Forumas.Fantastika.lt

It is currently 2024-04-19 22:48

All times are UTC+04:00




Post new topic  Reply to topic  [ 81 posts ]  Go to page « 13 4 5 6 79 »
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2003-03-05 0:28 
Offline
User avatar

Joined: 2002-12-13 20:57
Posts: 1410
Location: Vilnius
Ar tos plunksnos negali buti panaudotos kaip ryshys su ju savininkais? (Law of contagion: once the same - always the same;) t.y. ar jos nesuveiks panashiai, kaip arcane connection, voodoo lele, etc, kad ju pagalba butu galima susisiekti su avenu, kuriam tos plunksnos priklause, ar nebutu ju pagalba galima perskaityti to aveno minchiu / uzhvaldyti jo prota / dar ka nors panashaus padaryti?

Jei tai neimanoma - siulomas atakos priesh avenu banditus planas: paruoshiama smogiamoji grupuote (keli shimtai kariu + reikiamas kiekis, gal 3-5 burtininkai), taip pat - vienas magas, galintis atlikti visos tos grupes teleportacija. Kitas magas (gal but su apsauga) teleportuojasi i kvadrata, kur yra banditai, ir visokiu burtu pagalba (tiesiok magijos pagalba skanuojant aplinka, siunchiant i visas puses skraidanchias 'akis' a'la Wizard's Eye, renkant informacija ish aplinkiniu paukshchiu / gyvunu / augalu / akmenu) ieshko avenu irshtvos, kai tik ja randa - perduoda tikslias koordinates laukiantiems smogikams, ir jie teleportuojami tenais. Jei zhvalgui kyla pavojus - jis tiesiog teleportuojasi atgal i miesta.
Jei kazhkuris ish shio plano etapu technologishkai neimanomas - sakyk.

_________________
„Ne tik levas GM, bet ir kaip zmogus gajdys“ (c) gre


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2003-03-05 11:15 
Offline
User avatar

Joined: 2002-12-21 21:52
Posts: 439
Location: Vilnius
noreciau suzinoti ar nieko nerasta kai sukavo galimas teleportacijos vietas

_________________
Iron Kingdoms: Our dragons aren't just loot bags.
Wargames.lt


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2003-03-05 14:49 
Offline
User avatar

Joined: 2003-02-28 15:21
Posts: 248
Ar imanoma kokia nors atsitrauianciu druidu paieska tu kurie dzioru dave pagal spelus ar kazka panasiau? :twisted:

_________________
FAK ze spellingz!


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2003-03-05 16:35 
Offline
User avatar

Joined: 2002-12-16 17:15
Posts: 465
Location: Klaipėda
trumpai tariant druidai visi negyvi. beje kai buvo rasta gladiatoriaus ranka zaizda buvo lygi ar pleshtine?
vis dar noriu ishgirsti apie galingus magus, kurie turejo supratima apie lobyno apsauga.

_________________
People are divided into two groups: those, who divide people into groups and those who don't.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2003-03-05 17:06 
Offline
Raudonoji kolegija
User avatar

Joined: 2002-12-06 15:40
Posts: 3431
Location: Wilno Kochane
2 bonis: taip, greiciausiai buvo dar vienas magas, jis nebutinai turejo buti itin galingas - Mirrari galejo padidinti jo jegas. Jei tikesime Ceineriu, jam gi pavyko sukereti kazka, kam siaip jis nera pajegus.
Ne, burtu pagalba neimanoma nustatyti tikslios vietos. Taciau paieska labai palengveja.

2WhiteDragon: visa nakti buvo sukuotas itariamasis rajonas (kratant namus, pagrinde). Lavonu ar ju naikinimo pedsaku nerasta. Nantuko ar avenu niekas nemate. Visi labai myli kabalo valdzia.

2 LOKI: darant prielaida, kad druidai gyvi, susekti ju praktiskai neimanoma, nebent jie iskres kokia kvailyste ar sukeres supergalinga kera. jie yra nantuko, vabzdziazmogiai, surasti juos miske taip pat sunku kaip sudvabali meslo kruvoj.

2 ghoul: plunksnos pagalba galima susisiekti su avenu, perduoti jam pranesima, perskaityti pavirsutiniskas mintis. Tai buvo atlikta, butent to pagalba ir nustatyta apytiksle irstvos vieta. Uzvaldyti proto negalima.

Planas accepted, oblava buvo baigta mazdaug 7,00 ryto. Pavyko pasprukti tik trims avenams (vienas is ju - akivaizdus vadas). 9 belaisviai, 20 uzmustu. Kvotos "su ikvepimu" rezultatai (gauti apie 10,00).

"Leitenanto Kirtaro burys veikia Cabal City apylinkese jau beveik puse metu. Ji sudare 20 jaunu avenu stargazer adeptu (tipo komjaunuoliai) 10 kariu-veteranu ir pats leitenantas Kirtaras. Burio tikslas - "daryti gera", t.y. atitaisineti skriaudas ir neteisybes, kurias pastoviai krecia kabalistai, padeti engiamiems and all that shit. veikla sekasi sunkiai del vietiniu gyventoju mentaliteto ir pastoviu konfrontaciju su nusikalstama grupuote Beausio Pijaus gauja (tipo kaimo mafija). Burys veike savo iniciatyva, niekam ataskaitu nedave, jokiu uzduociu "is centro" negavinejo."

"Mazdaug pries savaite atvyko du druidai nantuko ir avenu karininkas - majoras Teroh, kuris pereme is Kirtaro vadovavima buriu. Taip, jie 2 burio nariai (Kirtaras ir vienas veteranas) drauge su Teroh ir druidais dalyvavo nesekmingame Ceinerio uzpuolime. Netrukus po to nantuko skubiai isvyko"

"TA diena majoras, leitenantas ir dar 7 avenai isskrido i City. Anot dalyvavusiu, Teroh akivaizdziai zinojo visa krosieciu veiksmu plana. jis uzdraude avenams kistis i prasidejusia kova, nes, kaip jis pac paaiskino, "avenai nera pasiruose atsispirti Mirrari sauksmui, tuo tarpu vabzdziazmogiai yra specialiai parengti". Todel avenai tiesiog suko ratus ir is virsaus stebejo musi."

"Gurzigostai ir nantuko pasirode pro tuneli ir iskart stojo i kova su nedidele lobyno igula. Netrukus is arenos puses atskrido dementialistas ir taipogi stojo i kova sargybos puseje, iskviete du monstrus, tada krito i kazkoki transa, anot Teroh, "Mirrari ji paeme" tada pasirode dar viena grupe"

"Velgi is arenos puses atskrido 5 asmenys, 4 is ju avenams buvo pazistami - tai gladiatoriu grupe gyvenanti ju kontroliuojamoje teritorijoje uzmiescio viloje: bardas (tas pats, kurio dar nepavyko rasti), magas driezazmogis ir du dilbos-kariai. Is visos grupes truko tik paladino. Penktasis asmuo - visiskai paprastos isvaizdos mergina kaimiete, akivaizdziai vieno is dilbu patele."

"Po neilgo bet aistringo barnio su Teroh, grupe stojo i kova. Ju veiksmai kovoje visiskai nesiduoda paaiskinami, matyt, jie krito i amoko busena (buvo apsesti Mirrari): vienas dilba eme kapoti transo busenoj esanti kabalista, nebodamas to, kad po kiekvieno kircio per ji pereidavo energijos pliupsnis; po kurio laiko kabalistas buvo tiesiog sukapotas i gabalus, o dilba krito be gyvybes zenklu. Antras dilba isimaise i hand-2-hand tarp gurzigosto, demono ir keletos likusiu gyvu sargu, ko rezultate ji i gabalus sudraske gurzigostas. Bardas i kombata mete dartus. Magas isijunge i kova veliau, kai beveik visi gynejai jau buvo negyvi, ugnies kamuoliais uzmuse paskutini gurzigosta, du druidus ir last standing apsaugini, po to puole i transa visai kaip kabalistas pries tai. Mergina-kaimiete i kova nesivele, rypavo salia gurzigosto uzmusto dilbos, veliau bande isvesti is transo driezazmogi"

"Kai kova baigesi (visi kovoje kaip ir krito, paskutinieji - nuo driezazmogio fireballu), nusileido avenai (Teroh pasake, kad "Mirrari jau pasisotino") ir pabande taranu, kuri buvo atsitempe nantuko, isversti duris. Taciau tik pradejus lauztis visi mire is siaubo (ta prasme, visi apklaustieji, ar mire Teroh - neaisku"

"kovoje dalyvavusius avenus scrollu pagalba prikele Teroh miske netoliese nuo "irstvos". Druidu ar apsauginiu lavonu avenai nemate."

"Oblavos metu leitenantas Kirtaras zuvo (kartu neprikeliamai uzmuses oblavai vadovavusi karininka), Teroh, kartu su dviem veteranais, pavyko pasprukti."

"Gladiatoriu trupe "sidabro monstrai" Kirtaro buriui pazistama jau pora menesiu, gladiatoriai stojo i kova su Beausiu Pijumi (avenai tame jiems netalkino)."

_________________
o jei kiekvienas pirma galvotų, o tik paskui postintų, pusė topikų išvis nebūtų gimę.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2003-03-05 17:10 
Offline
Raudonoji kolegija
User avatar

Joined: 2002-12-06 15:40
Posts: 3431
Location: Wilno Kochane
2 Darkwind: zaizda kirstine, kaip parode avenu apklausa, ranka nukirto berserko pagautas gladiatorius.

tu nenori zinoti apie galingus magus, zinancius apie vidine lobyno apsauga (C) obivan Kenobi

_________________
o jei kiekvienas pirma galvotų, o tik paskui postintų, pusė topikų išvis nebūtų gimę.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2003-03-05 17:21 
Offline
User avatar

Joined: 2003-02-28 15:21
Posts: 248
sustiprinti butent druidu paieska nes jie bando sulaikyti blogi kuri sieja artifaktas ir bla bla slaptai sustiprinti lobyno apsauga, suorganizuoti kaica tipo artifaktas kazkur pervezamas uz miesto ir pan ir padaryt pasala nu mane supratot :twisted:

_________________
FAK ze spellingz!


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2003-03-05 17:24 
Offline
Raudonoji kolegija
User avatar

Joined: 2002-12-13 14:12
Posts: 1665
Location: Vilnius
Bardo paieskos turbut nelabai ka duos,o mergina galejo likti kokiu nors budu gyva, dabar jau turim jos +- tixlu "portreta" bus gal sekmingesnes paieskos

_________________
In the land of Mordor, there shadows lie...


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2003-03-05 17:38 
Offline
Raudonoji kolegija
User avatar

Joined: 2002-12-06 15:40
Posts: 3431
Location: Wilno Kochane
Kas ivyko antraji tyrimo ryta:

7,00 nuvykusi i "Sidabro monstru" gladiatoriu trupes vila inkvizitoriu komanda rado vila tuscia. Komandos, kuriai buvo patiketa saugoti vila ir laikyti po namu aresta penktaji trupes nari paladina, rasti ramiai miegantys namie: ju parodymais, apie 2,00 i vila atvyko grupe inkvizitoriu (ju karininka apgautosios komandos vadas pazista asmeniskai) su isakymu perduoti jiems paladina, o patiems sargams buti laisviems iki rytojaus popietes. Lietuviskai tariant, kazkas isdure sargus. Savaime suprantama, karininkas, atseit vadovaves nakti atvykusiems inkvizitoriams, tuo metu buvo mieste ir turi gelezini alibi. Variantai: pasidarbavo doppelgangeris arba magas, mokantis keisti pavidala.

8,00 rasti sargybos lavonai, kaip malkos sukrauti miskelyje. rastos furgono vezes, jos pasimeta kaimo keliuke. Lavonai apkraustyti - nera jokiu juvelyrikos dirbiniu.

9,30 tiesiai i tyrima vedanti karininka (taip, ta LABAI auksto rango) kreipiasi Olafas - gladiatoriu arenos valdytojas. Vakar po pietu i ji kreipesi magas-driezazmogis is "sidabriniu monstru" su prasymu prikelti tris mirusius trupes narius. Olafas perpasakoja musi daugmaz taip pat, kaip ji nusake avenai, vienintelis skirtumas - Ceineriui nepavyko sukereti pradetojo kero, kadangi tam nevalingai sutrugde i amoka puoles gladiatorius-barbaras. Darba uz ji pabaige driezazmogis. bardas mire nuo to galingojo kero (wave of terror). Driezazmogis po kero rezolvinimosi prarado samone. Atsipeikejo miske (tarp kitko, nurodo vieta, kur rasti sargybos lavonai) kaip morge tarp begales negyvu kunu. Vienintelis gyvas zmogus buvo ta kaimiete-mergina, vieno is gladiatoriu meiluze. Driezazmogis susisieke su paladinu, patikejo jam merga ir avenu, nantuko bei apsaugos kunus, pats furgonu nugabeno draugu kunus Olafui. Kur dabar paladinas niekas nezino.
Trupe "sidabro monstrai" nepilnu sastatu vakar vakare isvyko gastroliu i uzsieni. kur konkreciai Olafas nurodyti atsisake (taip, jis turi tokia teise, in fact, jis toks pat itakingas kaip vyr. inkvizitorius, o "sidabro monstrai" yra didvyriai - isgelbejo lobyna nuo plesiku).
Merga-kaimiete yra velniazin kas, gladiatorius ja pakabino pries pora savaiciu kaimo sokiuose, dabar tarp ju, Olafo reikalavimu, viskas baigta.

_________________
o jei kiekvienas pirma galvotų, o tik paskui postintų, pusė topikų išvis nebūtų gimę.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2003-03-05 17:41 
Offline
Raudonoji kolegija
User avatar

Joined: 2002-12-06 15:40
Posts: 3431
Location: Wilno Kochane
2 LOKI: druidu rasti nepavyksta. Mirrari niekam neduos pats Patriarchas - jis dabar aktyviai masto, ka su ja daryti, ir isdavineti tokio galingumo artifakta inkvizicijos eksperimentams jam norisi maziausiai.

2 Bonis: paskelbta visuotine paladino ir "mergos" paieska.

_________________
o jei kiekvienas pirma galvotų, o tik paskui postintų, pusė topikų išvis nebūtų gimę.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 81 posts ]  Go to page « 13 4 5 6 79 »

All times are UTC+04:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 22 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to: 

cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited