2002-12-19 12:51
Posts: 453
Location: Vilnius
7TL. Meste iviko keli nuzudimai, aplinkibes traukia i mistika, taip pat zuvo ir veikejo pazistami, tai jis susirupines jesko sidabriniu kulku ir pan. Dabar jesko cesnako, ir kaskodel uzeina i kompjuterine pardotuve

PC: Cesnako turit?
pardavejas: aisku, kad ne, cia kompu pardotuve
pc, suprates, kad apsizioplino, bando issisukinet: o cia naujo procesoriaus pavadinimas, jus ka, nezinot?
pardavejas: kas cia per nesamone, eik i maisto prekes, isvis, eik is cia
pc susinervines isejna, bet nepaleka to reikalo, pirmam pasitaikiusiam gatveje npc praeiviuj sako - cia VRS kamera, turi uzeit i sia pardotuve ir pasiklaust, ar neturi cesnako ir taip siuncia i ta pardotuve praeivius vena po kito, kaskam net siulo uz tai pinigu. Istorijos pabaigoj pc iskvecia i pardotuve greitaja, pasakes kad pardovejas prastai jauciasi. Dabar isivaizdokit save pardavejo vetoje ir nedarykit taip "in real" :lol:

_________________
A child's sand boat facing the sun


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2004-05-20 14:17 
Offline
User avatar

Joined: 2002-12-19 12:51
Posts: 453
Location: Vilnius
Kartais, pav. per koki gimtadeni padarom sesija grinai for FUN. Tai karta venas zaidejas buvo susikures veikeja - Lichas (t.y. mires nekromantas), bet esant gyvas buvo ne zmogus o Gyvas Persikas, t.y. dabar jis - kauliukas(gavo disu, kad negali pats vaiksciot, neko daryt). O kad galetu zaist - padare pora zombiu, kure klausesi jo telepatiniu komandu, nesiojo ji ir jo shmotkes (tame tarpe ir powerstounus, kai reikejo, zombi prilecia ji pre powerstouno ir jis kastina)...voopsem, takoje vot izvrashenije :roll:

_________________
A child's sand boat facing the sun


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2004-05-20 15:20 
Offline
User avatar

Joined: 2003-11-11 15:06
Posts: 209
Location: Kaunas
Konas, šeštadienio naktis. DD newbie.
Susirinko, nu.... newbie.
Užduotis - ištyrinėti seną burtiniko bokštą su daugybe durų.
Durų atidarymo procedūra
1 Barbaras bando išlaužti duris
2 Barbaras pakviečia visus, kad padėtų jam išlaužti duris
Efekto jokio
3Fighteris paklebena rankeną
4Metamas spastų damage
5Rogue tikrina, ar nėra spastų
6Rogue bando locpick spyną
7Metamas spastų damage
8ant prie durų esančio staliuko randamas raktas

Ir viskas lygiai taip pat prie sekančių durų. Moralas: jei nori išmokyti newbie, turi jį nužudyti( pageidautina in real life).

_________________
Gyvenimas kenkia jūsų sveikatai. Darykite išvadas.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2004-05-20 15:28 
Offline
User avatar

Joined: 2004-05-06 16:26
Posts: 196
Location: Kaunas
Iš larpg. Naktis, guliu palapinėj, ruošiuos ilsėtis, tskant. Girdžiu - sėlina kažkas aplinkui. Paskui pasigirsta meistro balsas: "Klaupkis. Nu kur tu čia klaupies? Prie įėjimo. Va taip. O dabar prašyk" "Ko prašyt?" "Taigi ko atėjai. Nori moteriškės? Tai ir prašyk, kad eitų su tavim". Nu ir prasidėjo... "Hmm... ee... moteriške [iškart pasijaučiau labai pamaloninta], einam su manim į mano pilį. Ten moteriškos rankos labai trūksta - nėr kam pilį prižiūrėti [suprask tvarkyti, gyvulius prižiūrėti, valgį virti tikriausiai - iškart susigundžiau...]... Ee, o tai ten tikrai moteris yra?" "Yra, yra. Tu dar prašyk, matai, kad neina" "Nu ok. Moteriške,..." Neištvėręs mano kaimynas tyliai atsikėle ir staigiai išlindęs iš palapinės prismaugė "prašytoją". Pasirodo karalius kažkoks buvo...

Po kurio laiko atėjo to karaliaus pavaldiniai ir klausia meistro "O tai ko čia mūsų karalius buvo?" "Moteriškės" "Aha, matėm mes tą moteriškę..."


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2004-05-20 15:29 
Offline

Joined: 2003-03-17 21:55
Posts: 1123
Location: Vilnius
ant ziauriu niubiku paaikei :wink:

_________________
Kentek, kazoke, - atamanu tapsi


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2004-05-20 20:34 
Offline

Joined: 2003-03-17 21:55
Posts: 1123
Location: Vilnius
ish kur man zinot, kad palapkej medis miegojo?! :D
as vos infarkto negavau

_________________
Kentek, kazoke, - atamanu tapsi


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2004-05-21 12:56 
Offline
User avatar

Joined: 2004-05-06 16:26
Posts: 196
Location: Kaunas
SNOWCOW wrote:
ish kur man zinot, kad palapkej medis miegojo?! :D
as vos infarkto negavau
O galėjai ir gaut. Pamoka būtų - gal kitą kartą prieš eidamas "moteriškių" ieškoti pasimokytum, kaip su jomis kalbėtis, ar bent kokį bardą atsivestum, kad už tave pašnekėtų...


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 74 posts ]  Go to page « 14 5 6 7 8 »

All times are UTC+04:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 20 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to: 

cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited