Forumas.Fantastika.lt

It is currently 2024-03-28 21:10

All times are UTC+04:00




Post new topic  Reply to topic  [ 37 posts ]  Go to page « 1 2 3 4 »
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2005-02-25 23:31 
Offline
User avatar

Joined: 2004-05-06 16:26
Posts: 196
Location: Kaunas
Paskaičius atrodo, kad ne Pranas yra arogantiškas, o jūs, čia apšaukiantys jį nekultūringu, arogantišku, atsiribojančiu nuo "visko, kas yra forumas.fantastika.lt", principingu, negerbiančiu "senų šio forumo grandų", kažką slepiančiu...
Pažiūrėkit gi jūs į save!
Kas čia "grandas"? Kažkoks "Gurdas Varikas"? Prisiregistravimo data - 2004 09 29... Net nejuokinga, koks GRANDAS!
Kas čia savęs "neslepia"? Gal tu, Non Stop? Kokią stebuklingą informaciją apie tave atskleidžia tavo registracijos duomenys? Pranas bent tikru vardu pasirašė...
Kas yra forumas.fantastika.lt? Super duper uždaras klubas? Ar priemonė Lietuvos (o gal ir ne tik Lietuvos) fantastams bendrauti?
O kas yra fantastai? Eiliniai piliečiai besilaikantys visų visuomenės nustatomų normų? Nemanau.
Taip pat nemanau, kad Pranas ne fantastas, vien dėl to, kad neužsiregistravo šiame forume.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2005-02-26 0:40 
Offline
Raudonoji kolegija
User avatar

Joined: 2003-01-09 23:27
Posts: 1336
Location: Vilnius
Mieli proto broliai, na kam gi pyktis dėl tokių niekų? Ir juo labiau kaltintis arogancijomis?
Forume yra galimybė rašyti neprisiregistravus ir žmogus tiesiog ja pasinaudojo, kam dėl to jį užsipulti? Kita vertus Stregos irgi prašyčiau netapatinti keleto išsakytų nuomonių su visu forumu.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2005-02-26 3:28 
Aš pvz. mielai prisijunginėčiau kaip registruotas vartotojas, bet, kai bandžiau registruotis, turbūt, nuspaudžiau ne tą butoniuką, nes pareikalavo atsiųsti faksu tėvų sutikimą, o fakso numerio nenurodė. Taip ir liko nebaigta registravimosi procedūra - nesiųsi fakso į dausas. Kadangi nežinau, kaip tokie kazusai čia sprendžiami, todėl kol kas čia rodausi kaip susidomėjęs svečias, bet tai niekaip nesusiję su nepagarba kitiems forumo dalyviams (nepagarbą nesunku pademonstruoti ir prisiregistravus).
O dėl Prano posto, tai, kai aš jį skaičiau, jis nepasirodė nei arogantiškas, nei įžeidus. Ir kas tą postą rašė man nebuvo taip svarbu, svarbiau, kad nurodyta reali galimybė paremti fantastiką Lietuvoje ir dar ne savo, o valstybės pinigais. Galų gale ir Pranas neprašė padėti sau, o siūlė mums pagelbėti patiems sau. Bijau, kad dalis forumo dalyvių taip karštai suregavo, ne dėl pačio posto, o dėl kažkokių senesnių nuoskaudų (nors čia gal ir klystu, nes forume ir fantastų veikloje esu naujokas ir kas yra kas nelabai dar gaudausi).


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2005-02-26 4:25 
Offline
User avatar

Joined: 2002-12-10 15:28
Posts: 1084
Location: Kaunas
seip klysti ir antra paremti ne is valstybes litu :) o is savo 2% kuriuos sumokame valstybei :) taigi valstybe eilini karta nieko nepraranda :)


o tau susidomejes kai registruojiesi skaityk viska nereikejo pasirinkti man iki 13 metu :) nepilnameciai tik su tevu leidimu gali ce buti...


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2005-02-26 10:38 
Offline
User avatar

Joined: 2004-09-28 14:51
Posts: 329
Location: Kaunas
NonStop wrote:
seip klysti ir antra paremti ne is valstybes litu :) o is savo 2% kuriuos sumokame valstybei :) taigi valstybe eilini karta nieko nepraranda :)
"Susidomejes" nelabai jau ir klysta, nes jeigu NIEKO nenurodome, tie 2% ir LIEKA valstybes biudzete, kuris fantastikai nera linkes nieko skirti.
NonStop wrote:
o tau susidomejes kai registruojiesi skaityk viska nereikejo pasirinkti man iki 13 metu :) nepilnameciai tik su tevu leidimu gali ce buti...
O gal jam ir yra iki 13 metu, tai kodel jis turetu meluoti ta info?

Pasisakysiu ir as siuo klausimu.
Pranas nera arogantiskas (beje ir jo pasisakyme taip pat jokios arogancijos nepajutau). Jis yra tiesiog zmogus, kuris gerokai labiau uzsiemes, negu dauguma is musu, kurie turi laiko cia papezeti (kalbu ne apie normalias diskusijas idomiom tematikom, kurios mano giliu isitikinimu praplecia akirati ir nera bevertes).


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2005-02-26 16:06 
Offline
User avatar

Joined: 2004-05-06 16:26
Posts: 196
Location: Kaunas
Gedai, aš ir netapatinu keleto išsakytų nuomonių su visu forumu. Juk rašiau "jūs, čia apšaukiantys jį nekultūringu <...>". Gal nelabai išėjo, bet taikiau būtent tiems keliems, kurie tą nuomonę išsakė.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2005-02-26 19:07 
Offline
Raudonoji kolegija
User avatar

Joined: 2002-12-06 15:40
Posts: 3431
Location: Wilno Kochane
Visų pirma: "Pranas" neprašė remti jokio konkretaus asmens, jis kvietė aukoti į fondą, kuris skirtas, būkim atviri, finansuoti lituanikonams vykdomiems Kaune (bent jau šiuo metu). Jo laikysena ir manieros - jo asmeninis reikalas, kaip ir kiekvieno asmenins reikalas, kaip į jas reaguoti. Toliau. Toks paaukojimas niekam nieko nekainuoja, išskyrus Lietuvos Respubliką, kuri netenka tų 2 proc. nuo jūsų sumokėto pajamų mokesčio, t.y. 0,6 proc nuo jums mokamo atlyginimo.

"Prano", jono, Gurdo Variko, NonStopo ar bet kokio kito konkretaus asmens apratinėjimą šioje temoje skelbiu užbaigtą ir trinsiu visus postus, kur figūruos konkretus jūzerio ar svečio vardas. Taipogi trinsiu visus postus, liečiančius Lietuvos mokesčių sistemą. Apie tai publikacijų ir paaiškinimų - pilnas lt-netas, jei manote, kad jų neužtenka, pradėkit naują temą. Tas pat liečia ir Fantastikos rėmimo fondą (bet, prieš kurdami naują temą, pirmiausia paskaitykite straipsnį, į kurį nuorodą davė maumaz)

Grįžtame prie temos.
Quote:
Kas yra forumas.fantastika.lt? Super duper uždaras klubas?
Kaltinimas nepagrįstas. Registruotis gali bet kas, kam yra daugiau nei 13 metų. O rašyti žinutę neprisiregistravęs gali bet kas - ką jis tuo demonstruoja, aš jau rašiau.
Quote:
Taip pat nemanau, kad <kažkas> ne fantastas, vien dėl to, kad neužsiregistravo šiame forume.
Visiškai sutinku. Ne visi fendomo veikėjai turi čia accountus. Tačiau forumas jau tapo neatsiejama fendomo dalimi, lygiai taip pat, kaip lituanikonai, klubai, fenzinai ir t.t. Accounto neturėjimą čia galima daugmaž palyginti su nepriklausymu jokiam klubui arba nevaikščiojimu į 'konus. Nieko tai nereiškia - asmuo still gali būti nusipelnęs fendomo veikėjas. Štai net tie, kas kritikuoja forumą, "grandizmą" matuoja pagal prisiregistravimo forume senumą.
Quote:
Jis yra tiesiog zmogus, kuris gerokai labiau uzsiemes, negu dauguma is musu, kurie turi laiko cia papezeti
Na ir kas? Jei jau kažkas rado 15 min. parašyti postą, nesuprantu, kuo tos 30 s. prisiregistravimui būtų sugriovusios jo dienotvarkę.

_________________
o jei kiekvienas pirma galvotų, o tik paskui postintų, pusė topikų išvis nebūtų gimę.


Last edited by shizzar on 2005-02-26 19:12, edited 1 time in total.

Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2005-02-27 4:45 
Offline
User avatar

Joined: 2002-12-13 1:23
Posts: 995
Location: Vilnius
shizzar wrote:
Štai net tie, kas kritikuoja forumą, "grandizmą" matuoja pagal prisiregistravimo forume senumą.
cool, respect me tada [ img ]

///p.s. shizzar, gali numoderuot mano posta, bet negalejau susilaikyt :) ///

_________________
mazhas ir nuodingas


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2005-02-27 21:19 
tiesa sakant, tokios nepagarbos sveciams nesitikejau! jeigu man yra suteikta teise lankytis jusu forume svecio teisemis, tai kodel as negaliu ja naudotis? na ir kas kad as svecias? negi as demonstruoju savo nepagarba? labai juokingai skamba tas jusu palyginimas su sveciais, kurie i jusu buta verziasi su batais. negi as, atejes i fantastika.lt elgiuosi nepagarbiai? negi ieinu "su batais" ir palieku po saves "purva"? nei sykio nesu pasakes nieko negrazaus jusu atzvilgiu, nesu izeides jusu, ar kaip kitaip sutepes jusu, ar fendomo reputacijos. tai kodel mano, kaip svecio, atejimas pas jus yra taip niekingai sutinkamas? jeigu sveciai jums taip nepatinka, panaikinkit galimybe neprisiregistravusiam nariui reiksti savo nuomone. dabar gi, jus leidziate sveciui reikstis, bet elgiates su juo, kaip su atmata. pasiskaites jusu pasisakymus, jauciuosi kaip apspjautas. savo namuose jus svecius irgi taip pat pasitinkat? ir dar snekat apie kazkokia kultura! deja, si skiltis nuomones apie jus tikrai nepagerino, ypac apie shizzar'a, kuri iki siol laikiau protingu ir rimtu zmogumi. esu labai nusivyles! :cry:


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2005-02-27 21:54 
Offline
Raudonoji kolegija
User avatar

Joined: 2002-12-13 14:12
Posts: 1665
Location: Vilnius
As jau senai uz panaikinima galimybes postinti sveciams. Bent jau sutaupytume laika, kuri praleidziame reklamas trindami. O "sveciams" jei kils noras postint tai atsiras ir galimybe prisiregistruoti, nebent netycia atsirastu kokios technines kliutys.

_________________
In the land of Mordor, there shadows lie...


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 37 posts ]  Go to page « 1 2 3 4 »

All times are UTC+04:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 22 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to: 

cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited