Forumas.Fantastika.lt

It is currently 2024-03-28 22:44

All times are UTC+04:00




Post new topic  Reply to topic  [ 75 posts ]  Go to page « 1 2 3 4 58 »
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2004-09-29 18:22 
Offline
User avatar

Joined: 2004-09-29 9:59
Posts: 126
Pusorkio zabtai atsidare ir su klaptelejimu vel uzsidare.
- Fredis apiplese maga? Ir buvo pagautas nusikaltimo vietoje? Na kas per nesamone??? Jis gi... jis gi musu brolis! Na gerai, man jis ne brolis, bet ginklo draugas. As isitikines, kad jis nekaltas, ir galiu tai paliudyti pries bet koki teisma.
Na, gal Gurdas ir nebuvo iki galo isitikines savo teisumu, ir abejones gaidele galima buvo uzciuopti jo zodziuose, bet jam LABAI norejosi tiketi tuo, ka jis sake.
- Serzante, as matau, kad jus geras zmogus. - na, bent jau ne "evil", - gal galite pasakyti, kas gresia Fredziui... blogiausiu atveju? Mes svetimi Liverine, vietiniuose istatymuose nesusigaudome - ai, na ka ten, mes ne velnio nesusigaudome jokiuose istatymuose, isskyrus nuosavos sazines taisyklese. Jam nukirs ranka? Imes i kalejima? O gal bus galima tiesiog atsipirkti bauda?


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2004-09-29 21:24 
Offline
Raudonoji kolegija
User avatar

Joined: 2002-12-06 15:40
Posts: 3431
Location: Wilno Kochane
///2 Gurdas Varikas: zodis "atsipirkti" is paladino lupu skamba gana keistai. Watch your language, holy man ;-)///

_________________
o jei kiekvienas pirma galvotų, o tik paskui postintų, pusė topikų išvis nebūtų gimę.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2004-09-29 23:53 
Offline
User avatar

Joined: 2003-10-17 22:32
Posts: 2032
Dzeraldas pasisuko i pusorki, zvilgtelejo astriu zvilgsniu jam i akis. Sis lygtai tikejo savo zodziais apie Fredo nekaltuma, bet aiskiai karsciavosi.

“O is kur jus zinote, kad Fredas nekaltas? Ar jus praleidote su juo sia nakti? Kada jus ji paskutini karta matete ir ka zinote apie jo nakties darbus ir planus?”

Patilejes, serzantas jau minksciau tare:

”Mago apiplesimas – nusikaltimas rimtas. Ka teismas nuspres, nezinau, esu gvardietis, ne teisejas. Bet Trasiles pranasyste kabo virs Liverino ir maiso zmoniu prota. Ji jau paliete Obrada ir jo seima, o galbut ir jusu drauga, broli.”

Tai pasakes Dreikas vel pazvelge i brolius Terderius.
Serzanto vilkas uostelejo pusorki, surauke nosi ir pritupe prie serzanto koju.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2004-09-30 0:30 
Offline
User avatar

Joined: 2004-09-28 14:51
Posts: 329
Location: Kaunas
"Sveiki, sveiki..." nenuleisdamas nuo gvardiecio akiu, prabilo Dzekas. "Jeigu jus nieko priesh, as apsirengsiu. Kaip suprantu atejote ne tik pranesti sios naujienos, kuri manau visgi yra nesusipratimas, ir kuria turetume visi neuzilgo vienaip ar kitaip ishspresti. Taigi, jei mes kazkur ruosiames eiti, manau ne pats protingiausias apdaras butu si ne ka pridengianti tunika."

Na, ir Dzekas toliau rengiasi, si karta truputi labiau atsipalaidaves.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2004-09-30 0:37 
Offline
User avatar

Joined: 2002-12-19 19:00
Posts: 1132
Location: Klaipeda
Bobo nuotaika palaipsniu taisosi. Is pradziu paladinas kuris pareiske, kad na kol kas dar nieko neapiplesinejom, dar niekam zarnu nepaleidom &stuff, o dabar gvardietis atnesa zinias, kad musu broliukas, luzeris ir salaga (kaip ir mes) vienas pats :o sugebejo apiplesti MAGA :!: Vos isgirdes apie sita neamone Bobas kuo skaniausiai nusikvatoja:
- Ha Ha Ha... - ir toliau klausosi nesikisdamas i pokalbi.
Pokalbiui pasibaigus.
- Na, gerbiamasis, jus matau ir pats kuo puikiausiai suprantate kad cia visiska nesamone. Jei kam ir pavyktu plesikauti, tai Fredas butu paskutinis is musu. Na, o burtininkas - tikrai ne musu nosim. Ne vienam is musu. Bah, atvarai i miesta su kapsu sidabro, pabandai isikurti, o cia vietiniai is karto... aj, nieko nesakysiu... Hm... Gerbiamasis, ar zinai, kad jis zynys? Oladamaros zynys? Ar zinai, ka tai reiskia? Ju manymu civilizuotas pasaulis tam tikra prasme niekuo nesiskiria nuo gamtos –
kiekvienas turi imti tai, ka sugeba, tam, kad patenkintu savo poreikius. Bah, kitaip sakant, luzerio laukinio nesugebancio prisitaikyti visuomeneje mastysena... Pareigune, as istatyma gerbiu ir manau, kad istaymas - vienintelis del ko visuomene laikosi. As niekada nesutikau ir nesutiksiu su savo brolio mastysena, bet jis - mano brolis, mano seima, o seima - viskas ka turiu. O sidabras - uzdirbamas... Aj geriau sakykit, kas ten is tikro atsitiko...

_________________
it's all in your head


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2004-09-30 0:51 
Offline
User avatar

Joined: 2004-09-29 9:59
Posts: 126
Gurdas pasoko is vietos.
- tai ko gi as laukiu? mes turime skubeti.
Gurdas jau pradejo mautis plokstinius sarvus, bet staiga jam toptelejo, kad teismo salej jie labiau trukdys, nei pagelbes. Uzsimetes svariausius savo rubus, kuriuos tik rado, Gurdas prisisege prie sono durkla.
- Na, tai gal jau einam? A, broliai-azuolai?


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2004-09-30 0:58 
Offline
User avatar

Joined: 2003-10-17 22:32
Posts: 2032
Serzantas nepatenkintai ziuri i besilinksminanti Boba. Jo brolis ka tik buvo suimtas uz rimta nusikaltima, Fredui gresia kalejimas, o gal net mirties bausme, o sis kvatoja. Galbut nevertejo pazadeti atvesti brolius Terderius liudytojais. Jei sie ir teisme bandys saipytis is teiseju, Fredui laisves nematyti.

”Byla vis dar tiriama, tad klausiu jusu kaip oficialiu liudininku: Kada paskutini karta matete Freda? Ka jis jums sake apie nakties planus? Kada ir kaip jis iskeliavo pas Obrada? Apie nusikaltima papasakosiu, ka galiu, kai isgirsiu jusu parodymus”.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2004-09-30 1:09 
Offline
User avatar

Joined: 2002-12-19 19:00
Posts: 1132
Location: Klaipeda
///Cia visi klausiamai suziura i Shizzara: "O kada mes ji paskutini karta matem?"///
- Mes nuejom miegot, o jis nusprende prisigerti. Turi toki polinki zmogus. Ir pinigu tam jis turi. Todel, apiplesinet mago jam tikrai stinga net elementariausio motyvo. Gal jis prisilupo iki zemes graibymo ir ta smailiakepuri apveme jo meiluzes akivaizdoje. Serzante, nu niekas nepatikes, kad girtas neitin gabus kunigas galetu kam nors pakenkti. O tu teisus Gurdai, einam i teisma, pasiziuresim kas ten per nesamones. Siaip uz jo girtuoklystes visai neblogai butu keletas dieneliu visuomenisku darbu, bet kad serzante sito zmogaus niekas nepataisys. Geriausia, kad jis liktu musu akiratyje...

_________________
it's all in your head


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2004-09-30 1:14 
Offline
User avatar

Joined: 2004-09-29 9:59
Posts: 126
///atsiprasau, uzstabdziau, nu bet lyg tai nieko tokio, kas priestarautu golemo postui nepasakiau.///

- Taip taip, zinoma, pareigune, - sagstydamas marskinius sumurmejo Gurdas. - Bobai, liaukis taukst niekus, geriau apsirenk kaip pridera. Fredis isejo vakar vakare su vieninteliu tikslu - nusigerti. Mes buvom...hm...nenusiteike eiti kartu su juo. Musu santykiai kiek itempti paskutiniu metu. Jis negalejo eiti pas joki Obrada, kadangi nieko siame mieste nepazista - ar bent jau nepazinojo vakar vakare. Nebent kartu sugere sianakt. As tikrai noreciau padeti tyrime, bet tai yra viskas, ka as ir sitie du stuobriai galime pasakyti.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2004-09-30 1:35 
Offline
User avatar

Joined: 2003-10-17 22:32
Posts: 2032
Pusorkio ir Bobo parodymai Dzeraldui pasirode itikimi. Is tikro, atrodo, sie nieko nezinojo. O Fredas buvo tiesiog megejas pauliavoti. Bet si karta pakliuvo i rimta beda.

“Galbut Fredas ir isejo isgerti, bet kazkaip jis pateko pas maga Obrada. Mago zmona sianakt gimde ir Fredas padejo priimti Obrados dukra. Uz tai jam buvo pazadeta skrynele su brangenybemis. Toks jau miesto paprotys: zynys talkinantis gimdant gauna brangenybiu skrynele. Deja, brangenybes is skryneles dingo ir magas apkaltino jusu broli jas pagrobus. Gal is tiesu Fredas nekaltas, bet Obrados parodymai teisme bus statomi pries jo zodzius. O be to…"

ir cia serzanto veidas patamsejo:

"Ar jus zinote Trasiles pranasyste, kabancia virs Liverino? Ar zinote, kad Juodoji princese ispranasavo, kad Obrados dukte bus Nerulio, mirties dievo, Dukra ir paners Liverina i Tamsos karalyste? Zmones, tikintys pranasyste mano, kad jusu brolis atidare Neruliui kelia i miesta. Ir jie to neatleis.”

Serzantas liudnai paziurejo i brolius, tartum sakydamas: Fredo likimas jau nusprestas.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 75 posts ]  Go to page « 1 2 3 4 58 »

All times are UTC+04:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to: 

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited