Forumas.Fantastika.lt

It is currently 2024-03-29 4:47

All times are UTC+04:00




Post new topic  Reply to topic  [ 14 posts ]  Go to page 1 2 »
Author Message
 Post subject: Miaile aka Liuboff
PostPosted: 2003-03-26 21:22 
Offline
Raudonoji kolegija
User avatar

Joined: 2002-12-06 15:40
Posts: 3431
Location: Wilno Kochane
Klausimas butu toks: ar kuris nors RPGsnikas yra susidures geime su "aukstais" jausmais? Ta prasme, su romanine meile, o ne su "tos miargos papai buvo vaaa tokie, o ir dulkintis ji ojojoj kaip mokejo - sex appeal 18 :roll: ..." we're talking about long-term relationship here. Arba apie realiai istrigusia situacija, kai kazkas kazka (pvz., sense of duty uz -10 ar amor ant 15) gerai atzaide.

_________________
o jei kiekvienas pirma galvotų, o tik paskui postintų, pusė topikų išvis nebūtų gimę.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2003-03-26 22:08 
Offline
Raudonoji kolegija
User avatar

Joined: 2002-12-06 15:40
Posts: 3431
Location: Wilno Kochane
Geriausias situacijonas pas mane zaidime buvo as follows (sorry, jei jau kazkam pasakojau, nepamenu, ar jau rasiau this one anam forume, ar ne).

Buvo vienkartine sesija, vienas PC buvo riteriu persirengusi mergina (mergina ir zaide): gloryhound, Lanseloto dukterecia, pavaryta savo didziojo dedes salin, norinti irodyti, kad moterys irgi daug sugeba, tetrokstanti pasiekti sloves virsune ir tada paskelbti visam pasauliui kad yra moteris, koroce, sesto amziaus feministe. Visa grupe mane, kad sis PC yra riteris patinas. Isduotame handoute su jos charios biografija buvo nurodyta, kad, optionally, ji gali buti isimylejusi i kita PC, kuris jai backgrounde isgelbejo gyvybe (abu sie PC buvo ivesti kaip tandemas, suprask - neisskiriami draugai, sense of duty vienas kitam). Toliau vadinsiu juos Romeo ir Dzuljeta, nes as, tipo, sentimentalus.

Romeo backgroundas buvo tox: jis nuo vaikystes isimylejes i turtingo kaimyno dukteri, o pac is nusigyvenusios, bet garbingos seimos. Jis isjojo kvestinti, pries isvykdamas isprases is savo mylimosios teise skelbti ja visur savo sirdies dama (that's no marriage, that's perfectly legal), ir, zaodno, susikrauti sioki toki kapitala.

Vat tox backgroundas. geimas prasideda, kai Romeo, lydimas Dzuljetos, grizta i gimtuosius krastus ir suzino, kad jo mylimoji isteka. Jis lekia i barono pili, bet speja tik i jungtuves, kur gali tapti tik bejegisku ziurovu - jis net nespeja iskviesti savo konkurento i dvikova. Bet tuoktuviu ritualo metu acitinka stulbinantis dalykas: apslakscius jaunaja svestu vandeniu, ji pradeda metamorfintis i drakona. Didzioji dalis ziurovu (iskaitant ir daugeli PC, jie tada 8, berods, zaide) giliam stune, Romeo ir Dzuljeta - ne.
dzuljeta: leadership roll, let's kill this beast.
NPCiai ne stune: paseka Dzuljeta
Romeo: ne, palauk, as ja myliu! (gina drakona nuo kruvos NPC)
Dzuljeta: ne, tu jos nemyli, ji tave apkerejo, necystaja sila tai sugeba
Romeo: o man visvien, neleisiu jums jos uzmusti, jai reikia kryziaus, o ne kalavijo (Romeo ir Dzuljeta sukryziuoja kardus pirmakart gyvenime)

Drakone tuo tarpu baigia metamorfintis ir isskrenda.
<skipping>

susieina dvi armijos - zmoniu (tarp kuriu ir visi PC) ir drakonzmoniu (jai vadovauja drakonas - Romeo mylimosios meiluzis, pati mylimoji irgi toje puseje). Mass combat. Meistras (me) girtas.

Romeo vengia kovoje susidurti su drakone, tiesiog vadovauja pestininku buriui, pelno nemazai glori, baigia musi beveik nesuzeistas.
Dzuljeta, priesingai Romeo patarimams, veikia nepriklausomai, iesko susidurimo su drakone, jai tai pavyksta, ju dvikova baigiasi, savaime suprantama, drakones pergale, Dzuljeta kalbasi su anuo pasauliu.

Po musio Romeo randa tarp lavonu Dzuljeta, nesa ant ranku is musio lauko.
GM: pro jos visiskai sudarkytus sarvus tu pastebi, kad laikai ant ranku mergina.
Romeo: tu...moteris???
Dzuljeta: taip, as turiu toki trukuma.
Romeo: bet kaip tu galejai visa laika tai slepti?
GM: galejo, galejo...
Romeo: bet juk tave galejo uzmusti!
Dzuljeta: praktiskai ir uzmuse.
Romeo: kodel gi tu taip padarei, nesuprantu!
Dzuljeta: todel, kad as tave myliu.

Gal dabar tai ir skamba kaip prastoka muilo opera, bet tada that was soooooooo lovely...

_________________
o jei kiekvienas pirma galvotų, o tik paskui postintų, pusė topikų išvis nebūtų gimę.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2003-03-26 23:10 
Offline
User avatar

Joined: 2002-12-10 15:28
Posts: 1084
Location: Kaunas
net shirdi suspaude... bet sheip gan sunkus dalykas atzaidineti visa ta malonuma... ir isvis gurpsuose meijla iskrypimas and etc nors seip fun dadead dauk ;]


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2003-03-26 23:29 
Offline

Joined: 2002-12-06 0:32
Posts: 1514
Location: Vilnius
prie ko chia gurpsai :shock: klausimas apie RPG, blyn baikite manyti, kad RPG == GURPS nes taip nera :)

o atsakant i tema - nu neteko tokiu meiliu matyti :/


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2003-03-27 0:34 
Offline
Raudonoji kolegija
User avatar

Joined: 2002-12-13 14:12
Posts: 1665
Location: Vilnius
grazi istorija shizzrai, biski ten su tais drakonais nelbai supratau bet visdelto ;] sunkoka siaip man atrodo su meile rpg, jei nori kanors tikrai idomaus padaryti. tarp pc meile sudetingas reikalas, o su npc...nzn turbut reikia, kad tai butu tiesiogiai su grupes veikla susije

_________________
In the land of Mordor, there shadows lie...


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2003-03-27 13:02 
Offline
User avatar

Joined: 2002-12-16 17:15
Posts: 465
Location: Klaipėda
nebloga komishka situacija... gaila kiek nuvalkiota... na, bet tai jos labai negadina. ko gero idomiausia dalis buvo plejeriu ishraishkos :). paprastai tarp pc meiles nerasta. daugiau neapykantos, kiek pamenu. tiesa sakant ir kontingentas pas mus gal ne toks. woman pc trukumas. nepaisant nonstopa noro paimti pana su aukshciausiu grozio ivertinimu, sex appeal ir kekshishkais rubais ir loshti uz visishkai neprieinama(nesuprantu nx tada tas sex appeal? juk jo ultimate tikslas pasiekti kazka per lova), visi kiti privengia shito charo tipo. na o su npc yra buves. va elfas turejo karshta trumpa romana(taip ir nedaejusi iki lovos. mes mumija atgal i deze sugrudom...) su elfu mumija naudojusia zmones kaip gyvybine energija... beje ji pas elfa namie gyveno ir jo neconsumino... zmonem pasitenkino... su npc lengviau kazkaip. gal lengviau fantazijai. o tai ziuri i kita pc, kuris kaip taisykle chamelina("reikia tau tos ieties?" "ne, lygu" "tai duok man" "imk" "ei pardavejau kiek duosi uz shita ieti?" beje charas shitas turejo quirka nemegstu chamu... nezinau kaip jis su savim sugyveno :) ) na ir kaip cia romantika susuksi... nebet kas nors kurdamas chara pasiima kazka tokio kaip tavo geimo charai...

_________________
People are divided into two groups: those, who divide people into groups and those who don't.


Top
   
 Post subject: Re: Miaile aka Liuboff
PostPosted: 2003-03-27 15:04 
Offline

Joined: 2002-12-19 22:42
Posts: 2976
shizzar wrote:
Klausimas butu toks: ar kuris nors RPGsnikas yra susidures geime su "aukstais" jausmais? Ta prasme, su romanine meile, o ne su "tos miargos papai buvo vaaa tokie, o ir dulkintis ji ojojoj kaip mokejo - sex appeal 18 :roll: ..." we're talking about long-term relationship here. Arba apie realiai istrigusia situacija, kai kazkas kazka (pvz., sense of duty uz -10 ar amor ant 15) gerai atzaide.

Haha jo long ago buvau susidures, kai per geima pradejau atzaidinet tai ir i rl paskui peraugo :D


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2003-03-27 18:17 
Offline
User avatar

Joined: 2002-12-19 19:00
Posts: 1132
Location: Klaipeda
Jo, Shizzarai, vos neapsiblioviau... Kai skaiciau jau norejau papostinti ta istorija, bet Darkwindas uzbego uz akiu. Tai buvo viena is man maloniausiu sesiju. Trumpas ir kiek tragiskas Elfo romanas suteike skonio visiems zaidejams. Net uzkabino ir mane, kuris dalyvavo ten vietoj kito zaidejo, vos ne svecio teisemis.
Viskas vyko mazdaug taip: Elfas sutinka elfu princese - jauna naivia ir baigscia. Luf. PCiukai issiaiskina, kad ta princese uzkeikta - mumija isciulpianti kitu gyvybes tam, kad gyventu pati. There's no way to dispell curse. Mumijos ieskoti susirenka visa miesto mentura su tam cia dar atvykusiais galiiingais druidais. Pasirinkimai: 1.Iszudyti princeses persekiotojus=mirtis 2.Amzinai slapstytis ir periodiskai maitinti nekaltomis aukomis=neetiska ir iskrypeliskai ziauru 3.Isduoti princese=sudauzyti draugo sirdi. Va taaip... Nusprendem, kad sirdis - is mesos, sugis. Ir dar teko sudalyvauti mumijos uzdarymo i sarkofaga rituale....
Taip, didus jausmai suteikia zaidimui labai maloniu akimirku. As kalbu ne vien apie meile, bet ir apie draugyste, patriotizma.

_________________
it's all in your head


Top
   
PostPosted: 2003-03-30 19:53 
Offline
User avatar

Joined: 2002-12-13 20:57
Posts: 1410
Location: Vilnius
OK, dabar - mano meiles istorija, kuri kazhkada buvo intensyviai linksniuojama zaidimai_gurps@konferencijos.lt :)

"Ash nesikishiu i mirtinguju reikalus, jei mano veiksmai galetu uzhtraukti ju pykti ir atneshti prazhuti mano draugams." (Ishtrauka ish Hermio Ordino magu duodamos priesaikos)

RPG sistema - Ars Magica, veikejai - grupe pradedanchiuju magu. Mano veikejas - Gastonas von Klemensas of Tremere, nepaprastai arogantishkas, manipuliuojantis aplinkiniais ir siekiantis valdzhios magas, cinishkas kales vaikas, paprastus zhmones laikantis kirminais, kurie kartais tinka kaip marionetes, bet dazhniausiai net ir to nera verti; o savo kolegas magus vertinantis kaip irankius.

Apsistojome mazhyteje saleleje ir nusprendeme ten isikurti. Tachiau tam reikejo pinigu, daug pinigu. Labai neuzhilgo ishgirdome istorijas apie balta vilka, puldinejanti zhmones. Salos valdovas - baronas, o tiksliau - vikingu pleshiku gaujos vadas, paskyre didzhiule premija uzh to vilko galva. Kaip tik tokio dydzhio, kad mums uzhtektu isikurimui.

Mes ememes to vilko paieshku. Po keliu savaichiu Gastonas su draugu nakti stebedami keista akmeni mishke pamate, kaip prie jo priejo nuoga mergina ir pavirto didzhiule balta vilke. Viskas galejo baigtis labai paprastai - jei Gastonas dabar butu puoles ir pribaiges ja, jau sekanchia diena magu grupe turetu kalnus pinigu ir nematytu jokio vargo. Tachiau suktoje Tremere galvoje brendo kitokios mintys. Ish esmes jis maste taip: "Akivaizdu, kad ish visu zhmoniu magai yra tobuliausi ir turetu valdyti zhmonija. Akivaizdu, kad ish visu magu Tremere klanas yra tobuliausias, ir turetu valdyti magus. Akivaizdu, kad ish visu Tremere ash esu pats protingiausias, taigi, ash turechiau valdyti Tremere." Aishku, tokiu ambiciju realizavimui pradedantysis magas nebuvo pasiruoshes, ir nusprende pradzhiai bent jau tapti vietines magu grupes lyderiu. Ir chia jam i galva shove puiki ideja - uzhsitikrinti galingo sajungininko parama. Todel magijos pagalba jis sugriebe vilke, priejo prie jos ir pasiule susitikti bei pasikalbeti, kai ji vel bus zhmogaus pavidalo. Vilke atsake kazhka panashaus i "Hrrrrrrrrr" :)

Kita diena Gastonas nuejo i ta vieta, kurioje buvo pasiules vilkei susitikti. Ten pasirode mergina kaimietishkais drabuzhiais. Ji buvo vardu Siuzarija. Pasikalbejus ishaishkejo, kad merginos motina buvo vietine "ragana", gyvenusi mishko trobeleje. Viena diena baronas su savo kariais padege trobele, o "ragana" pakore. Jos dukra, tuo metu dar kudikis, buvo atiduota auginti i vienuolyna. (Taip pat buvo ivairiu uzhuominu, kad ankschiau barona su "ragana" siejo ganetinai artimi santykiai, ir netgi imanoma, kad Siuzarija buvo jo dukra). Dabar Siuzarija, magishko tepalo pagalba pasivesdama i vilke, emesi kershto, zhudydama visus, kurie prisidejo prie jos motinos mirties. Gastonas pasiule savo pagalba mainais i parama kada nors veliau. Paprastu zhmoniu gyvybes jam nerupejo - juos magas laike zhemesnes rases padarais. Tachiau Siuzarija neskubejo pasitiketi nepazhistamu zhmogumi.

Tuo pat metu likusieji magai tese baltosios vilkes paieshkas. Gastonas ish visu jegu stengesi juos atkalbeti, dalinai papasakodamas apie vilkes motyvus, bet nutyledamas apie tai, kiek jis zhino apie Siuzarija. Viena ish savo kolegu, Bjornaeri, galinti pasiversti i vilka ir todel kelianti ypatinga pavoju Siuzarijai (vilko uosle ir gebejimas sekti pedsakais) Gastonas ishkviete i dvikova ir joje nugalejo, tuo priversdamas ji nesikishti i shita reikala.

Taip pat Gastonas padejo Siuzarijai ivykdyti kelis ishpuolius priesh numatytas aukas, netgi itikindamas prisijungti ir viena savo kolegu.

Pamazhu, padedamas jai naktiniuose reiduose bei informuodamas apie kitu magu planus ja pagauti, Gastonas uzhsitarnavo Siuzarijos pasitikejima. Tachiau per ta laika keitesi ir jo paties pozhiuris i vilke. Dabar jis ishduodavo savo draugus ir ish visu jegu sabotavo ju planus, zhude Siuzarijos prieshus ir padedavo jai ishsisukti - ir visa tai nebe tam, kad laimeti jos palankuma ir uzhsitikrinti parama kovoje del valdzhios, bet vardan pachios Siuzarijos, kuriai Gastonas jaute vis didesne simpatija. Labai greitai maga ir vilke siejo santykiai kur kas artimesni, nei tiesiog bendrazhygiu. Ne, Gastonas per daug nepasikeite. Jis ir toliau buvo shaltakraujis, cinishkas kales vaikas, siekiantis valdzhios ir be sazhines grauzhimo ishduodantis draugus ar pjaunantis niekuo nekaltus zhmones. Bet dabar be jo paties jam dar rupejo ir Siuzarija.

Tuo metu baronas, ishgasdintas masiniu zhudyniu ir nujausdamas, jog gali ateiti eile ir jam, daresi vis labiau paranojishkas. Saloje buvo ivesta karine padetis. Kiekvienas keleivis buvo suimamas ir gabenamas i pili apklausti. Karta taip ikliuvo ir Gastonas, tachiau jis labai greitai dingo ish pilies, palikdamas uzh saves keleta lavonu. Magu padetis daresi vis gresmingesne, ir eiliniame pasitarime Gastono iniciatyva buvo priimtas sprendimas - pradedamas karas. Kas karta, kai dvieju-triju barono zhmoniu patrulis susidurdavo su kuriuo nors magu, ish susidurimo vietos toliau keliaudavo tik magas. Tuo pat metu Gastonas emesi terorizuoti aplinkinius kaimus, gasdindamas ar zhudydamas per toli nuklydusius kaimiechius bei darbininkus, bandanchius fortifikuoti gyvenvietes gynybai nuo naktiniu vilkes antpuoliu.

Sekantis Gastono zhingsnis buvo dar izhulesnis - jis nusprende pakirsti barono ekonomikos pagrinda - sunaikinti jo laivus, naudojamus pleshikavimui. Tamsia nakti valtele be garso prisiyre prie uoste stovinchiu laivu, magas priglaude delnus prie medinio korpuso, ir lentos pachios ishsiskyre i shonus, atverdamos vandeniui kelia i laivo triuma. Tas pats ishtiko ir kitus laivus. Ish penkiu barono laivu vienas nuskendo, o kiti buvo ishtempti i kranta remontui.

Tachiau chia buvo perzhengta riba. Baronas kreipesi pagalbos i inkvizicija, prashydamas padeti kovoje su raganiais ir demonais, apsedusiais sala. Hermio ordinas (magus vienyjanti organizacija) laiku pereme shita zhinia, ir vietoje inkvizitoriaus atsiunte Quasitoriu - zhmogu, uzhsiimanti magu priezhiura bei uzhtikrinanti, kad visi keretojai laikosi Hermio Ordino istatymu.

Kai viena diena barono pasiuntinys pakviete visus magus apsilankyti pas barona, mes nieko blogo neitareme ir nuejome ish paskos net nesiprieshindami. Tik pamate vienuolio rubais apsirengusi zhmogu supratome, kad kazhkas chia ne taip. Po trumpos apklausos visi buvome suimti ir uzhdaryti pozhemyje. Sekanchia diena ivyko nuosekli apklausa. Barona domino, ka mes zhinome apie vilke, apie naktinius antpuolius, apie laivyno nuskandinima. Jis aishkiai itare, kad mes esame raganiai, kurie ir kontroliuoja ta vilke arba - kad kuris nors ish musu pats naktimis tampa vilku. Quasitorius pasinaudojo magija, kad atpazhintu mela. Daugelis magu ishpasakojo apie vilke viska, ka zhinojo, matydami, kad meluoti beprasmishka. Tachiau zhinojo jie ne tiek jau daug. Tik Gastonas uzhsispyres kartojo - "nieko apie ja nezhinau", o su kiekvienu zhodzhiu ish jo burnos virto garu kamuoliai, rodantys, kad jis meluoja. Quasitorius ir likusieji magai nustebe pazhiurejo i ji.
"Kodel tu ja gini" - paklause vienas ish magu.
"Kvaily, negi nesupranti, kad jei nepasakysi tiesos - tave sudegins ant lauzho," - pridure Quasitorius. - "Nejaugi tau jos gyvybe svarbesne, nei tavo paties?"
"Taip, svarbesne. Ash ja myliu." - Toliau klausinejamas Gastonas atkakliai tylejo, ir buvo imestas atgal i pozhemine cele.
Jo kolegos sudare su baronu sutarti - jie per viena savaite sugauna vilke ir atgabena ja baronui, gyva ar mirusia. Mainais i tai Gastonas paleidzhiamas, o baronas sumoka magams puse zhadetosios premijos. Jei jiems nepavyksta - ant lauzho keliauja Gastonas.

Tachiau Gastono toks rupestis del jo (pokalbis vyko priesh ji imetant i cele, todel jis viska zhinojo) nesujaudino. Jo buve draugai ruoshesi nuzhudyti Siuzarija. Mintyse Gastonas paskelbe kara ir jiems.

Nakti magijos pagalba jis isharde celes siena, ishsikase zhemeje tuneli, ir, vos gyvas ish nuovargio, nukeliavo tolyn, link mishko.

Tuo metu likusieji magai mishke ieshkojo vilkes. Vienas (tiksliau, viena) ju ish pazhistamos mishko dvasios gavo medzhio lapa, kurio pagalba galejo nustatyti, kurioje puseje yra Siuzarija.

Gastonas aptiko ju pedsakus ir tyliai slinko ish paskos. Vienas ish magu, Bjornaeris, atsiliko nuo grupes ir pasiverte i vilka, kad galetu ieshkoti pedsaku. Tachiau chia jis susidure akis akin su Gastonu. Trumpas uzhkeikimas, ir ish baimes paklaikes vilkas spruko ish mishko, slapstydamasis nuo demonu, egzistavusiu tik jo paties galvoje.

Tachiau galu gale Gastona pastebejo. Matydamas, kad sleptis nebera prasmes, jis priejo prie savo kolegu. Paklaustas, ka chia veikia, Tremere papasakojo, kad pabego ish kalejimo, ir ieshkojo ju. Tachiau vienas ish magu, ugnies ir naikinimo specialistas Flambeau, pasizhymejes labai nepastoviu ir agresyviu charakteriu, itare, kad Gastonas meluoja ir tuoj pat kelis kartus trenke jam kumshchiu; likusieji magai prisidejo magija. Neuzhilgo Gastonas buvo be samones, surishtas ir panaudotas kaip jaukas virsh duobes - spastu.

Siuzarija pasirode netiketai, puldama magus ir bandydama nutempti Gastona i mishka. Tachiau priesh Flambeau fireball'us ji neturejo jokiu shansu. Po poros minuchiu Flambeau nuneshe vis dar samones neatgavusi ir suraishiotas Gastona i magu bustine, o likusieji magai lauke pasirodant barono, kad galetu jam iteikti apdegusia Siuzarijos galva.

Grizhes namo Flambeau aptiko ish baimes cypianti Bjornaeri vilko pavidalu. Suprates, kas ivyko, jis isiutes atsisuko i Gastona, ruoshdamasis pazhadinti ji koju smugiais. Bet Gastonas jau buvo atgaves samone. Dar vienas uzhkeikimas, ir Flambeau susiguzhe kitame kampe, lygiai taip pat inkshdamas ish baimes. Gastonas ishsilaisvino ish virviu, susirado peili, ir nusprende pagaliau atsiskaityti su Flambeau (nors Tremere dar nezhinojo apie Siuzarijos mirti, tachiau laike Flambeau pavojingiausiu jos gyvybei). Tachiau tuo metu grizho vyriausiasis grupes magas (NPC), ir Gastonas skubiai dingo, kad nereiketu aishkintis, kas ir kaip.

Tremere patrauke i miesta, tikedamasis, kad vilke pagavo gyva ir jis gales ja ishlaisvinti. Arba - suzhinos apie jos mirti, ir tuomet prades kershta, dar baisesni ir kruvinesni nei tas, kurio vardan gyveno Siuzarija. Tachiau jo planai zhlugo. Quasitorius pastojo jam kelia, vos tik Gastonas izhenge i miesta. Pradedantysis burtininkas negalejo varzhytis su gerokai vyresniu ir galingesniu magu. To make long story short - Gastonas buvo suimtas, teisiamas, ishmestas ish Hermio Ordino, ir ishejo i savo kelione, savo kryzhiaus zhygi, kaupdamas zhinias, galia ir neapykanta tam, kad viena diena sugrizhtu atgal ir primintu buvusiems draugams apie viska, ka jie ish jo ateme.

_________________
„Ne tik levas GM, bet ir kaip zmogus gajdys“ (c) gre


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2003-03-30 21:01 
Offline
Raudonoji kolegija
User avatar

Joined: 2002-12-13 14:12
Posts: 1665
Location: Vilnius
grazi ir idomi istorija, bet isimylejima rpg as visdelto skaitau dirbtinu dalyku, nors gal... ;] reiks pabandyt ;]

_________________
In the land of Mordor, there shadows lie...


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 14 posts ]  Go to page 1 2 »

All times are UTC+04:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to: 

cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited