Forumas.Fantastika.lt

It is currently 2024-03-28 19:01

All times are UTC+04:00




Post new topic  Reply to topic  [ 52 posts ]  Go to page « 1 2 3 4 5 6 »

Ne, tai nera balsavimas: organizatoriai tiesiog noretu zinoti jusu nuomone siais klausimais:
Kas geriau: 3 sesijos po 4 valandas ar 2 sesijos po 5 valandas ir valandos pertrauka tarp ju? 25%  25%  [ 1 ]
Ar apsimoka daryti tematine fiesta (pvz., kad visi scenarijai butu susije su ekologija, meile, kova uz laisve ar pan.)? 25%  25%  [ 1 ]
Ar yra prasmes daryti rengini per 2 dienas? 0%  0%  [ 0 ]
Ar reikia rinkti geriausia zaideja? Jei taip - ar reikia tai daryti tiesiogiai skiriant taskus zaidimo metu, ar tiesiog pasikliaunant slapta GM nuomone? 0%  0%  [ 0 ]
Ar reikia rinkti geriausia GM, jei taip - ar gera per fiesta naudotoji sistema? 0%  0%  [ 0 ]
Ar reiketu daryti dalyvavima mokama, uz tuos pinigus darant kokybiskesnes programeles, dalyviu ausvaisus, nemokama arbata, geresnius prizus ir pan.? 25%  25%  [ 1 ]
Ar reikia steigti specialias newbie grupes, ar tiesiog tolygiai paskirstyti juos visoms grupems? 0%  0%  [ 0 ]
Ar reikia daugiau reklamos, jei taip - kur? 0%  0%  [ 0 ]
Ar reikia RPG per Lituani- ir kitus -conus 25%  25%  [ 1 ]
Total votes: 4
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2003-02-17 22:20 
Offline
Raudonoji kolegija
User avatar

Joined: 2002-12-11 22:31
Posts: 910
Location: Vilnius
ghoul wrote:
Kas nebuvo taip gerai:

RPG sistemu ivairove buvo ganetinai mazha. Nesimate ne vienos labiau egzotishkos sistemos, truko ir visos kruvos populiariu sistemu (kur visi Chaosium ar White Wolf kuriniai?)
Su ww kuriniais yra ta beda, kad jei tu nezhinai sistemos ir pasaulio, kur vyksta veiksmas, neimanoma per 4 valandas susipazhinti pakankamai detaliai, kad zhaistusi gerai, o pavirshutinis geimas World of Darkness yra neidomus dalykas - nu nepamatysi tu viso to sudetingumo ir vidinio sistemos ir pasaulio grozhio (ypach jei sugalvotu kas nors meistrauti Wright the oblivion). o padaryti elementaru kombata irgi nera idomu - ne tai ten svarbiausia. o egzotiku gal elementariai nezhinojo apie rengini? del arc magicos buvo jau postinta - nu neuzhtenka ten 4 valandu zhaidimui. teorishkai buvo galima Call of Cthulhu - bet neatsirado meistru. visai psichodelikai reikia gerokai daugiau laiko, neapsimoka daryti 4 valandu scenarijaus - nespes zhaidejai nieko.

_________________
"Dead is dead. Parts are parts. Dead guys is parts" - Ripperjack


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2003-02-17 22:53 
Offline
User avatar

Joined: 2002-12-13 20:57
Posts: 1410
Location: Vilnius
Gambler wrote:
Su ww kuriniais yra ta beda, kad jei tu nezhinai sistemos ir pasaulio, kur vyksta veiksmas, neimanoma per 4 valandas susipazhinti pakankamai detaliai, kad zhaistusi gerai, o pavirshutinis geimas World of Darkness yra neidomus dalykas - nu nepamatysi tu viso to sudetingumo ir vidinio sistemos ir pasaulio grozhio
Na, apie Wright nieko nezhinau, bet pvz CyberPunk (ar dar visa eile settingu, kad ir Karaliaus Arturo legendu pasaulis ish Pendragono) irgi ne ka geriau atsiskleidzhia per tas kelias h zhaidimo, nei WoD, jei zhmogus nera pazhistamas su duotu settingu ish ankschiau... Bet tai visishkai netrukde tiems geimams (kad ir tavo CP).
Be to - nebutina daryti geima newbiams - yra gi initiate ir veteran kategorijos :)
Gambler wrote:
visai psichodelikai reikia gerokai daugiau laiko, neapsimoka daryti 4 valandu scenarijaus - nespes zhaidejai nieko.
Nu kodel - daugelis tokio stiliaus geimu nebuna labai ilgi, paprastai viena sesija, pasistengus ir i 4 h galima sutilpti.. Aishku, kitas reikalas - yra labai nedaug GM ir dar mazhiau zhaideju, galinchiu tokius geimus vesti / juose zhaisti...

_________________
„Ne tik levas GM, bet ir kaip zmogus gajdys“ (c) gre


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2003-02-17 23:38 
Offline
Raudonoji kolegija
User avatar

Joined: 2002-12-06 15:40
Posts: 3431
Location: Wilno Kochane
ghoul wrote:

(kur visi Chaosium ar White Wolf kuriniai?)
nu, Pendragon - tai Chaosium produkcija. Bet ideja aiski. Kitoje fiestoje pasizadu pravesti call of Chulthu sesija... d20 sistemoje :twisted:
ghoul wrote:
ko nors smarkiai psichodelinio, "warped" (tokiu geimu pavyzdys - daugelis Unknown Armies scenariju).
Isvardink man 5 meistrus, kurie galetu toki geima pameistrauti (bet kurioje sistemoje)
ghoul wrote:
Nafig reikejo 7adieni taip anksti pradeti?
oj, nu ne naaaaaaada. Galima pagalvoti, kad 16,00 tu butum atejes. O tie, kas nakvojo, tikrai nebuvo nusiteike miegoti ten pokaicio or smth
ghoul wrote:
Shiltesnes patalpos bei galimybe ishsivirti arbatos / kavos geimo metu butu labai gerai, bet...
OK, cia as "nedaziurejau" arbatos issivirti buvo visai galima :( ... Tiesiog nemegstu as karstu gerimu, o kai paciam nesinori, tai ir kitiems nesiulai. o del siltesniu patalpu - kas pasakys, kad buvo salciau, negu per Narfo rengini legiono patalpose, tegu pirmas meta i mane akmeni :P Cia pavede RMTKR darbuotojai - nepaliko rakto nuo "Dienos centro" (ten, kur vyksta geimai per konus), jame temperatura buvo tokia pat, kaip kabinete.
ghoul wrote:
O vat pusvalandzhio-valandos pietu pertrauka gal ir nieko butu.
jei darysim 2 sesijas po 5 val, tarp ju bus pertrauka. Dabar ji tiesiog netilpo - reikejo arba pradeti valanda anxciau, arba baigti valanda veliau, o nei viena nei kita nebuvo priimtina.
ghoul wrote:
A jei ne paslaptis - kokia buvo ta zhaideju vertinimo sistema ir kas joje GM'ams neitiko?
Sistema buvo ta pati, kaip ir su geriausio GM rinkimais: kiekvienas meistras ivertino savo PCiakus top 5 principu, skaiciuota buvo tik tiems, kas dalyvavo visose trijose sesijose. O kai kuriems GM'ams nepatiko pati ideja rinkti geriausia PC, nes tada, tipo nelieka fun'o. Tarp kitko, sitas klausimas atviras: ar reikia rinkti geriausia PC ir GM, ar ne?

_________________
o jei kiekvienas pirma galvotų, o tik paskui postintų, pusė topikų išvis nebūtų gimę.


Top
   
PostPosted: 2003-02-18 0:57 
Offline
User avatar

Joined: 2002-12-13 20:57
Posts: 1410
Location: Vilnius
"Kas geriau: 3 sesijos po 4 valandas ar 2 sesijos po 5 valandas ir valandos pertrauka tarp ju?"
Ash uzh 3x4h

"Ar apsimoka daryti tematine fiesta (pvz., kad visi scenarijai butu susije su ekologija, meile, kova uz laisve ar pan.)?"
Jei GM'ai ishtemps su idejomis - galima retkarchiais; jokiu budu ne per dazhnai.

"Ar yra prasmes daryti rengini per 2 dienas?"
Yep.

"Ar reikia rinkti geriausia zaideja? Jei taip - ar reikia tai daryti tiesiogiai skiriant taskus zaidimo metu, ar tiesiog pasikliaunant slapta GM nuomone?"
Mano nuomone tokie rinkimai - idomus dalykas (nors ishrinkti geriausia zhaideja tokiom salygom labai sunku. Role-playinimas vis vien minimalus chia gaunasi.. IMHO turbut buvo vertinamas aktyvumas, problemu sprendimas, etc, bet ne role-playinimas. Per 4 h veikejo charakterio nesusikursi ir i ji neisijausi.) Taigi, anyway - ash uzh rinkimus. Ir manau, kad tashku sistema geresne.

Mintis pasvarstymui - kodel tik GM balsuoja uzh zhaidejus? Ar nevertetu leisti ir zhaidejams balsuoti vieniems uzh kitus? Tuo labiau, kad vertinimas ish GM ir zhaidejo pozicijos kito zhaidejo atzhvilgiu gali buti labai skirtingas.
Aishku, GM vertinimas turetu tureti aukshtesni koeficienta, arba GM ir zhaideju balsus skaichiuot atskirai ir atskirus topus sudaryti.

O vat finalas ar reikalingas - velniai zhino.

"Ar reikia rinkti geriausia GM, jei taip - ar gera per fiesta naudotoji sistema?"
Taip, manau kad geriausio GM rinkimai irgi idomus dalykas.

"Ar reiketu daryti dalyvavima mokama, uz tuos pinigus darant kokybiskesnes programeles, dalyviu ausvaisus, nemokama arbata, geresnius prizus ir pan.?"
Ghmmmm... o kam tie pinigai bus panaudoti? Na, ash tiesiog nelabai matau, kaip butu galima panaudoti kelis shimtus lt, kad ta fiesta geriau organizuoti. Jei tokiu panaudojimu butu - tebunie, kokius 5 Lt sumokechiau :)

"Ar reikia steigti specialias newbie grupes, ar tiesiog tolygiai paskirstyti juos visoms grupems?"
Net nzn...
Kuo gerai newbiu maishymas su veteranais?
Newbiai matys, kaip zhaidzhia patyre zhmones, gales ish ju kazhko ishmokti.
Kuo blogai newbiu maishymas su veteranais?
Newbiai bus uzhgozhti ir netures kada zhodzhio iterpti.

Dabar pamaschiau, kad su tuo "mokymusi"... Ar tikrai taip jau reikia to mokytis? Ash nepritariu isishaknijusiam pozhiuriui, kad newbiai gali tik hack'n'slash'inti, o viso kito reikia mokytis. Taip, CRPG, ar, dar blogiau - Diablo, shiais laikais daug ka sugadino, tas tiesa. Bet shiaip nauji zhmones turi nebloga potenciala, ir jei GM nekish ju i kazhkokius remus pagal savo ishankstines nuostatas, tai jie gali visai neblogai zhaisti... Be viso to - jie turi net ir teigiamu savybiu. Prieshingai, nei seni vilkai, jie dar ne tokie cinishki, nezhino RPG sistemu, pasauliu bei kai kuriu kitu aspektu, todel nesinaudoja ivairiomis "skylemis", jie zhaidzhia ir ishvaidina veikejus kur kas nuoshirdzhiau, nes paprastai dar nezhino, kas apsimoka, o kas ne.


"Ar reikia daugiau reklamos, jei taip - kur?"
Na, manau, kad tos reklamos visai uzhteko... 50 zhmoniu - ne taip jau ir blogai.

"Ar reikia RPG per Lituani- ir kitus -conus "
Chia turbut jau Lituanicono organizatoriu reikalas. Turbut kad netrukdo - jei jie nuspres kazhka tokio daryti, ir bus, kas nores meistraut ir zhaist - gi nepulsime drausti :)


A shiaip, dar viena mintis, kuri daugiau teorinis pasvarstymas, nei realistishkas siulymas:
Ivertinimai, aishku, gerai, bet... Jei eiti i toki rengini norint ne vien "i kitus pazhiuret bei save parodyt", bet ir tikintis pasitobulint kaip zhaidejui ar kaip GM, tai tie ivertinimai yra absoliuchiai nenaudingi tokiu pozhiuriu. Jei tarkime ash meistrauchiau tokiam renginyje, man butu labai idomu susilaukti komentaru apie stipriasias / silpnasias zhaidimo puses. Zhaidejui tai mazhiau aktualu turbut, nebent butu kokie nors ishskirtiniai jo zhaidimo bruozhai (teigiami ar neigiami), i kuriuos gal but GM galetu atkreipt jo demesi.
Teorishkai, aishku, zhaidejas gali po geimo prieit prie GM ir tiesiogia ishsakyti visas pastabas. Realiai gi, jei jie nera seni draugai ar bent geri pazhistami - to nebus. O vat jei organizatoriai pareikalautu ar bent jau primygtinai pasiulytu zhaidejams surashyti komentarus apie GM'u stipriasias ir silpnasias puses kartu su balsavimais - tai galetu buti GM'ams ir idomu, ir naudinga (na, nebent jie mirtinai kritikos bijo).
Na, bet realiai - nieko ish to nesigaus, tinges visi kazhka rashyti :)
Zhodzhiu, kaip jau sakiau, chia tik shiaip buvo, teorinis pasvarstymas ir nothing else.

_________________
„Ne tik levas GM, bet ir kaip zmogus gajdys“ (c) gre


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2003-02-18 1:09 
Offline
User avatar

Joined: 2002-12-13 20:57
Posts: 1410
Location: Vilnius
shizzar wrote:
ghoul wrote:
ko nors smarkiai psichodelinio, "warped" (tokiu geimu pavyzdys - daugelis Unknown Armies scenariju).
Isvardink man 5 meistrus, kurie galetu toki geima pameistrauti (bet kurioje sistemoje)
Tas tiesa. Ir ne tik GM problema - labai nedaug zhaideju galetu tai suzhaisti... O vis del to... (ghoul varvina seile... ;))
shizzar wrote:
oj, nu ne naaaaaaada. Galima pagalvoti, kad 16,00 tu butum atejes.
Jei viskas startuotu kokia 12-13 h, buchiau atejes.

_________________
„Ne tik levas GM, bet ir kaip zmogus gajdys“ (c) gre


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2003-02-18 3:46 
Offline
User avatar

Joined: 2002-12-19 13:17
Posts: 289
Location: Klaipėda
" gre: paskaityk savo signatura O jei rimtai - nepamenu, kad gincyciaus kokiu nors principiniu klausimu, o neprincipiniais klausimais gaisti laiko neapsimoka, todel galima pritaikyti ir smelio deviza. "

Kas jums ce su giju uzhejo? Ka taip levai pasirodziau kad abu uzhsede ant sprando man ce dabar varot? Ta vieta, kur ash papostinau, man buwo viena geriausiu ish visos fiestos, ir kiek acimenu mes ten abu zvengem, taj ko dabar putas tashkai po kampus?

Del fiestos:
Mokestis sux, manau viskas buwo geraj ir taip, kas norejo turejo laiko ir pavalgyti ir atsigerti ir t.t. Gal biski salta...
Sesijos man buwo labaj per trumpos. Ash geriau buciau pas viena meistra zaides visa ta 12h, bet tada prasidetu tokios problemos, kaip kad buwo su gambleriu- nelabaj geima suprates uzhsiverciau ten su ghoul pagalba per vidury geimo, taj jeigu zaist viena ilga- ka vejkt dar kitas 6h pvz jei pradzioj uzhsivertei? Balsuoju uzh 2x5h.
Rinkimaj gajdys, nes jie tikrai neobjektyvus. Be to jei ivesi tasku vertinimo sistema prasides varzybos o ne rpg.
DnD meistru truko? Nu wa kita karta daugiau suorganizuosi, ce nieko blogo. Ce buwo pagrinde gurps, dnd ir tas tas tas...em nu su riteriais ta sistema...kita ispirsi narfuinui i sikna pameistraus tawo call of th..gal ir ww kas uzhsinores pameistrauti.

Dabar asmeniniai vertinimaj taj butu tokie:
Shizarai daugiausia nuvylei su savo sabloniais charais. Nuo pat pradziu rankos nusviro...tajgi dameciau ash tam charui pora disu papildomu ir buwo visaj fun;]
Hild- pas ja tikraj acigavau ir vien del jos jau apsimokejo vaziuoti. Pasiruosusi puikiai, charaj net su paveiksliukais fajnajs, ir ne tik musu bet ir NPC, ir vajdint stengesi ir ishdure mus geraj- zodziu daviau jai 9 ish 10.
Gambler- kaip meistras jis puikus, ypac patiko jo roleplayingas, sistema irgi nebloga, paprasta pakankamai- bet atvaidinimo ten mazaj joje patiems playeriams. Plius klases, nu nzn, negaliu ash zaisti srpg su klasemis...

Enivaj, i sekanti, tikraj atleksiu, jei galesiu.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2003-02-18 4:07 
Offline
User avatar

Joined: 2002-12-13 20:57
Posts: 1410
Location: Vilnius
gre wrote:
Sesijos man buwo labaj per trumpos. Ash geriau buciau pas viena meistra zaides visa ta 12h
Normaliam, ilgam zhaidimui zhmones zhaidzhia savoje kompanijoje ilgus campaignus. Fiestos paskirtis ne ta.
gre wrote:
Rinkimaj gajdys, nes jie tikrai neobjektyvus. Be to jei ivesi tasku vertinimo sistema prasides varzybos o ne rpg.
Kokios varzhybos? Kas geriau zhais, protingiau spres problemas, itikinamiau role-play'ins? Kas idomiau meistraus? O ar kam nors bus blogiau, jei kiekvienas stengsis kuo geriau zhaisti ir meistrauti? Be to - gali elementariai nusispjauti i tuos vertinimus; tiesiog zhaisti ir tiek. Pvz ash visishkai negalvojau ne vieno geimo metu, kaip chia mane ivertins GM :) Zhaidi taip, kad tau butu malonu, ir kad per daug problemu nei GM, nei savo komandai nesudarytum... OK, chia dazhniausiai ;)
gre wrote:
Gambler- kaip meistras jis puikus, ypac patiko jo roleplayingas, sistema irgi nebloga, paprasta pakankamai- bet atvaidinimo ten mazaj joje patiems playeriams. Plius klases, nu nzn, negaliu ash zaisti srpg su klasemis...
Kuo ten mazhai atvaidinimo? Chia ne nuo sistemos priklauso, o nuo zhaidejo, ir, kiek mazhiau - nuo GM. Tiesiog 4 h zhaidime susikurti ir isijausti i veikejo charakteri per mazhai laiko.
Na, tavo veikejas ten tikrai charakteri rode ;););)
Del klasiu - ne klases ten, o profesijos. Jei GURPS'uose ash susikuriu veikeja, kuris yra kareivis, ir del to turi kareiviui budingus skill'us - tai chia ka, jau irgi klases? :)

_________________
„Ne tik levas GM, bet ir kaip zmogus gajdys“ (c) gre


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2003-02-18 10:30 
Offline

Joined: 2003-01-02 17:58
Posts: 3307
Location: Vilnius
a) 3x4
b) mano scenarijus vakarinis gavosi ir apie meile (kuniska?) ar apie laisve, tik apie ekologija buvo mazokai
c) 2 dienos
d) man asmeniskai tai nesvarbu
e) man asmeniskai tai nesvarbu
f) reikia daryti pusiau mokama, t.y. surinkti is dalyviu po 10 litu pirma diena, ir grazinti juos antra diena. Manau kad dalyvavimas antra diena butu gausesnis
g) specialios newbie grupes - nes ten jie gali labiau pasireiksti
h) reklamos reikia, taciau konstruktyviu pasiulymu neturiu. siaip reiklama apie rpg reikia daryti jau dabar, tuomet ir fiesta bus gausesne :)
i) xi-konai. yra su tais konais viena problema. pavyzdziui hu-konas. i ji atejo daugiau roleplejeriu ir animeshniku nei fantastu kuriems tas konas buvo daromas. Apie metalistus is viso tylesiu - bo jie sudare pagrindini hukono branduoli :))))) mano nuomone apie konus yra tokia: jei konu organizatoriai daug demesio skirtu rpg organizavimui tada "taip", taciau as labai abejoju... todel greiciausiai "ne"

_________________
zinoti meistras turi viska
meistras turi but ramus
tegu visiems jis neitinka
jis juk zino kas kur bus


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2003-02-18 11:15 
Offline
User avatar

Joined: 2002-12-19 19:00
Posts: 1132
Location: Klaipeda
1. Kas geriau: 3 sesijos po 4 valandas ar 2 sesijos po 5 valandas ir valandos pertrauka tarp ju?
5X2 1 diena

2. Ar apsimoka daryti tematine fiesta (pvz., kad visi scenarijai butu susije su ekologija, meile, kova uz laisve ar pan.)?
Taip, bet geriau butu paimti 2 temas.

3. Ar yra prasmes daryti rengini per 2 dienas?
Nemanau, geriau 1 iki paryciu

4. Ar reikia rinkti geriausia zaideja? Jei taip - ar reikia tai daryti tiesiogiai skiriant taskus zaidimo metu, ar tiesiog pasikliaunant slapta GM nuomone? Ar reikia rinkti geriausia GM, jei taip - ar gera per fiesta naudotoji sistema?
Ne. Nemanau, kad verta butu daryt lenktynes.
BET. Kiekvienas dalyvis - tiek GMas tiek zaidejas - privaletu paviesinti savo nuomone apie zaidima/sistema/meistra/zaideja. Tai reikalinga todel, kad renginys kaip tik ir daromas patirciai apsikeist, o ne vien kaulais pasimetyt

5. Ar reiketu daryti dalyvavima mokama, uz tuos pinigus darant kokybiskesnes programeles, dalyviu ausvaisus, nemokama arbata, geresnius prizus ir pan.?
Manau, minimalus 3-5lt mokestis nieko nenuskriaustu, o rengini padarytu kiek jaukesni...

6. Ar reikia steigti specialias newbie grupes, ar tiesiog tolygiai paskirstyti juos visoms grupems?
Reikia spec grupes, nes:
a. tokie panasus jausis jaukiau, gales drasiau pasireiksti, nebus seniu (a la ghoul) apstumdyti/isdurninti
b. netrukdys pakaifuot seniams

7. Ar reikia daugiau reklamos, jei taip - kur?
Nemanau, reikalingu zmoniu ir taip buvo ir bus. Smeli teisus - reiktu labiau papropaguot apskritai rpg, o ne fiesta

8. Ar reikia RPG per Lituani- ir kitus -conus
Taip. Juolab, kad tai jau egzisuoja de facto.


Siulau sekancia fiesta daryt vasara pajuryje :)

_________________
it's all in your head


Last edited by golemas on 2003-02-18 11:33, edited 2 times in total.

Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2003-02-18 12:11 
Offline
User avatar

Joined: 2002-12-16 17:15
Posts: 465
Location: Klaipėda
1. geriau 5x2. kiek pamenu idomiai sesijai laiko pritruko. o lievas sesijas, kiek pastebejau, pritempinejo iki reikiamo laiko kiekio. tai cia ash siulau su viltim, kad geru sesiju kiekis padides....

2. nelabai. gal nereikia ish rpg rashiniu konkurso daryti.

3. be nuomones. antroj dienoj nebuvau del keleto priezasciu.

4. tiesa sakant verta. visgi idomu buvo. lenktyniu nesijaute(bent jau man). visgi atvaidinimas priklause ne tik nuo asmens bet ir nuo GM bei likusiu zaideju. taigi tai nera adekvatus vertinimas jis kad tikram ivertinimui reiktu visus "pervaryti" per tas pacias situacijas ir paziureti kaip elgsis. tai nuobodu ir laika uztempia. tiesa sakant balsavimai geriau slapti butu. jei vidury geimo pasako "tu - minus 5 taskai" gero zaidimo tikrai nebeisheis. geriausiai kad GM pasakytu po sesijos plejeriam kas jam nepatiko ju zaidime. ir prabalsuotu po to incognito.
GM rinkimus nemanau kad imanoma geresnius padaryti...

5 be nuomones. gerai butu kad nepasidarytu kaip konai - moki 10 lt ir ishvaziuoji...... nieko gero nepamates. jei visos fiestos bus bent tokio lygio kai dabartine manau verta. jau vien tam kad priza laimejusiam GM nupirkti.

6. reikia. priezastys jau paminetos. skirtumas tas, kad nebutina juos kishti i H&S sesijas.

7. galejai i laikrascius visus skelbima pirmam puslapy ideti... (juokauju). tai kad atejo pakankamas kiekis newbiu rodo kad reklamos uzteko.

8. taip. o kitu atveju jie gali ishvis degraduoti iki nelankymo stadijos.... :(

_________________
People are divided into two groups: those, who divide people into groups and those who don't.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 52 posts ]  Go to page « 1 2 3 4 5 6 »

All times are UTC+04:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 43 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to: 

cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited