Forumas.Fantastika.lt

It is currently 2024-03-28 13:44

All times are UTC+04:00




Post new topic  This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 170 posts ]  Go to page « 113 14 15 16 17 »
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2004-06-03 17:18 
Offline
Raudonoji kolegija
User avatar

Joined: 2002-12-06 15:40
Posts: 3431
Location: Wilno Kochane
///Grintono pamąstymai visiškai teisingi. Jis praleido tik karaliaus Roderiko hobi. Ir vis tiek kažkas nesiriša su visa šita vampyriška istorija.///

_________________
o jei kiekvienas pirma galvotų, o tik paskui postintų, pusė topikų išvis nebūtų gimę.


Top
   
 
 Post subject:
PostPosted: 2004-06-03 18:37 
Offline
User avatar

Joined: 2002-12-19 19:00
Posts: 1132
Location: Klaipeda
- Pone Fazvalgai, manau jus mane perpratot vos pamate. As tarnauju Imperijai taip kaip Imperijos ginklai tarnauja manajai genciai. Kol Didysis chanas ar Imperatorius nepasakys kitaip, Imperija yra mano gentis iki mirties. Jus vakarieciai niekada nesuprasite tarnystes prasmes, todel ir net nemeginsiu issaiskinti, taciau patikek as neisizeidziu ne kiek jei tokie kaip jus mane pavadina pakaliku. Mano tarnyste - laisvos valios israiska, o ne tas samones vergavimas kaip pas situos ///parodau i Maderos chebra///. Neslepsiu, kad man giliai dzin su kuo Imperija sudarys sutarti: ar su d.elfais, ar su Norska, ar su paciu Shaitanu. Estalija - Imperijos priesai. Ir jei ne jus, prakeikti estalai, neprireiktu cia jokiu chaoso jegu. As puikiai suprantu valdova, kuris ivarytas i kampa yra priverstas griebtis neitiketinu sprendimu. O, kad jus zinotumet kaip mano buvusiai genciai nelengva gyventi nuolatineje nelygioje kovoje su orkais. Mano tevas net ikeite mane uz galimybe bent kiek apsiginkluoti.

_________________
it's all in your head


Top
   
 
 Post subject:
PostPosted: 2004-06-03 23:51 
Offline
Raudonoji kolegija
User avatar

Joined: 2002-12-13 14:12
Posts: 1665
Location: Vilnius
///hobi hobi hobi...nieko tokio nepamenu ir kiek ieskojau neradau ;/ nebent cia movimas ant kuolu ;] priminkit kas nors prasau///

_________________
In the land of Mordor, there shadows lie...


Top
   
 
 Post subject:
PostPosted: 2004-06-03 23:56 
Offline
User avatar

Joined: 2002-12-19 19:00
Posts: 1132
Location: Klaipeda
Tamyras pamate susimasciusi Grintono veida ir pagalvojo: "Idomu apie ka jis gavoja..." Bet Grintonas jo minciu neisgirdo...

_________________
it's all in your head


Top
   
 
 Post subject:
PostPosted: 2004-06-04 2:09 
Offline
User avatar

Joined: 2003-01-09 17:24
Posts: 400
Location: Kaunas
Dar kuri laika ishsprogdines akis gaudzhiau kvapa, negaledamas patiketi tokia staigia kulminacija ir atomazga. Kaip ir maniau, Madera - vampyras, o su jais tikrai menki juokai, kita karta reikes prilaikyt liezhuvi uzh dantu, o tai ims ir ishkris pro skyle kakle. O ir Tamyras turetu ne taip atvirai reikshti savo antipatija, pamaniau, nuzhvelgdamas barbara piktai.
Pagaliau gryzhes i vezhes pasitvarkiau uzhkritusius plaukus ir stengiaus sedeti oriai lyg nieko nebutu nutike, nors rankos dar drebejo ir nevalingai sieke kaklo.
Atsargiu tonu pabandzhiau pasiteirauti:
"Bet.. ko jus siekiate shituo...ee. zhingsniu? Ka jis pakeistu Estalijos, ar apskritai netgi visu karalyschiu labui? O koki jus kita kelia matot Imperijai, apart sprendimo su tamsiaisiais elfais?"
Tuomet atsakau ir i Fazvalgo klausima:
"Na, ash kaip diduomenes atstovas, besidomintis politine padetimi, keliavau, vildamasis uzhmegzti nauju ryshiu, tuo pachiu pagarsinti fon Shtrausu gimines varda. Tai ish dalies ir pavyko, tapau kurfiursto adjutantu... kaip toliau bus - pasakyti daros sunku, bet viliuosi, kad gryshiu i Imperija ishkelta galva."


Top
   
 
 Post subject:
PostPosted: 2004-06-04 9:33 
Offline
Raudonoji kolegija
User avatar

Joined: 2002-12-16 13:28
Posts: 1050
Location: Vilnius
Barakudas atsako gana niūriai:
- O aš, kaip ir pridera garbingam vikingui, esu davęs ištikimybės priesaiką savo vadui.
Ir kur jis siunčia - ten ir vykstu. O siunčia - dažnai.
(Mintyse - "Nieko gero iš to nebus. Fazlvagas mums Maderos neatiduos, sumautos intrigos aukščiausio lygio, ech, kur mano jūra, burės ir elis. Naa tokią tarnybą. Bet žodis yra žodis...")

_________________
...ir tikėti elektra, užmiršę, kad patys kažką sugebėjome (BG)


Top
   
 
 Post subject:
PostPosted: 2004-06-04 12:35 
Offline
User avatar

Joined: 2003-12-16 16:38
Posts: 297
Location: Telšiai
-Hm... As cia, na turiu pripazinti, kad visgi didziaja priezasties dali sudare stai si miela butybe - rodo i Magdalena - o be to as daug mieliau keliauju, kad ir su tokia kompanija - debteli i Frydricha - nei...e.. na jus pats zinote karaliaus Roderiko "hobi". Visgi vyresnybe liepia, as vykdau, kar ir kaip nesinoretu...

_________________
eee....šitaaaa... skaitykit shizzar'o parašą...Taip ir galvojau, kad nesuskaitysit


Top
   
 
 Post subject:
PostPosted: 2004-06-07 18:21 
Offline
Raudonoji kolegija
User avatar

Joined: 2002-12-13 14:12
Posts: 1665
Location: Vilnius
-Ponas Sidai, nemanau, kad Jus esate toks naivus manydamas, kad Princeses mirtis nutrauks derybas su Dark Elfais. Tiesa, pasakius jis niekam iskyrus Dark elfus ir nenaudingas. Roderikas prarado dukteri ir matyt smarkiai susipyks su Imperija, Imperija praras sajunga su vikingais, o jums ta sajunga gi irgi butu buvus naudinga. O tuo tarpu Dark elfai visada dziaugsis nesutarimais sitoje pasaulio puseje, o ir chaoso padarams lengviau bus. Ne tjei Roderikas ir pasodintu Kurfiursta ant kuolo, tai vargu ar sutrukdytu deryboms. Tiek Dark elfams tiek imperijai sajungininkai matomai smarkiai reiklaingi jei jau ryztasi tokiai sajungai. Todel Jus jau man atleiskite uz tiesu klausima, bet kuo cia detas patriotizmas?

Grintonas zvelgia i Madera siek tiek nustebusiu ir ryskiai laukianciu atsakymo zvilgsniu. Ale galvoje sukasi naujos idejos: "Gi nedurnas tas vampyras, politikoje irgi gaudosi geriau uz mane. Neims gi jis daryti kazko visiskai kvailo. Reiskias ta merguzele irgi cia kazkokia reiksme turejo. Ar tik nebus jos vedybinis amzius isipainiojes. Visdelto santuoka tarp dvieju valstybiu ipediniu yra rimtas politinis veiksnys. Tik kuo tai galejo itrakoti sita situacija?"

_________________
In the land of Mordor, there shadows lie...


Top
   
 
 Post subject:
PostPosted: 2004-06-12 12:20 
Offline
Raudonoji kolegija
User avatar

Joined: 2002-12-06 15:40
Posts: 3431
Location: Wilno Kochane
///2 Barakudas: joks tu ne vikingas, tarp kitko, imperietis tu///

Magas klausė jūsų kalbų su lengva šypsenėle, kartais linkteldamas galvą, kartais su priekaištu ją paurtydamas. Tačiau nuo žodinių komentarų susilaikė.

Klausydamas Frydricho ir Grintono argumentų, vampyras atrodė vis labiau ir labiau sutrikęs.
- Tai Lerbacho nepasodino ant kuolo?... - tyliai pratarė jis. - Ak tas chaoso išpera...
- Tave apgavo kaip mergą su trečiu vaiku! - suriaumojo ant Maderos Fazlvagas. - Ech tu, šnipe... - po to magas kreipėsi į jus: - Taigi, ponai, ką gi jūs ketinate toliau daryti? Aš jums negaliu leisti suimti šito prietrankos, kadangi jį saugo mano žodis...
- Layg man reikėtų tavo apsaugos nuo ! - susierzinęs metė bardas, bet piktas mago žvilgsnis jį nutildė.
- ... tačiau, kiek suprantu, - tęsė Fazlvagas - Imperijai geriau užglaistyti visą reikalą su princesės nužudymu, negu atkeršyti. Kur kas svarbiau jums yra surasti šnipą savo stovykloje, kuris ir suorganizavo visą šitą balaganą.
Visų žvilgsniai nukrypo į Maderą, šio akys lakstė į šonus po surauktais antakiais.

_________________
o jei kiekvienas pirma galvotų, o tik paskui postintų, pusė topikų išvis nebūtų gimę.


Top
   
 
 Post subject:
PostPosted: 2004-06-16 2:27 
Offline
User avatar

Joined: 2003-01-09 17:24
Posts: 400
Location: Kaunas
Kuo jau kuo bet nervais shis bardas groti moka. Stovi shalia pat, mums po nosimis, o mes jo negalim suchiupti. Po velniu, jei tai ir nebutu Fazlvago Uzhuoveja, jis lengvai nuo musu paspruktu, tereiktu pasiversti shikshnosparniu ar dar kokia bestija. Hm, jei kas ir galetu ji dabar sustabdyti tai tik Ulma.. o ji, deja, narsho piratu laiva, o gal ir linksmai leidzhia laika, apzhavejus meiles ishtroshkusius jureivius savo burtais. Prakeikimas.. nejau viskas turi buti TAIP blogai? Nejau teks gryzhti nieko nepeshus?
Maderos nustebimas ishgirdus, jog kurfiurstas vis dar gyvas (tikiuosi, nes nezhinia ka rasim gryzhe) suprantamas. Vienas ish balagano tikslu - pashalinti fon Lerbacha. Bet derybos su tamsiaisiais elfais, kuriu taip nenori Estalija, tesiasi. Bijau, kad panashus bandymas dar gali pasikartoti ir shie tamsiaodzhiai nenuleis ranku, juolab jiems tikslas pateisina priemones.
Shnipai.. ju visur pilna. Net ir tas pats Frankas man vis dar kelia mazhyti itarima. Ir kol mes che, gal kazhkas vykdo Kalmare dar viena diversija. O shis senas dedule magas irgi gerai gaudosi politikoje. Tad apie koki chia dar slaptumo laikymasi gali eiti kalba? Ishejas ish tavernos pulsiu pirmam pasitaikiusiam zhmogui ant peties ir paasharosiu del zhlugusios misijos ir tuo pachiu karjeros, o jis mane turbut puikiai supras ir ras zhodzhiu nuraminti bei paguosti...
Po shitokiu apmastymu, giliai atsiduses atsisukau i Fazlvaga ir tariau:
"Ech.. zhinios, kaip matau, pasieke ir Shtristo zhmoniu ausis. Tikiuosi, dar ne ant kiekvieno turgaus prekystalio uzh pasakishkus pinigus kolekcionieriams siuloma pirkti kiaules krauju suterliota zhemes gabala, tariamai ish vietos, kur buvo pakasta, amzhina atilsi, princese? Pasirodo, ponas Madera yra tik vykdytojas, o uzhsakovas zhinomas jam vienam? Ko gero tai bus vienas ish estalu, nebent shi zhmogzhudyste butu naudinga ir kokiai kitai shaliai..."
Taigi norint ishkvosti tai, ka zhino Madera, reikia priversti ji suabejoti savo galimybe ishneshti sveika kaili. Grasinti? Bet kaip tai padaryti be dvieju skyluchiu kakle? Ulma dabar tikrai pakreiptu jegu pusiausvyra... deja laukti nera kada, nes audiencija neturetu uzhsitesti.
"Taigi ponas Madera, ko gero jusu planai dabar shiek tiek keisis? Gal jau neskubesit pirmu laivu ishplaukti ish Norskos? Juk uzhduotis kaip ir liko neivykdyta.. tai galbut DABAR sutiksite palengvinti savo padeti ir pasakysit kas DAR norejo kurfiursto mirties? Nemanau, jog jus ir jusu bendrai busit pakankamai neprotingi, kad bandytumet pakartoti ta pati, tik su dar didesne rizika... shioje vietoje reiketu ieshkoti kompromiso, nes problema negali buti ishsprendzhiama vieninteliu budu..." ///diplomacy roll?///
Klausiamai zhiurejau i Barakuda, vildamasis kad jis zhinos racionalu problemos sprendimo buda. Dirstelejau ir i Tamyra, bet greichiau tik tam, jog isitikinchiau, kad jo rankose dar neatsidure uzhtaisytas lankas.


Top
   
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 170 posts ]  Go to page « 113 14 15 16 17 »

All times are UTC+04:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to: 

cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited