Forumas.Fantastika.lt

It is currently 2024-03-29 1:32

All times are UTC+04:00




Post new topic  Reply to topic  [ 75 posts ]  Go to page 1 2 3 4 58 »
Author Message
PostPosted: 2004-09-29 0:34 
Offline
Raudonoji kolegija
User avatar

Joined: 2002-12-06 15:40
Posts: 3431
Location: Wilno Kochane
///kol kas cia dalyvauja tik Raimondo, golemo, Eimuko ir Vabalo personazai; kiti du isijungs patys zino kada - arba neisijungs, jei nesugalvos kaip.///

Liverine, Sidabriniame mieste, auso rytas. Keista: jau seniai turejo prasvisti, bet naktis, atrodo, isikabinusi laike miesta ir nenorejo jo atiduoti dienai. Visi trys menuliai issirikiavo viena linija, todel sviesos nakti buvo zymiai maziau, nei paprastai. Izymiojo sidabrinio svytejimo, kuri, anot gandu, skleidzia sitam mieste kiekvieno namo siena, nesimate ne zenklo.

"Sidabrinio Smaigo" smukleje buvo tylu. Terderio Iltys ispirko visa antra smukles auksta (kambariu cia nebuvo, visi sveciai nakvodavo viename dideliame kambaryje), kad niekas netrukdytu jiems ilsetis. Kaip ne keista, lankytojai praeita nakti anksti issiskirste - gal ir juos paveike ta nuotaika, kuri buvo apemusi visa miesta. Ramybe, kurios taip ieskojo nuotykiautojai, buvo jiems suteikta vos sutemus, ir jie net nezinojo, dziaugtis ja ar vengti.

Taigi atejo rytas. Atejo, bet austi neskubejo. I tylaus antrojo auksto duris kazkas tvirtai pasibelde.

///pirmaji savo posta pradekit nuo trumpo savo veikejo isvaizdos aprasymo, kad kiti zaidejai galetu susikurti vaizda, su kuo turi reikala///

_________________
o jei kiekvienas pirma galvotų, o tik paskui postintų, pusė topikų išvis nebūtų gimę.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2004-09-29 3:53 
Offline
User avatar

Joined: 2003-10-17 22:32
Posts: 2032
I tylaus antrojo auksto duris tvirtai pasibelde Dzeraldas Dreikas, Liverino miesto gvardijos serzantas. Nors ir neaukstas, bet pasitempes vaikinas, tvarkingais nusvitintais sarvais. Uz nugaros kabantis arbaletas neatrode megstamiausias Dreiko ginklas. Ta vaidmeni atliko ispudingo dydzio kuoka. Galbut Imperijos karius nustebintu kuokos ir skydo kombinacija, bet Liverine tai buvo iprasta gvardieciu ginkluotes forma nekelianti susidomejimo. Dzeralda miestieciai atpazindavo ne is ginklu ar sarvu, bet is visur ji sekiojancio vilko. Kai kurie net prietaringai kuzdejosi, prisimindami druidu vadovaujamas zveriu armijas. Bet sis vilkas zmoniu nepuole, tad miestieciai priprato matyti gvardieti su pilku ”sunimi”.

Is kariskos povyzos, kuklios, bet tvarkingos aprangos ir gerai priziurimu ginklu buvo galima suprasti, kad savo pareigas Dzeraldas priima rimtai. Galbut todel neseniai ir buvo paskirtas serzantu.

Pro pakelta salmo antveidi matesi jaunas, bet jau likimo uzgrudintas veidas. Rudos akys, kazkada turbut zaismingai viliojusios ne viena kaimo mergiote, dabar atrode skvarbios ir saltos. Gal tai tiesiog itakojo miego stoka; Dzeraldas visa praeita nakti praleido sargyboje. O stai dabar dar ir i smukle teko ateiti. Bet ka darysi, pazadai. Reikia juos teseti.

Prie Dzeraldo koju besisukiojantis vilkas nepatikliai pauoste kambario duris, dirstelejo i Dzeralda, tarsi zaismingai kepstelejo letena serzanto kuoka, bet nesulaukes reakcijos tiesiog pritupe tarsi irgi laukdamas atsako is vidaus…


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2004-09-29 10:18 
Offline
User avatar

Joined: 2002-12-19 19:00
Posts: 1132
Location: Klaipeda
Bobas Terderis - kuklus, romeniskai graikisku veido bruozu, trumpais lino spalvos plaukais, palyginus nedidele galva atrodo lyg ir per maza ant puikiai treniruoto muskulingo kuno. Kalavijas+Skydas ir lankas.

_________________
it's all in your head


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2004-09-29 10:22 
Offline
User avatar

Joined: 2004-09-29 9:59
Posts: 126
Gurdas Varikas atsimerke. Tamsa. Na, tamsa buvo ne taip jau ir blogai. Gurdas nemego sviesos – paveldejo tai, tikriausiai, is tevo, kurio niekada nepazinojo. Drauge su iltimis ir dvieju metru ugiu.
„Uzteks paciam saves gaileti, - papriekaistavo pats sau Gurdas. – kiek gi galima?“
Paladinas staigiai atsisedo lovoje. Beldzia. Apsidaires pamate du is triju Terderiu. Kurio nera? A, zynio. Vis dar girtuokliauja... Gal cia jis grizo ir duru neatidaro? Pusorkis pakilo is lovos. Jo raumeninga kuna tedenge tik marskiniai, gaurai kuokstais lindo pro gausias ivairaus dydzio skyles. Gurdas puikiai suvoke, kad dvokia, bet jam beliko tik giliai atsidusti. Ka jis ir padare. Priejes prie duru, paladinas atidare jas, sakydamas:
- Na, prisilebavai, mirtinga... Laaba dieena, - nutese jis, pamates ant slenkscio ne vyresniji Terderi, o gvardieti. – Del ko tokia garbe, karininke?


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2004-09-29 11:16 
Offline
User avatar

Joined: 2004-09-28 14:51
Posts: 329
Location: Kaunas
Dzekas Terderis, vidurinysis broliukas is likusios Terderiu seimos, pasimuiste lovoje nuo isgirsto triuksmo. Sudejimo buvo panasaus i Boba, taciau veido bruozai, plauku spalva (kuri beje buvo juoda), leido suprasti, kad ishvaizdos daugiau yra paveldejes is savo motinos...

Dzekas buvo jaunuolis, visiskai nestambaus sudejimo, taciau raumenys atrode tarsi pripumpuoti net ir ju neitempus musio lauke. Ir siaip jau buvo charizmatine butybe, kuri ir ivairius nuotaikingus atsitikimus draugams pasakodavo, ir padainuodavo prie bokalo ar prie lauzho (ir beje visai neblogai), ir su priesais kartais taip pasnekedavo, kad tie prideje i kelnes atiduodavo viska ka turi ir nesdavo kudasiu be didesniu kraujo praliejimu.

Taigi... del savo netrumpos praeities tarp barbaru bei neypatingai saugiu kelioniu pietu link, Dezekas miegot jau buvo iprates su savo odiniais sarvais, taciau po paskutiniu ivykiu pradejo keisti savo si iproti ir kaip ir galima numanyti, uzeigoje miegojo nusirenges. Zinoma, savo didiji kalavija laike visada pasidejes prie sono, taigi isgirdes kalbas apie kazkokius "karininkus", del viso pikto kalavijas atsidure stipriai sugniauztoje rankoje. Dzekas atsisedo lovoje ir vertino situacija toliau...


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2004-09-29 11:28 
Offline
User avatar

Joined: 2002-12-19 19:00
Posts: 1132
Location: Klaipeda
- Gurdai, kas ten toks? - Bobas dar nespejo nusirengti miegui, taciau kvepiancias kojas is batu istrauke ir megavosi tarpupirscius apgaubiancia vesa.

_________________
it's all in your head


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2004-09-29 11:54 
Offline
Raudonoji kolegija
User avatar

Joined: 2002-12-06 15:40
Posts: 3431
Location: Wilno Kochane
Pro placius serzanto Dreiko pecius matesi smaila smuklininko Sidabrinio Lapino fizionomija. Jam nepatiko sitie sveciai, bet jie mokejo gera sidabra, ir daug. Saugumo susidomejimas sitais avantiuristais Lapino ne kiek nenustebino - valkatos, i kaire ir desine leidziantys sidabra, negali buti neitartini. Kad tik neuztrauktu blogo vardo uzeigai... Sidabrinis Lapinas uzsiglaude uz Dzeraldo nugaros. Ne... Laikas begti is sito miesto. Pinigu prikaupe pakankamai, laikas dumti i siaure. Po savaites gali buti jau per velu.

_________________
o jei kiekvienas pirma galvotų, o tik paskui postintų, pusė topikų išvis nebūtų gimę.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2004-09-29 12:07 
Offline
User avatar

Joined: 2004-09-29 9:59
Posts: 126
- Mus apsilankymu pamalonino vietiniu teisesaugos organu atstovas, - mete per peti Bobui Gurdas. – Prasau uzeiti, seskites, - pakviete paladinas i vidu serzanta. – Seimininke, raudono vyno, to, kur vakar gerem! – pamojo jis pro duris be priedangos likusiam Sidabriniam Lapinui. – Tai kas gi nutiko, gerbiamasis? - kreipesi Gurdas i serzanta, atsisedes pries ji uz stalo. - Mes lyg ir nespejom dar nieko siame mieste nei nuzudyti, nei apiplesti, - pusorkio veida nusviete nekalta didziulem iltim pasisiaususi sypsena.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2004-09-29 12:22 
Offline
User avatar

Joined: 2002-12-19 19:00
Posts: 1132
Location: Klaipeda
Gurdas Varikas wrote:
Mes lyg ir nespejom dar nieko siame mieste nei nuzudyti, nei apiplesti,
Po siu zodziu Bobas garsiai prunksteli. Po to patikslina:
- Matot pareigune, mes jau iprate prie panasaus pobudzio kaltinimu. Nuotykiu ieskotojai, svetimi ir turtingi, daznai buna apkaltinami visokiausiais nebutais dalykais. O cia mes nespejome, kaip sakoma, net koju nusimazgoti ///pabarskinu basais pirstais per grindins///, o jau mumis susidomejo teisesauga...

_________________
it's all in your head


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2004-09-29 18:06 
Offline
User avatar

Joined: 2003-10-17 22:32
Posts: 2032
Dzeraldas perzenge slenksti, zvilgtelejo i besisypsanti pusorki, bet kvietimu prisesti nepasinaudojo. Akimis greitai perbego didziuli kambari, aiskiai per dideli trims, ne, keturiems keliauninkams. Matyt, sie is tikro turejo nemazai sidabro, kad samdesi visa smukles auksta. O gal turejo kitu tikslu? Serzantas dar karta permete akimis kambari (“spot” skill roll? – nezinau lygtai netinka, bet kito skilo nerandu), bet pastebejo tik tipiska nuotykiu ieskotoju manta: sarvai, ginklai, kelioniniai krepsiai, na dar vakarykstes vakarienes liekanos. Ir tiek.

Pagaliau Dreiko zvilgsnis sustojo prie vyruko lininiais plaukais, koju pirstais barbenancio i grindis. “Fredo Terderio brolis, vienas is broliu". “Pusorkis ir kitas broliukas atrodo kaip islipe is lovos, o sis lyg tik dabar nusprende nusirengti”, nuvilnijo serzanto galvoje. Jis atsikrenste ir kreipesi i keliauninka:

“Kaip matau, jus esate Fredo Terderio brolis. Fredas ka tik buvo suimtas uz mago Obrados apiplesima. Teismo posedis – vidurdieni. Fredas prase, kad pakviesciau jus visus liudytojais, nors nezinau, kaip sugebesite jam padeti. Fredas buvo sulaikytas nusikaltimo vietoje” ir serzantas skestelejo rankomis.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 75 posts ]  Go to page 1 2 3 4 58 »

All times are UTC+04:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to: 

cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited