Forumas.Fantastika.lt

It is currently 2024-04-19 3:54

All times are UTC+04:00




Post new topic  Reply to topic  [ 86 posts ]  Go to page 1 2 3 4 59 »

Kiek jis turetu testis
3 dienas! mes norim naktinio larpo! 60%  60%  [ 31 ]
2 dienas! Bijau nusilauzti koja, man mamyte neleidzia etc. 8%  8%  [ 4 ]
1 diena! Na fig mums tas poligonas?/ Taisykim poligona! Na fig nam zaidynes! 12%  12%  [ 6 ]
Nezinau/man dzyn/as neapsisprendes/ as ne larperis as siaip ciaq nuklydau/ nevyksiu i zaidynes/kas tas larp? 21%  21%  [ 11 ]
Total votes: 52
Author Message
PostPosted: 2006-05-23 21:17 
Offline
User avatar

Joined: 2004-01-31 22:53
Posts: 425
Location: Wilno
Tamsusis valdovas Oneronas gavo priejima prie senovimes laboratorijos kuri jam atskleide Imperatoriaus paslapti. Ten pat jis rado ir tamsiojo dievo sparnus. Dabar jis su visa armija juda link Dievu kalves. Vietos kur viskas prasidejo ir kur viskas turi baigtis. Netuoli nuo kalves jo jau laukia imperatorius kuris pasiulo zaidima.
-Kam kovoti ir nuniuokoti visa imperija, prarasti geriausius karius? Tegu nugali stipriausias ir stipriausiojo pasiekejai. Oneronas su Imperatoriumi sudaro kraujo sutarti kad tiesiogiai vienas kitam nekenks o naudos savo patikimus bendrazygius ir geriausius kovotojus.

Visi isgyvene tamsieji laboratorijoje praleido 3 dienas. Per ta laika jie gali:
1.Suzinuoti atsakyma i jiems rupinti klausima(1diena).
2. Patobulinti savo ginkla (2 dienos).
3. Undeadai gali prisikelti normalius zmones(1 diena).
4. Galima patobulinti savo kuna(3 dienos): +1hp, imunnitetas kokiai nors magijai, ar dar kazkas(Sakykite pm ,jei noritumete kazko neisvardinto, visai imanoma kad jusu pageidavimas bus priimtas).
5. Galima ismokti kokio nors skillo(2 dienos). Skillai yra: kokia nors magija(iki 3 uzkeikimo), alchemija,runu magija(witchcraft), scrollu darymas(Sakykite pm ,jei noritumete kazko neisvardinto, visai imanoma kad jusu pageidavimas bus priimtas.

Idomi ir/ar naudinga informacija:
Tie kas landzios po questus: patartina tureti lauztuva, virve, kabli ir fakela.(tuomet galbut tuiresite galimybe juose isgyventi ilgiau 3 minuciu (Muhahahaha... kidding).
Zaidynese bus alchemikas-enchanteris kuris gamin visokiausius potionus ir enchantins ginklus, taigi atlygis gaunamas is imperatoriaus/onerono bus kur sukisti
Taverna irgi bus. Ieskomas naujas tavernos seimininkas:)
Apie mind kontrollu naudojima kovoje. jie kovoje ir nenaudojami. Jie naudojami ant apsvaiginto arba nesipriesinancio priesinko. Kazkaip nepastebejau mind controlu naudojimo kovoje...
Del vagysciu. Ju nebus. Ne tiek zmonemis pasitikiu kad be cipavimo galima butu daiktus atimineti. Nuzudyta personaza gali apieskoti zodziu ir jis turi atiduoti visaus savo pinigus(zaidibinius aisku:) ), ir artefaktus ir daiktus kuriuos jam dave meistras. Paaiskinimas why: dauguma magisku daiktu siame pasaulyje(butent tie su kuriais pradedamos zaidynes turi buti suaktyvoti magisko zodzioir tik po to pradeda veikti. Efektas nyksta kai artefaktas yra nuimamas.
Nakti bus galima: pjaustyti, tykoti pasaluose. Galima appjauti zmogu ir visiskoje tamsoje, nebutinai prie lauzo. Bet esme tokia kad nakti uz lauzo sviesos ribu galima naudoti tik durkla o SAVO lauzo sviesoje galima naudody viska isskyrus lankus ir arbaletus. Tiesiog zaidynese Joniniu naktis yra didele svente ir tamsiesiems ir sviesiesiems. Abi puses stengsis nepazeisti siu taisykliu nes tai realiai gali jiems pakenkti...
Naktis prasideda kad saule nusileidzia visiskai. Diena prasideda kai saule teka. Paprasta i iprasta:)
Vakansijos jau uzimtos bet galiu pasakyti kokiu personazu truksta: tavernos seimininko. Ir butu neblogai kad atsirastu daugiau zmoniu norinciu buti imperatoriaus puseje...
11. Del kleriku: klerikai nera silpni vien del to kad zombius uzmusa is pirmo smugio o kietesnems undeadams daro dviba zala savo ginklu.
Jeigu kyla klausimu ar patarimu rasykite forume arba pmais.

Pasaulis ir personazu variantai:
Magai gali buti: Embermagais: (ugnies magais). Drabuziai ryskus(geltoni, raudoni), megsta deveti tiurbanus.
Aquamanceriais(vandens ir salcio magais). Drabuziai melyni ar tamsiai zali. Megsta nesioti akinius(googles ar panasaus tipo.
Geomanceriais(zemes ir metalu magai) Drabuziai juodi ar rudi. Vienisnteliai is magu gali deveti kokia metaline kostiumo dali(nors ir kalciuga, salma ar braceta, bet tik viena dali.)
Stormcalleriais(oro magai). Balti ar pilki. Plazdenantys drabuziai. Megsta daug visokiausiu raisteliu.
Druidais: Magai, energija semiantys is Gamtos gyvybiniu galiu. Ju burtai taip pat susije su gyvybe, gyvaja gamta ir jos kuriniais. Drabuziai - taip pat gamtoje dazniausiai pasitaikanciu spalvu: zhali, juodi, rudi, kai kurie druidai, nemegstantys labai kristi i akis, nesioja skiriamuosius zenklus, priklausomai nuo to, su kokia gyvybe daugiausiai "dirba" - papuosalai su augaliniais ar gyvunu motyvais (lapo formos sege, gyvates formos apyranke ir t.t.).
Ju magija orientuota grynai nekoviniams zaidejams. Negali nesiotis jokio ginklo, sarvu ir pan - tai nenaturalu.
Alchemikais. Drabuziai bet kokio tipo bet labiausiai megsta patogius bet spalvotus drabuzius.

Burtai: Ugnies magams: Ugnies strele 1dmg. Metamas raudonas kamuoliukas. (kuriamas akimirksniu, galima ji laikyti rankuose kiek norima).
Ugnies kamuolis 3dmg. Metamas raudonas kamuoliukas su oranzine ar raudona "uodega" Skydas neapsaugo. Kuriamas apie minute po to iskart metamas. Kuriant butina kad mago rankuse buto tikra liepsna(gali buti degtukai ar ziebtuvelis).
Liepsnojantys kunas. Apgaubia maga liepsna. Kas per ji pataiko artimos kovos ginklu(kardu, durklu, vezdu kirviu), gauna 2dmg. Kuriamas sedint 10 minuciu prie lauzo. Laikosi 15 minuciu. Atzaidizamas raudona ar oranzine juostele ant rankos/galvos.
Degantis ginklas Ant ginklo uzdeda raudona/oranzine juostele. Ginklas daro +1 zalos. Veikimas pastovus. Butinas pasiruosimas. 15minuciu prie lauzo ir mosikuoti padegta sakele.
Geomerio dezintegracija atzaidziamas juoda ir raudona juostelemis ant rankos. Magas tampa berserkeriu ir verziasi i kova kad joje mirtu. Mires isskleidiza rankas ir kiek jo rankos siekia tokiu atstumu visi gauna 10dmg. Magas mirsta. Burto paruosimo laikas 25min.

Aquamanceriams: Ledoksnis 1dmg skydas neapsaugo. Atzaidziamas melynu rutuliuku. Galima laikyti rankoje kiek norima. sukurimas- akimirksniu.
Melfo rugšties strele: Atzaidizamas zaliu rutuliuku. Buti priesa aplieti biskeliu vandens. Pataikius i prieso sarva prieso sarvas neapsaugo nuo smugiu(zaidejas turi tik savo standartinius hitus). Paruosimas: laikyti 2 minutes delne((gali buti su pirstine) sniega.
Ledinis sarvas- Buriamas ant sarvo. Sarvas duoda +1 hita. Atzaidziamas po biski lasinant ant sarvo vandens i kazka neaiskiai murmant. Veikimas pastovus. Del pavojaus gyvybei sis burtas turi buti daromas ant nuimto nuo kuno sarvo. Drabuziai ir kailiai nera uzburiami.
Aqua in mataqua: 1dmg ir sustingdina priesininka iki kol i ji pataiko ginklu. Atzaidizamas melynu rutuliuku su melyna ar zalia juostele. Po sukurimo is karto metamas. Pasiruosimas- islieti ant zemes daugiau negu 0,25l vandens. Metamas tik karta per 30minuciu.
Ledo pabaisa: Atzaidziamas melynu ir juodu raisciu ant rankos.Magas virsta ledo pabaisa su 8hitais. Sioje busenoje gali tik metyti ledoksnius ir kovoti artimos kovos ginklu. Negali sneketi. Veikimo laikas 30 minuciu. Po sito laiko magas mirsta nuo smegenu apledejimo. Pasiruosimas: Iseiti is pilies kur nors atokiau dvidesimciai minuciu nueiti kazkur i miska ir tenais medituoti...ir grizti jau su raisciais.

Geomanceris: Ašmuo- atzaidziamas juodu ar rudu kamuoliuku. 1dmg. Kuriams akimirksniu. Galima laikyti rankoje
Trigubas ašmuo. Metami is karto 3 kamuoliukai. Kiekvienas daro po 1dmg. Kurimas- 3minutes moskiruoti kardu ar kitu "astriu" ginklu, bet nekovoti. Trigubas ašmuo laikomas rankoje kiek norima.
Žeme gelbek savo sunų: Atzaidziamas padejus rankas ant zemes ir pasakius burtazodi kviecianti zeme i pagalba( Zeme saugok savo sunu/dukra!!!). Visi aplinkiniai negali judinti kojomis kol nors vienam is ju nebus padaryta zala. Zeme saugok neleidzia arteti prie priesu(vos tik padorimi keli zinksniai link prieso jie atgauna sugebejima judeti.), ir bet kurie hostile atempt's suardo uzkeikimo poveiki. Del ko taip? Nes zemes SAUGUOK, o ne zeme padek NUDETI. Kerejimo Laikas: tiek kiek uzima garsiai ir raiskiais susukti: Zeme saugok savo sunu/dukra ir paliesti dviem delnais zeme. (Raiskiai reiskia taip kad butu imanoma suprasti o ne zmsagksavdukr ). Laikas yra apribotas! Apie 3 min.


Aštri briauna: buriamas ant streliu. Atžaidžiamas uždejus ant streles zalia raišteli. Strele darys +1dmg. Kiekviena strele ruosiama 5min visiškai nejudant.

Stormcalleris: Žiežirba: atzaidžiama baltu ar pilku kamuoliuku- daro 1dmg.Neveikia numireliu. Skydai neapsaugo. Kuriama akimirksniu. Galima laikyti kiek norima.
Grandininis žaibas- ažaidžiamas dviem baltais ar pilkais kamuoliukais suristai puse metro ilgio raiščiu. dmg2 Daro žala visiems ką užkliudo.Negalima laikyti rankose. Paruošimas-5 minučių dainą.
Windwalk: Magas 1minute visiškai nejuda, opo užsirišą balta raišti ir bega kur nori neliečiamas 5minutes. Per tą laika gali šneketi bet negali kovoti.
Door to nothingness: Niekas nežino ką daro šis 25minučių ritualas. Po jo liko gyvas tik vienas magas. Dydysis Quelquolaxas. Beje dydžioju jis tapo butent po jo. {comment... patenkama i gana sudetinga labirinta kurio gale yra galimybe tapti dydziuoju magu}
Alchemikas gali pasirinkti vieną iš šitų burtų: ugnies strele, ledokšnis, ašmuo ar žiežirba. Be to jis gali daryti magiškus gerimus- nuo gydymo iki nuodų. Visi gerimai sutartinai su meistru.

Druidas:Apraizgymas (entangle) - druidas issaukia is zemes zoles/vijoklius, kurie apraizgo visu netoliese esanciu priesininku kojas. Jie negali judeti, saudyti, kol veikia burtas arba kol jiems nenuimamas bent 1 HP. Burtas vaidinamas druidui pridejus rankas prie zemes/ismeigiant i ja savo lazda (jei tokia turi) ir garsiai istariant burtazodi. Siam burtui druidas ruosiasi 5 minutes "medituodamas" ramybeje... Laiko priesa įminutes. Visais kitais atzvilgiais yra analogiskas "zeme saugok."
Gamtos garsai. Druidas mintimis ir dvasia susilieja su gamta. Is medziu snarejimo, pauksciu ciulbejimo, atsliauzianciu gyvaciu/ateinanciu vilku/mesku etc... druidas suzino viska, kas vyksta aplinkineje dideleje teritorijoje (poligone). Viskas vyksta taip - magas sedi ramybeje ir medituoja 3 min., paskui jis uzsirisa balta raishti ir vaiksto kur nori, klauso ir ziuri ka nori nekliudomas.Aisku, priesai, pamate toki "nematoma" druida, elgsis nenaturialiai, todel svarbios informacijos jis gali suzinoti ir is meistru.
Driade. Druidas, iskilus pavojui jam gali pasislepti, susiliedamas su medziu. Medzio, i kuri "iejes" druidas, negalima nei padegti, nei nukirsti - jis tampa akmens kietumo. Kol naudojasi siuo burtu, druidas visa laika turi laikyti padejes ranka ant medzio (augancio, gyvo) kamieno.
Gyvasis vanduo. Kaip ir clericu gydymo kerai.
Laukine galia. Druidas paspartina gyvybinius procesus organizme, suteikdamas gyvam padarui jega, istverme, nejautruma skausmui etc... Zodziu, booster'is - galima zaidejui duoti +2 HP arba + 2 DMG(laukine galia yra stipriausias druido burtas kuris bus leistas tik 1-2 zaidejams. Atzaidziamas zaliu raisciu ant rankos).
Clerikai: Meldziasi ir kovoja su dievo vardu lupose. Karta per valanda gali atgydyti po 1hita 5 zmonems. Gali uzbintuoti zaizdas" tai atsatato 1hita po 15 minuciu. Zmogus gali buti bintuotas tik karta per valanda.
Clerikai vien suzeidus zombi ji uzmusa. Stipriems undeadams jie daro dviguba zala.
Ugnies magai nevirškina Vandens magu ir dažnai riejasi. O žemes magai nesikalba su oro magais. Visi magai laiko alchemikus "žemesniaja klase".
I druidus labai gerai reaguja visi magai isskyrus ugnies magus kurie nelabai megsta druidus. Druidai megsta viska kas gyva.


Ginklai ir ju kontrole: Ginklai praleidžiami žiurint į jų sauguma ir estetini vaizda. Ginklai turetu buti paminkšti.
Magai gali turėti trumpus ir/ar lengvus kardus. Kitiems nera ginklų apribojimų.
Streles bus bandomos ant jų šeimininkų lankai nestiprus: "larpiniai".
Arbaletai irgi.
Visi ginklai išskyrus Labai didelius dvirankius kardus ir kirvius daro 1dmg. Didieji ginklai 2dmg.
Skydai:
Max skydų dydis yra ribotas. Skydai ne didesni kaip metro ilgio ir 70cm pločio.
Pilių šturmas: Galite pilims daryti vartus. Pagal vartų kokybe jie turės kažkiek hitų kuriuos bus galima nunešti taranais.
Specialus atvėjis- pilys pelkeje. Jis yra ant atramų kurias GALIMA sulaužyti sudavius 5-7 hitų taranu. Kad pilis nugriutu reikia nulauzti ė atramas.

Galimos rases: Žmones, kačiažmogiai, elfai, orkai, dwarfai, hobbitai, trolliai.Trumpiau tariant standartinis larpo derinukas. Imanomos Half-something atmainos.

Visi mire žaidynese užsideda baltus hairatnikus ir eina i mertviatnika/masteriatnika. Meistras gali juos panauduoti savo tamsiems tikslams(panikos ir chaoso skleidimui, nueijimui iki parduotuves atnesti alaus/ledu/sigareciu ir t.t.

.

Sarvuote ir hitai.
Personazas 2hitai.
+1 ar 2 hitai uz odinius sarvus(priklausomai nuo to kiek ir kur dengia).
+3 ar 4 hitai uz kalciuga (irgi priklauso nuo dengiamos zonos ir pinimo).
+5 ar 6 hitai uz Plate ir jam panasuis ( dengiamoji zona ir t.t. kokybe, storis).
+1 PAPILDOMAS hitas uz gera kostiuma, grazu matomai kokybiska sarva.
-1 hitas uz treningus kedus, adidas maikute ir T.T...

Jeigu atsitempsite koki grazu amuletuka ar pan visiskai imanoma kad jis bus silpnai magiskas. Labai grazus daiktas imanoma kad bus labiau magiskas ir galingesnis.

Socialine padetys: Magai yra gerbiami bet per daug neiskeliami. Paprasti zmogeliai ju prisibijo. Magija pasaulyje yra gan dazna ir kazkur tai kas 100 ar 200 (priklauso nuo to kokioje padetyje zvaigzdes ir teritorija kur gime) yra magas. Zymiai labiau gerbiami yra Imperiniai magai kurie dirba kariuomeneje. Jie issyskyria tuo ad devi uniformas kuriu kaklas dengia apatine veido puseiki nosies. ARmijoje jie gerbiami kai oficeriai.

Clerikai labiausiai gerbiamias ir megiamas sluoksnis. Jie gydo zaizdas, ligas, retkarciais netgi sugeba prikelti is mirusiuju. Bet jie negali buti oficeriais ar netgi vaduovauti gynybai ar puolimui. Juos visi megsta. Netgi magai ar kariai.

Kariai: viskas priklauso nuo legendos. Gerbiami galbut biski maziau negu magai, bet ju ir maziau prisibijo(Jug geriau gauti kuoka per galva negu sudegti kaip pagaliukas ar pavirsti ledo statula). Kariius maziau gerbia negu magus bet i jus ziuri draugiskiau.
Prekeiviai: Gerbiami, ant ju laikosi visa Glaive ekonomika. Kariai saugo prekeiviu karavanus ir uz tai prekeiviai jiems moka. Magai priimami i karavana nemokai,(jeigu jie keliauja i ta puse) arba jiems mokamas atlygis jeigu jie yra pasamdomi kad saugotu karavana.
Medziotojai, medkirciai, fermeriai, miesteciai: nelabai gerbiami, bet niekas ant ju nesirauna, kol jie dirba savo darba, daro ji gerai ir nesirauna ant kitu. Siaip gan megiami zmones. Juk turi kazkam kariai pasakoti apie savo nuotykius. Ir magai geriau jauciasi kada ten kur jie praeina zmones isbalsta ir stengiai pasislepti(o kariu taip lengvai neisgasdinsi... )
Rasiniai santykiai: I zmones visi reaguoja neutraliai:P ir gero ir blogo prisidirbe. Patys zmones irgi neutraliai i visus.(Na kaip kas, aks nors gali nemegti orku, kas nors kaciazmogiu ir t.t)
I Orkus visi (iskyrus trolius) reaguoja negatyviai. Jei ne atvira agresija tai su panieka.
I trolius: Ju prisibijo. Troliai arba yra agresyvus arbakaip mazi vaikai.
Kaciazmogiai: Megsta elfus(elfai juos irgi), dauguma zmoniu i juos reaguoja pozitiviai, Paniekinamai ziuri i hobbitus(hobbitai kaciazmogiu prisibijo).
Elfai: nekencia orku(Orkai DAUG prisidirbe), myli kaciazmogius(musu mazesnieji broliai:) ), I trolius reaguoja kaip i mazus vaikus.
Hobbitai: prisibijo kaciazmogiu, orku, troliu. I kitus reaguoja draugiskai kaip ir kiti i juos.
Undeads: Ju nekencia, bijo arba vos pamate puola. Nors pasitaiko ir keistu "nepavojingu" ir draugisku undeadu, bet cia isimtis.
Dwarfai: Megsta alu, auksa, sarvus. Nemegsta elfu. LAbai nemegsta Orku. Kitus ignoruoja. Jeigu jiems po kojom nesipainioja, nesirauna, netrugdo gerti ir mustis.Is tiesu labai draugiski, nuosirdus ir protingi, bet juos reikia pazinoti geriai ir su jais isgerti daug daug alaus kad tai suprasti.

Uniformos: Imperijoje luomai daznai skyriasi pagal spalvas. Bet cia sostineje. Provincijose taip buna reciau. Spalvos pagal svarba(zemejimo tvarka) Balti rubai su juodu ornamentu-(Imperatorius), Juodi rubai su baltu ornamentu(jo padejejai)- Sidabrinai-(Imperiniai steel knightai ir imperine sargybe)- auksiniai-(aristokratija). Zemesnieji luomai rengiais kaip nori, daznai spalvotai kaip papugos.
Vienintele drabuzine mada-reikalavimas- Visi Imperiniai padaliniai privalo deveti drabuzius su apykaklem dengianciom apatine veido dali iki nosies. Toks buvo imperatoriaus isakymas.Kam to reikia niekas nezino.
Ginklus visi nesioja skirdingu kaip ir sarvus.
Bet imperiniai padaliniai( ) Nesioja be normaliu ginklu, specialius ritualinius kurie parodo ju uzemama posta(beje ju ritualiniai ginklai daznai buna labai stipriais apsauginiais amuletai:) ).
Ekonomika: Vat taip visada. Nori padaryti paprastutes hack&slash zaidynes bet is karto visi reikalauja nekoviniu roliu:) Norit ekonomikos, bus jums ekonomika. Taigi: JI BUS!!!
Ansalono mieste bus taverna. Joje bus galima keisti pinigus i "alu" ir maista(maistas nera butinas isgyvenimui, cia daroma jusu malonumui). Zemdirbiai, medziotojai, kal;nakasiai ir medkirciai uz viena darbo valanda gaus atitinkamos prekes cipa kuri gales parduoti tavernos seimininkui arba prekeiviams. Prekeiviai su keliais prekiu cipais gali surengti karavana (is prekeivio ir keleto sargu), kuris nukeliavus uz poligono ribu gauna kazkiek pinigu(zymiai daugiau negu sumokejo). Pinigai reikalingi: pirkti gerimams is alchemiku, gauti ivairius enchantus is magu, pavalgyti ir pagerti tavernoje. Paaukoti imperatoriui(ant altoriaus, uz tai galima gauti bonusu).

Oficialus zaidymiu duomenys: Renkames penktadieni 12 val prie makdonaldso stotyje. Su savimi tureti palapiniu, miegmaisiu, maisto 3 dienom, irankiu(pjuklai, vinis, plaktukas, kirvukas, virvies) ir 3 lt tavenai. Penktadienis bus skirtas poligono remontui. Sestadini nuo kokiu 9 ryto prasides zaidynes. Naktis is sestadienio i sekmadini(jonines) bus diedele puota o sekmadini apie 13-15 zaidynes turetu baigtis.



Taisykles gali buti tobulinamos. Laukiu komentaru, klausimu.

_________________
I will not follow you home and butcher you and your family for creds.


Last edited by Magog on 2006-06-20 22:38, edited 1 time in total.

Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2006-05-23 21:21 
Offline

Joined: 2006-02-04 18:21
Posts: 44
kiek ten tos nakties miegosim....bent as tai max puse nakties...


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2006-05-23 21:25 
Offline
User avatar

Joined: 2006-04-16 22:28
Posts: 49
Location: Vilnius
Reike 3 dienu :badger: nors ir miegancem man kasnors zadybiskai gali perpjauti gerkle :D

_________________
Gungan 4 life!


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2006-05-23 21:29 
Offline

Joined: 2006-02-04 18:21
Posts: 44
Wamba 666 wrote:
Reike 3 dienu :badger: nors ir miegancem man kasnors zadybiskai gali perpjauti gerkle :D
jo butu prikolas uzmiegi humanas atsikeli o tau rastelis ant kaktos priklijuotas - tau buwo perrezrta gerkleir db tu undeadas :D


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2006-05-23 21:40 
Offline
User avatar

Joined: 2005-05-13 16:51
Posts: 122
Location: Vilnius-kainas
na manau jus dar nelaib zinot naktinio larpo idomybiu.

Kad ryte atsibundi mires taj nera fun.
fun yra tai kai shnipineji o uodai tokie mieli kanda net per 3megztinius ir chaina :)

o ka pasakysit kai eini shnipineti ir staiga didelis akmuo esantis tau prie koju pashoka? m?

hmzzz ar eini parinti malku lauzuj ir pasilenkes pamataj kito veida sau priesh weida?

arba kai eini tryse ir sutinki wiena zmogeliuka ir bandai ji ishgazdinti savo kalbomis apsidairai ir apmatai kad tokiu kaip jis yra aplink tave?

WA CIA TAJ FUNNNNNNNN!!!...(bbri3 prisiminimai...mmmm that was fun...)

_________________
No rest. No mercy. No matter what.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2006-05-23 21:56 
Offline
User avatar

Joined: 2005-05-13 16:51
Posts: 122
Location: Vilnius-kainas
Ok apie shias zaidynes.
DEMESIO !!!

Renku lankiniku buri. Nesvarbu tu naujokas ar weteranas tau tereik lanko ir streliu ir noro buti lankininku per tas zaidynes. Norincuosius prashau kreiptis privaciai i mane. Kiek turesiu laiko tiek bandysim susitikti ir pasipraktikuoti.

Bus atkirtis magams.

_________________
No rest. No mercy. No matter what.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2006-05-23 23:58 
Offline
User avatar

Joined: 2004-10-22 15:17
Posts: 343
Location: ...sviestas...
As buciau uz naktines zaidynes. Tridienes, is kuriu viena diena tvarkome poligona ir lakam alu (tikiuosi, Jusu mamos sitame forume nesilanko), o likusias dvi - veikiam. Gaunasi viena naktis veiksmo, is viso dvi naktys poligone. Bet viena beda - nelabai isivaizduoju, kur ten Pavilnio poligone nakvoti? Reljefas toks, kad is pelkes lipi i kalva, o nuo jos - i dar didesne kalva. Po pora palapiniu galima suresti kiekvienos pilies kieme, ir viskas. Ka i tai pasakysite?

O daugiadienes vietines reiksmes zaidynes pries BBRI visiems butu gera treniruote.

_________________
Duok, valdove, kilpinėlį eiklų, taiklų, kalaviją kieto plieno, kalvėj lietą, kirvį aštrų, ilgakotį, kuoką sunkią pakyloti duok, valdove...


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2006-05-24 0:07 
Offline
User avatar

Joined: 2004-01-31 22:53
Posts: 425
Location: Wilno
to null: skaitai mintis del pirnmos nakties;) O praktis statant palapines poligone jau buvo..per diarkonavka(whathever zaidiniu name vas)... gan lygu yra ant kalvo kuri tarp sviesiuju pilies ir demonhillo. Sviesiuju pylije tilpo 3-4 palapines. Galima dar masuociu lauke statyti(nelabai patartina). Bet 60 zmoniu kazkaip sutilpo...

_________________
I will not follow you home and butcher you and your family for creds.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2006-05-24 1:07 
Offline
User avatar

Joined: 2003-02-13 3:31
Posts: 709
Location: Siauliai
Jei butu 3 dienu zaidynes ir as isiruosciau :) (tik del datos reiktu paziureti)
Bei lanka su savim prigrebciau ;)


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2006-05-24 12:46 
Offline
User avatar

Joined: 2004-05-09 13:56
Posts: 359
Location: Vilnius
noriu 3 dienu! kad viena diena padirbet ir poto 2 paras zaist.. t.y realiai 2 dienas ir viena nakty.

_________________
aka Eretik aka Avalakh
Ph'nglui nglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtang


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 86 posts ]  Go to page 1 2 3 4 59 »

All times are UTC+04:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 39 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to: 

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited