Forumas.Fantastika.lt

It is currently 2024-03-28 22:15

All times are UTC+04:00




Post new topic  Reply to topic  [ 29 posts ]  Go to page 1 2 3 »
Author Message
 Post subject: Everquest 2
PostPosted: 2006-05-30 10:52 
Offline

Joined: 2006-05-25 16:04
Posts: 156
Kaip pastebejau musuose, nelabai kalbama apie si zaidima. Pats planuoju ji pabandyti kiek rimciau. Noreciau pasiklausineti ar daug lietuviu zaidzia ir kokiuose serveriuose? Gal jau ir koks Guildas yra lietuviskas?
Dekui


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2006-06-01 21:51 
Offline
User avatar

Joined: 2003-10-17 22:32
Posts: 2032
Oops, kazkaip praziopsojau sita tema.

Bandziau tik EQ2 Trial of the Isle ir tai manes nepatrauke, nes nemegstu vien PvE zaidimu. Nuo to laiko EQ2 isivede PvP, kuris stebetinai susilauke labai neblogu atsiliepimu - tai retenybe. Todel gal ir butu idomu pabandyti vel kada. Vieninteliai "bet" yra tai, kad tebezaidziu Dark Age of Camelot - o dvieju MMOGu zaisti fiziskai sunkiai imanoma, ir tai, kad iki PvP reikia nemazai PvEinti.

Beje, yra vienas zmogus daugiau nei as zaides EQ2, bet nezinau ar jis daznai lankosi cia forumuose ir ar parasys savo nuomone. Jis dabar EQ2 nezaidzia, bet zaide daugiau nei trial'a.

Quest on Raimondas


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2006-06-05 12:16 
Offline

Joined: 2006-05-25 16:04
Posts: 156
As dar visai zalias EQ2, bet... man tai patinka :)
PvP nera labai placiai aprasytas (gal todel, kad tai naujas pribumbsas), bet keik girdejau ir supratau - labai vykes. kazkuo primena WoW - kova tarp dvieju pusiu. cia butu Freeport ir Quenos miestu.
pasirinkau PvP serva nes manau jis suderina visus privalumus. Esant norui gali eiti pamusti priesiska puse, o gali ir ramiai atlikineti quest ar gaminti (asq jei nesimaisyti kitai pusei ant kelio ;) Tai kazkiek ir inriguoja. Svarbiausia neatsirasti netinkamu laiku netinkamoje vietoje :)


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2006-06-05 13:05 
Offline
User avatar

Joined: 2003-10-17 22:32
Posts: 2032
Nuo kokio lygio galima PvPinti? Ir kaip apribojama, kad aukstu lygiu priesai negankintu zemu lygiu?

PvP Raimondas


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2006-06-06 14:37 
Offline

Joined: 2006-05-25 16:04
Posts: 156
Pvp imunitetas yra iki 10lvl. Kol tu nepasiekiai 10 taves negali pulti kaip ir tu negali. Toliau yra 8 lvl apribojimas. T.y. taves negali pulti didesni uz taves 8 lvl, kaip ir tu negali pulti 8 lvl mazeni zaideju.
Taciau sitas apribojimas nevisur galioja. Kuo toliau nutolsti nuo savo miesto tuo atsiranda didesne pvp laisve. 10 lvl ribojimas, 12 lvl ribojimas ir yra zonos kur pvp visai neribojamas.
Tai man atrodo visai logiska. Paliekama zaidejams rinktis kur jis kels lvl.
Asq pacio didziausio lvl zonos, man atrodo, neturi pvp ribojimo, bet ten ir atitinkamas zaideju kiekis mazesnis nei zemesnese zonose.
kautis gali tik viena puse pries kita: t.y Freeport miestelenai pries Quenos. dar forume sklando gandas apie Exile puse. tai perbegeliai is abieju mietu. Manau tai bus kaip atskira puse kovojanti vis kitom dviejom ir atvirksciai.
Pvp mirties atveju neprarandi exp, o tik gauni "exp skola". T.y. kazkoks exp kiekis kury turi panaikinti, bet tavo exp vistiek kyla tik kazkiek eina padengti skolai. Dar nepamenu ar daigtai kencia, tuo atveju jei mirei per pvp. Beto perskaiciuojamas dmg, kad butu mazsnis per pvp, taip ji labiau subalansuojant.
Daugiau info: http://eq2players.station.sony.com/en/n ... evelopment


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2006-06-19 18:29 
Offline
User avatar

Joined: 2003-05-29 17:32
Posts: 44
Location: Nowhere
Raimondas wrote:
Beje, yra vienas zmogus daugiau nei as zaides EQ2, bet nezinau ar jis daznai lankosi cia forumuose ir ar parasys savo nuomone. Jis dabar EQ2 nezaidzia, bet zaide daugiau nei trial'a.
cia tas zmogus gal as :)lankausi as cia tik kazkodel prasprudo sita tema, zaidziau eq2 taip kokius 4-5 men su pertraukele Lucan De'lare RP serveryje turejau 40 lvl paladina armorcraftery gal 30 lvl :) nors daugiausia gaminau tas dezes kur daug itemu sudeti imanoma lol sorry del netiksliu pavadinimu ar duomenu nes zaidziau jau senokai baigiau dar pries pvp pasirodyma :( todel pvp bandyti neteko zianu kad paskutiniai patchai keite labai zaidima neliko profesijos questu ir pan dalyku.. mano visus skillus perskirsti vos tik prisijungus gavau visu is naujo. gerai kad master II lvl healo neateme, nes healinau su savo paladinu tikrai neblogai, turejau zirga paladin pribumbasas nuo 20 lvl savo guilda irgi turejau..
kas del questu eq tai yra ju idomiu ir kai kurie is ju labai net ydomus su interaktyviais yvykiais ir pan.. bet yra ir tokiu uzmusk y skaiciu, mobu x :) n-tame pozemyje ir melskis kad tie mobai ne heroic ir dar su trim rodyklem aukstyn (kas zaide eq2 supras kas ne tai trumpai tariant be grupes zmoniu vieno tokio nenudesi) nes grupe rasti nezinau labai sunku gal serverio specifika o gal zmones nors ir rp serveryje eina paskui xp bet ne questus :( daugiausia budavo duo ar trio ir kankinomes su tais questais heroic, tiesa armor questu raidai ejo su grupem kurias surasdavai per dvi dienas mazdaug.. trumpai tarian nezinau kaip dabar bet tada be nuolatiniu draugu ten random grupiu rasti sunku.. kurien oretu daryti tuos questus kuriuos reikia tau.. per visa ta zaidimo laika padariau apie ~300 questu is ju 20 heroic.. idomiausia man everqueste buvo tyrinejimas kaip kurie questai bet ne visi ir craftinimo sistema .. tokia idomi tiesa nusibodo bet siaip ideja orginali pazinojau zmogu kuris vien tik tuo ir uzssime ir rado tame didely fun.. kartais ir man pavykdavo istempt viena kita dienele vien tik vaikstant po mapa bandant atrasti retu materialu ir gaminant :)
na ir galutinis zodis everquest grafika labai grazi.. ipac ant galingo kompo auksta grafika nuo zemos skiriasi kaip diena nuo nakties tiesa ram be 1GB net nesiulau lysti nes man kazkodel del ram trukumo labai jau stabde ipac miete, ju tik du beje kas siek tiek nuvilia (miestas turi daug regionu bet kazkaip tas to neatperka) tiesa yra keimeliu bet jie neyspudingi.. nebent as kazko neradau o rasti tikrai yra ka nes pasaulis platus.. ir dar laaaaabai nervina tie loadingai tarp zonu o ju labai daug.. :( ir kartais jei ilgi.. taip kas pirmas uzsikrauna mirsta syky kol uzloadino man vermins snye ar kazkaip pan pavadinta dungeona mire mano magai du kartus as gi tankas su taunt lol o ten laukia is kart heroic patrulinis named bosas :)


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2006-06-20 15:50 
Offline

Joined: 2006-05-25 16:04
Posts: 156
Na as zaidziu Darathar pvp serveryje. Pakolkas labai itraukia. Nedidelis dar - 17 lvl warlocas. Tiesa, kad zaiziu pvp ir be guilo, tai exp kelimas labiau panasus i zaidima "kate pele". Numusi moba, greitai loot, uzsimeti invisible ir palakstai ratais, kad koks Quenos medzioklis nesumanytu i tave pvp tasku pakelti. O kaip taisykle jie buna didesnio lvl ir pranasumas tas, kad jie pirma puola (isskirus jei pirmas juos patebi). Todel einu dabar per questus.
Tokie pakeitimai, kaip profesiju questu nebuvimas truputi klaidina, nes skaitant senesnes forumo vietas ten aprosomi jie, o zaidime jau tokiu nera.
Siaip PvP serve atmosfera - pavojaus ir ziopsoti nera kada. Kelis kart taip buvo , kad sustojus mapo pavartyt ar quest perzvelgt, atsikeliu tik prie vartu :) Tai asq kartais sunervina, bet ne taip kaip L2 exp praradimas. isis man nesilygina L2 su EQ2. Gal didziausias dalykas nervinantis EQ2 pvp yra tai, kad tau mirus is taves nulootina kazkiek babkiu. Taip kad daznai mirti neapsimoka financiskai ir atvirksciai, daznai zudyti - apsimoka :)
Tiesa ir del kompiuterio resursu. Grafika puiki, bet jei gali sau tai lesiti. O ram atrodo niekad nebus per daug. Su 512 kankyne veikscioti po miesta. O daznas zoning labai nekliuna. tiesiog tuo metu galvoji, kad zaidi singleplayer koki ir tai yra naturalu :)


Top
   
 Post subject: Nupuskim dulkes :)
PostPosted: 2006-10-03 14:47 
Offline

Joined: 2002-12-24 11:07
Posts: 359
Location: Solar system
Hi,

Jei kas zhaidzhia EQ2 ir ne problema rusu kalba, siulau prisijungti prie musu, zhaidzhianchiu EQ2ru. Ish esmes tas pats, tik viskas rusishkai (na beveik viskas :D).
Kainos tikrai nesikandzhioja (~50lt dezhute ir ~25lt abonementas). Plius komplekte ish karto yra DoF+KoS.
Visa gildija bazuojasi "Barren Sky" (PvE) serveryje. Jei bus norinchiu, galim ir i "Harla Dar" (PvP) uzhbegt :twisted:
Jei kas susidomejo - i privata ar tiesiai zhaidime. Nickas tas pats.
Oficialus saitas
http://eq2.akella-online.ru/


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2008-09-16 10:05 
Offline
User avatar

Joined: 2008-09-16 9:32
Posts: 4
Location: Panevėžys
Pakeliu tema aukstyn. Musu draugiska lietuviu gildija vis dar gyva. Zaidzia rimti zmones. Jokiu letzkidziu nera. Tiesa musu ne daug :cry:
Labai keista man, kad tiek mazai fantastu susidomi siuo nuostabiu zaidimu. Jis yra nepalyginamai gilesnis nei tas pats populiarusis World of Warcraft. Ir tikram fantastines literaturos gerbejui ir RPG fanui tiesiog privaloma ji ismeginti.
Privalumas zaisti pas mus o ne EU, yra zema kaina. Kai kurie mano, kad jei rusiskas tai piratinis. Deja ne. Tai oficiali zaidimo versija skirta Rusijos rinkai. Pilnai isversta i rusu kalba.
Zaidima galite ismeginti ir jo nepirke.
Laikinas account http://shop.akella-online.ru/games/product/12
Su kuriuo galesite zaisti 14d. Ten pat rasite ir nuorodas i zaidimo klienta. Dydis kiek virs 8gb ;)
Jei patiks, paskui ta pati acc galesite padaryti i normalu nusipirke zaidimo rakta internetu. Ir zaisti su tais paciais pamegtais herojais.
Kilus klausimams visada esam pasiruose padeti.
P.s. zaidimas perkamas internetu. Reikia tureti kortele tinkama internetinei prekybai. Rekomenduojama Visa Virtuon.
P.p.s Seniems zaidejams: zaidimas gerokai pasikeite. Atsirado tie patys crafto questai, gerokai prasiplete pasaulis, atsirado nauju miestu, kuriuose aisku taip pat galima tureti savo bustus. Neuzilgo bus pastatyti gildijos namai. Jau daro visi zaidejai uzduotis padedami statybininkams juos statyti :)


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2008-09-16 12:50 
Offline
User avatar

Joined: 2004-12-26 22:58
Posts: 124
o tebera tas hardware bugas del ko neina ilgiau kaip pusvalandi9 sulost( susijes su duel core ar nvidia) seip acc turiu ir zaidziau ir labai patiko kokio dydzio gildija ir kokiam serveri zaidziat? sorry as EU losiau

_________________
Titas Robekas.. tiesiog Titas Robekas


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 29 posts ]  Go to page 1 2 3 »

All times are UTC+04:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 16 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to: 

cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited