Forumas.Fantastika.lt

It is currently 2024-03-28 14:46

All times are UTC+04:00




Post new topic  Reply to topic  [ 61 posts ]  Go to page « 1 2 3 4 5 6 7 »

Kokio galo jūs skaitote šitą postą?
Todėl, kad žaidžiu šitam žaidime 9%  9%  [ 4 ]
Skaitau šitą žaidimą nuo pat pradžių, nors nežaidžiu 42%  42%  [ 18 ]
Pamačiau apklausą - vat ir užėjau. 49%  49%  [ 21 ]
Total votes: 43
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2004-08-30 3:26 
Offline
User avatar

Joined: 2003-01-09 17:24
Posts: 400
Location: Kaunas
Dar butu klausimas bendrazhygiams, tikiuosi galima taip padaryti, jog shitai mes "sushnekejom" dar kelyje pas Smerga. Magnusas, tas Kalmaro magas kuris zhino daug ir dar daugiau nori zhinot ish musu. Mes jau gryzhom - zhaisim dviguba zhaidima ir eisim pas ji praneshti visko, ar ne? Laukti kol jis pats mus suras irgi ner protinga. Tik neisivaizduoju ar tai isheis i nauda mums ar Imperijai... bet kuriuo atveju nuejus pas ji reiktu paklausti ish kur jis jau tiek daug zhino visko... ir ko jis siekia.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2004-08-30 12:59 
Offline
User avatar

Joined: 2002-12-19 19:00
Posts: 1132
Location: Klaipeda
Mano interpretacijos:
Kad Imperija cia atvyko deryboms jokia cia paslaptis. Imperatoriskojo dvaro kurtfiurstas&Co ir t.t. O va kas su kuo tartis turi tai jau cia tikras klausimas. Oficiali versija: Imperija su Norska. Kurtfiurstas kaip diplomatas yra absoliuciai deges siose derybose. Taciau yra ir kita sutartis - Imperijos su Chaosu. Tai desperatiskas Imperijos zingsnis, kuriam realizuot kurtfiurstas kur kas labiau tinka.
Kas nenori, kad Imperija su Chaosu susitartu. Hm, gerai pagalvojus - niekas nenori. Todel sitos sutarties priesininkams reikia ne sukompromituoti Imperijos pasiuntinius, o tiesiog juos fiziskai sunaikinti. Sukompromitavus pasiuntinius butu nutrauktos tik Imperija-Norska derybos, taciau Imperija-Chaosas testusi. Del to kurtfiurstas dabar is paskutiniuju slapstosi, o prie Smergo lyg ir niekas nesikabineja.
Itariamieji. Daug ka pasako pasirinktas metodas. Tai asmuo pakankamai protingas ir klastingas, beje su kaip minimum maginemis galiomis, jei ir ne vampyras. Idealiausiai atrode tas estalas. Neismesciau as ir kokio nenorincio isileisti chaoso norskiecio ///paglostau voveriuka ir tariu jam: "ar ne?"///, taciau nelabai tikiu, kad zudyti Brunhilda jis ryztusi. Jei tai is tikro taip - iseina, kad visa laika (ir net dabar) mes kuo puikiausiai kai ka informuojame. As is itariamuju saraso isbraukciau delegacijos narius, kadangi ju motyvai tikrai ne tie.

Ir dar brangus kompanjonai noreciau, kad issiaiskintumem del tam tikru vertybiu. O butent kaip jus patys ziurite i Imperijos ir Chaoso flirta? Mano manymu, tai tai tik lojalumo klausimas. Is tikro tegu sprendzia valdzia t.y. imperatorius ir jei jis mano, kad vienytis su Chaosu reikia - reiskia mes su Chaosu ir vienysimes

_________________
it's all in your head


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2004-08-30 15:31 
Offline
Raudonoji kolegija
User avatar

Joined: 2002-12-16 13:28
Posts: 1050
Location: Vilnius
Barakudas visas plyksteli isgirdes Tamyro kalbas:
- Priesaika Imperijai auksciau visko... - susunka. - Jeigu kuris nori ja pazeisti - tegul tai daro dabar, tuoj pat ir neatsuka man nugaros!

_________________
...ir tikėti elektra, užmiršę, kad patys kažką sugebėjome (BG)


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2004-08-31 0:10 
Offline
Raudonoji kolegija
User avatar

Joined: 2002-12-13 14:12
Posts: 1665
Location: Vilnius
///nu blin, is kur jus imperijos derybas su chaosu istrauket? Negi as vel kazka praleidau?///

_________________
In the land of Mordor, there shadows lie...


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2004-08-31 2:34 
Offline
Raudonoji kolegija
User avatar

Joined: 2002-12-06 15:40
Posts: 3431
Location: Wilno Kochane
///Golemo pastebejimai ydingi is principo: dark elves =/= chaos. Dark elfams didziausia itaka turi vienas is chaoso dievu - Slaanesas, bet ju tikrai negalima vadinti ta pacia jega.///

Entuziastingas Frydricho tonas pazadino Smerga is apatijos, jis atsakinejo i adjutanto klausimus - pirma vangiai, po to vis labiau uzsideges.
- ISH KUR apie derybas zhinojo ishdavikas? Kiek zhmoniu apskritai turejo informacijos apie jas?

Apie derybas su Norska zinojo visi. Apie derybas su tamsiaisiais elfais... Galejo zinoti bet kas. Kurfiursto adjutantai. Treberis. Koks nors pirklys. O galejo ir niekas nezinoti.

- Ar niekas nepastebejo kada Brunhilda ishejo ish puotos ir ar tai padare viena? Kodel jos nelydejo aukle? Kur gi ja sugebejo zhudikas uzhtikti?

Brunhilda isejo is puotos lydima aukles. Aukle rado be samones jos pacios kambaryje - ji nieko neprisimena nuo to laiko, kai apleido puotos sale, isskyrus ta kvaila eilerasti
karaliskas kraujas
svaigina kaip vynas
o vynas jau baigias, tai ka?
ir bus karas naujas
ir kraujas liks grynas
visi uzmirs zodi "taika"
Is kur jinai ismoko sitas eiles aukle paaiskinti negali.
///hm, ir kas gi galejo uzhipnotizuoti vargse moteriske ir prikisti jai i galva antratusiu eilerasciu?
O del paties eilerascio - kazkas ji buvo prisimines, nebepamenu kas: karas tarp Estalijos ir Imperijos kilo del to, kad Estalijos karalius, buvusio imperatoriaus sunus, pradejo reiksti pretenzijas i Imperijos sosta. Tai lauzo Imperijos istatymus: Imperijoje valdovai yra renkami (kaip kad tai buvo Zecpospolitoje ar Sventojoje Romos Imperijoje; imperatoriu renka kurfiurstai (elector counts, todel jie taip ir vadinasi)). Taciau sios rojalistines idejos turi savo salininku Imperijos viduje, jie nori, kad titulas butu perduodamas per krauja, t.y. paveldimas, ir yra nemaza pilietinio karo gresme.///

Ar nepastebejote, kad kazkuris delegacijos narys pastaruoju metu elgtusi keistai, vengtu vieshumo?

Smergas til syptelejo:
- Dabar taip elgiasi visi delegacijos nariai. Vienintelis mgistras Treberis ir toliau laksto po kaimeli kaip pajacas ir krecia ivairius ziaurius pokstus krovikams. Man atrodo, senis visai kuoktelejo.

kodel puotos metu jus visishkai ignoravote Brunhilda?..

- O as, tavo manymu, turejau ja patvarkyti nusitempes kur i tamsesni sales kampa? Tiesiai tevui po nosim? Nors, kita vertus, tokiu atveju ji bent jau butu likusi gyva...

gal galetumet papaskoti plachiau apie jusu santykius su ja, na, demone? Kaip viskas ivyko? Sargybiniai kalbejo, jog ji spejo uzhmushti 3 vyrus, priesh pagaunama Sigmaro zhynio. Ji norejo atimti ir jusu gyvybe? Ka pats zhynys apie tai sake?

Pazinojau Klesne jau pora metu. Uch, kokia mote... demonete. Taip, Slaaneso demonete. Randomantijus su savo klapciukais vakar dare revizija po stovykla - as pats jo paprasiau, kad "atidziau apziuretu" visus esancius. Pasirodo, jie dar nebuvo baige ir po vidurnakcio. Mes kaip tik su Klesne... na... buvom vieni mano palapineje, ir nelabai apsirenge. Ir cia ipuola visi stovyklos zyniai, mojuodami virs galvu kovos kujais ir uzkeikimais, ir mano glebyje vietoj moters atsiranda znypleta pabaisa. Uzmuse tris vyrus? Nesamone! Nenustebsiu, jei vakarop, anot gandu, ji jau bus isskerdusi pussimti. Klesne ne nebande priesintis - gal nenorejo, o gal negalejo. O Randomantijus man nepasake ne zodzio. Gal reiketu pas ji nueiti... Bet as nebenoriu matyti tos pabaisos. Gal geriau jus pas ji nueikit - pasakykit, kad as jus siunciau visko issiaiskinti. Barakudai, tu atsakingas.

Ka apie tai galvoja Roderikas?

Jis kol kas per daug uzsiemes kurfiursto ir savo dukros paieskomis. Jis vis dar tiki, kad jie kartu pabego.

_________________
o jei kiekvienas pirma galvotų, o tik paskui postintų, pusė topikų išvis nebūtų gimę.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2004-08-31 9:26 
Offline
Raudonoji kolegija
User avatar

Joined: 2002-12-16 13:28
Posts: 1050
Location: Vilnius
Barakudas pasipurto ir uzbliauna:
- Atsisakau galvoti! As ne intrigantas, o adjutantas! Tegul kilmingieji ponai aiskinasi ir duoda tikslius isakymus.

_________________
...ir tikėti elektra, užmiršę, kad patys kažką sugebėjome (BG)


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2004-08-31 11:26 
Offline
Raudonoji kolegija
User avatar

Joined: 2002-12-13 14:12
Posts: 1665
Location: Vilnius
///Galima daryt prielaida, kad slaanesho demonete lygiai taip pat gali atstovaut ir dark elfams kaip ir chaosui? Ir kad jos magijos arsenalas max susiveda i isvaizdos keitimo bei gundymo burtus? Ir, kad su teleportavimais ji teoriskai nelabai ka bendro gali turet.///

-Na, tai ir kylam, laikas aplankyt sventikus. Beje, o Treberis taip visada su darbininkais elgias?

_________________
In the land of Mordor, there shadows lie...


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2004-09-01 1:51 
Offline
Raudonoji kolegija
User avatar

Joined: 2002-12-06 15:40
Posts: 3431
Location: Wilno Kochane
///2 bonis: atstovauti - ne, bet tikimybe, kad ji nieko bendro su jais neturi minimali. Del demonetes magisku sugebejimu - nu, by default viskas teisingai. Bet kurio is situ teiginiu paneigimas butu isimtis is taisykles///

Taigi Grintonas pakilo eiti i laikinaja Sigmaro sventykla. Barakudas puole i panika ir, kiek suprantu, iseina is zaidimo. Frankas, apspanges nuo nedamiegojimo, eis ir darys viska, ka jam pasakys. Frydrichas kol kas susimastes sedi uz stalo ir virskina tai, ka suvalge ir isgirdo. Tamyras masliai glosto voverioka, kuris siandien atrodo zymiai draugiskesnis.

_________________
o jei kiekvienas pirma galvotų, o tik paskui postintų, pusė topikų išvis nebūtų gimę.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2004-09-01 19:08 
Offline
Raudonoji kolegija
User avatar

Joined: 2002-12-13 14:12
Posts: 1665
Location: Vilnius
grintonas atsisuka i Frydricha:

-Eini?

O galvoje vis sukasi mintys kaip ta princiesa pateko i kurfiursto palapine...teisngiau kieno pagelba ji ten pateko. Jei tai ne vampyras ir ne demonete tai musu itariamuju ratas labai jau siaureja. Teisingiau dasiaureja iki Treberio su mokiniais ///bent as kiek isivaizduoju tai wh pasauli mag samouchka nelabai realus dalykas, ar ne?///. O gal kurfiursto drauguze isipainiojus. Logiskai mastant ji daugiausiai bendro turetu turet su Madera.Beda trumpai tariant.

Jei Frydrichas neina tai einu pas Sigmaristus be jo.

_________________
In the land of Mordor, there shadows lie...


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2004-09-01 21:07 
Offline
User avatar

Joined: 2003-01-09 17:24
Posts: 400
Location: Kaunas
///Kaip apmaudzhiai reteja PC gretos... beje, kaip ten del bonio klausimo apie Treberi? Ir kaip prie Tamyro prisijunge tas voveriukas? Mano charas nedalyvavo toj scenoje su hobitu Tvidliu ir popieriu vagystemis, o ir visus postus perskaicius aisku nepasidare kaip jis atsirado pas mus///

Susikaupes, kiek tik leido savijauta, ishklausiau Smergo postringavimu. Kuo toliau tuo labiau matesi, jog nieko ish jo zhodzhiu per daug nepaaishkes, o sekantis musu tashkas bus Sigmaro shventykla.

"Apie derybas su Norska zinojo visi. Apie derybas su tamsiaisiais elfais... Galejo zinoti bet kas. Kurfiursto adjutantai. Treberis. Koks nors pirklys. O galejo ir niekas nezinoti."
"Na atleiskite, pone Smergai, uzh tokia mano pastaba, bet tuomet kokios chia "slaptos" derybos, jeigu apie jas galejo zhinoti vos ne bet kas, turintis bent kiek geresne padeti musu delegacijoje ar kontaktu su gerbiamu kurfiurstu?.."
O gal ir buvo norima, kad apie jas zhinotu? Shios minties deja neishdrysau ishtarti garsiai.

"O as, tavo manymu, turejau ja patvarkyti nusitempes kur i tamsesni sales kampa? Tiesiai tevui po nosim? Nors, kita vertus, tokiu atveju ji bent jau butu likusi gyva..."
"Dar karta atsiprashau uzh toki klausima, tiesiog keistai atrode ko gero ne tik man.. kiti ponai rode bent jau minimalu, etiketo reikalaujama demesi damai...o turint omeny kad jus jai akivaidzhiai patikote..."
///Jei su Smergu puotoje buvo ir Kleshne, tuomet atsiimu savo zhodzhius ir ish vis nekomentuoju, o jei nebuvo - paklausiu kodel? Btw, gal Ulmos ir Lerbacho santykiai panashus kaip ir Kleshnes su Smergu?///

"<...>Is kur jinai ismoko sitas eiles aukle paaiskinti negali<...>"
"Na, kadangi jau zhinome apie bardo-vampyro-samokslininko Maderos prisidejima, visai tiketina kad jis kaip menishkos "prigimties" zhm.. ee.. vampyras ir "iskiepijo" shi eilerashti. Panashu, kad siekiama ne tik derybu suzhlugdymo, bet ir pilietinio karo. Ir panashu, kad mes," nuzhvelgiu visus bendrazhygius, ishskyrus Barakuda "kaip Imperijos patriotai, turesime tam uzkirsti kelia... na, o JUS, sere Barakudai" atsidusau, mestelejau nusivylimo kupina zhvilgsni ir pabaigiau minti "pasirupinkite seru Smergu iki mes gryshime ish zhynio. Ir dar. Kur shiuo metu yra kurfiurstas? Noretusi ir su juo aptarti kai kuriuos klausimus, ar bent praneshti naujienas..."
Taip tares uzhsiverchiau vyno likuchius ir servetele nusivales lupas patraukiau link demonetes kalejimo, eidamas vienu zhingsniu priesh Grintona, viena ranka laikydamas ant rapyros ir mastydamas apie Treberi, kaip pagrindini ir labiausiai pagal visus surinktus faktus tinkama i ishdaviko vieta.
///Tikiuosi Barakudas jau sukure Franko draugei pilkos pelytes ishvaizda, kad zhyniui nekiltu itarimo?///
Eidamas bendrazhygiams ishreishkiau dar viena apmastyma:
"Kadangi mes jau einame atpazhinti galimo ishdaviko ir naudojame shiokia tokia magija, kuria Sigmaro zhynys butinai pastebes. Tai mums gali pakenkti. Geriau tegul Frankas su drauge pabuna prie palapines, kad zhynys ju nepastebetu. Vis tiek uzhteks tik ishgirsti zhynio balsa. O ir princas Tamyras, kiek atsimenu, nelabai sutaria po tos lemtingos nakties su juo. Tad mes su Grintonu ten ir uzheisime, o jus palauksit.. arba sugalvosit geresni buda ishgirsti itariamojo balsa, nes man jau nuo visko ir taip skauda galva, jauchiu kaip tvinkchioja smilkiniai...reikejo mazhiau to vyno gert" paskutinius zhodzhus ishtariu vos girdimai, pats sau.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 61 posts ]  Go to page « 1 2 3 4 5 6 7 »

All times are UTC+04:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 19 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to: 

cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited