Forumas.Fantastika.lt

It is currently 2024-03-29 17:10

All times are UTC+04:00




Post new topic  Reply to topic  [ 49 posts ]  Go to page « 1 2 3 4 5 »
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006-07-31 11:13 
Offline
User avatar

Joined: 2004-09-02 17:22
Posts: 354
Location: vilnius
a beje del foto:) pas man foto tik ant popieriaus(jau turiu ;) ) tad nizinau kaip ci akas bus.reiks organizuot kada perziura


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2006-07-31 11:50 
Offline
User avatar

Joined: 2004-09-27 21:53
Posts: 1017
Location: negyvenu, tai žalingas įprotis
Ačiū meistrams už žaidimą, kuris tikrai neprailgo - norėtųsi ilgesnio.
Ačiū Ąsočiui už maistą bei linksmą kompaniją.
Ačiū Ave-Anor, Elin, Nidroellinui, Dragnirui, ugnies magui bei Quendil už pagalbą atliekant mūsų užduotį.
Ačiū lietui, kad ant mūsų nelijo, ačiū uodams, kad nesuvalgė visiškai, ačiū laužui, kad degė ir žvakei, kad užsidegė.
O labiausiai ačiū Pirmajai, aka Starlin, už komandinį darbą ir atžaidinėjimą.

Nuotraukų bus :)

_________________
Nai i cala Eruo siluva tielyasse...
ąčęėįšųūž valdė, valdo ir valdys!


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2006-07-31 12:42 
Offline
User avatar

Joined: 2002-12-13 17:29
Posts: 282
Location: Kaunas
Na, kadangi kai kas jau kai ka parase, kaip visada mesteleti sauja akmenuku (kaip man ir priklauso):
1. Poligonas - asmenishkai tai blogiausias poligonas kuri maciau (nors kiti sake, kad buvo ir blogesniu). Tiesa, medzhiu malkoms ir statyboms netruko, bet vandens shaltinio nebuvimas- hmmmm.
2. Zhaidimas ish esmes magams, keretojams, smuklei ir karalishkajai sheimai. Kadangi pagal legenda priklausiau dvarui, tai ir man buvo kas veikti, bet:
a. Magai neishbaigti. I klausima "kiek bus 2x2?" po 1 val. atsako "gal reikia kalkuliatoriaus" (cia ne tikros citatos, bet esme ta pati). Po viena magai nieko negali padaryti, nes nieko nemoka (na, moka kazhka), antra, labai priklausomi nuo meistru, kurie ne visada shalia.
b. Smuklei zhemai lenkiuosi. Super. Bet buvo planuota berods kelios smukles. Meistrai priverte (taip manau, nes atvaziavus i vieta paaishkejo, kad antras smuklininkas neatvyks) kazhka ish sidabrinio asocio stovyklos imtis panashaus verslo, bet tai ne ish tolo neprimine Kiaules Ausies.
c. Karalishkoji sheima. ok, viskas normalu, ishskyrus imperatoriaus rinkimus, kurie truko apie 2 val. Siawbas. Nu ir kam ydomu klausytis kiekvieno ish 2 kandidatu po 5 minutes apie tai, kaip jis kalba ekonomikos ir kitomis temomis, arba ka jis galvoja vienu ar kitu klausimu? Karts nuo karto, gryzes i ta vieta, stebejau "prastuomenes" veidus - jie akivaizdzhiai nuobodzhiavo ir plojo jau gal todel, kad baige kalbeti (juk abu tik gera rytoju visiems zhadejo, nors virsh galvos kabojo meteoritas). juk tai ne tikro imperatoriaus rinkimai, meistrai! Suprantu, tai buvo reikalinga, bet ne iki tokio lygio.
3. Meistru sukurti charai neishbaigti. Bent jau man taip atrodo. Paprasciausiai, truko bendros informacijos (kaip kad sekretorius yra 2-as zmogus po imperatoriaus nezinojo net imperatoriaus vaikai). Buvo daug nezinomos info, kurios reikejo laukti ish meistru.
4. Portalas. Ten reikalingas pastovus meistras, nes pastoviai buvo kas norejo ten savo nosi kishti. Tad ir sedejo zaidejai prie akmenuko, lauke meistriuko, kuris lakste po poligoniuka.
5. Ekonomika. Pinigu nuvertejimas per pusdieni - zhiawru. Pinigu kaupyklos dvi: smukle ( turbut surinko deimantu maisha) ir prekeivis (dywa sestadieni jau turejo 120 monetu). Na dar keletas turejo pakankamai pinigu, bet ish esmes jo judejimo nebuvo. Galiausiai net ir dvaras buvo priverstas ish keleiviu rinkti yejimo mokesti (matyt, baigesi monetos)...
6. NPC - ish meistru beveik 0 demesio. Patys lakste kazhkur, nevede zaidimo, atsakinejo i paprastus klausimus, kuriu butu ishvenge pilnai viska apgalvoje, chipavo akmenukus, pinigu kiekio neapskaiciavo (girdejau, kad goblinams pritruko to, kas jiems priklause). Tiesa, buvo berods vienas npc- avataras (zhaidejas), bet jis buvo skirtas "sustiprinti tikejima". Ydomus pozhiuris, bet visishkas meshlas ir nereikalingas npc, nes joks rimtas zhaidejas tuo nepasinaudos, o naujokas nesupras. kurio velnio jis buvo reikalingas? NPC yra skirti tam, kad vestu zhaidima norima linkme, keistu, padetu meistrams valdyti situacija.
7. Questai. Meistru korekcijos pagal legendas 0: parashai kad nemegsti goblinu, tai ir gauni questa nukilinti goblina. Kur cia meistru darbas? nurodymas? aciprashant, ash ir taip goblina eiciau kilint, kam man reikia nurodymo? Jokiu staigmenu ish meistru puses (bent jau nemachiau), kurios pagyvintu charakteri ir padarytu geima ydomesniu.
8. Meistrai dirbo daug. Puse metu, jei ne daugiau. Paaishkinkite man, kvailam zhmogeliui, kurio velnio reikia taip smulkiai aprashineti pasauli, kad prireikia ir saules patekijimo, nusileidimo ir t.t.? Kaip tai pritaikoma zaidime? RPG - galima kazhkaip susieti, bet larpe - tai totalus nulis. Daug informacijos buvo nereikalinga, tad daug ir truko.
Kas liechia rases - cia jie pasistenge, viskas normalu.
9. Isivaizduojami imperatorishkieji rumai - viskas vyksta gatveje, slaptais klausimasi tariasi princai, zhiniai, o shalia sedi/eina prastuomene ir tie, kam nederetu klausytis. Jokio atskirumo. Cia jau gal pacios stovyklos problema, ne meistru, bet mano atzhvilgiu tai turejo buti kontroliuojama. Juolab, kad apie netikra kanclerio testamenta poligonas jau po valandos zhinojo... Sienos turi ausis. Ups, sienu nebuvimas zhodzhiu nesulaiko:)
10. Ginklai. Cia jau vienas dizhiausiu akmenu i meistru darzha:
a) Ginklai daromi ne vienoms zhaidynems, o aplamai, visoms zhaidynems. Jei jie tinka priesh tai buvusiose zhaidynese (kokiose 3-4-iose), tai kokia jus turit teise svarstyti ar praleisti ginkla ar ne jusu zaidynese? Norite primesti savo pozhiuri kietiems? Nepatenkintas likau ne tik ash, bet ir latviai, taip kad meistrai, susimastykite. As turejau skyda, kuris buvo naudojamas keliose zhaidynese, kiti meistrai jy normaliai yvertino ir t.t. Cia gi jis netiko pagal standartus. Negi as turiu kiekvienoms zhaidynems darytis po nauja skyda? Cia tai nonsensas.
b) Paminkshtinimai. Must die. Ypach kai logika - tekstolitas kietas - blogai, visi kiti lengvi - jie super ir paminkstinimu nereikalauja. Kiek kartu shia tema diskutuota? Uzhmushti galima ir vytele, jei labai norima. Vienu zhodzhiu - blogai, oj kaip blogai. (ish to paties konteksto: prisikabino sargyba: kodel kardas ne makstyse? Atsakymas: uzhdejus suknista paminkstinima, nelenda.:)
11. Meistru demesys zhaidimo eigai - menkas. I replikas: "eisiu ishneshineti elfu, goblinu ir skersti kitus" - 0 reakcijos. Per tai, kad nezhinai ka daryti, ir atsiranda chaosas. Meistru uzhduotis - kaip jau minejau - valdyti situacija (tikrai machiau, kad sestadienio vidurdieni jie taresi, ka daryti toliau, nes viskas tikrai turejo slysti ish ranku).

Ka gi, uzhteks. Bendras zhaidyniu yvertinimas: 5/10.

_________________
Forever evilAngel


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2006-07-31 13:03 
Offline

Joined: 2003-01-02 17:58
Posts: 3307
Location: Vilnius
evil kritika visada aiski ir kontruktyvi
ne taip kaip pvz mano :)


kadangi neteko dalyvauti tai tik pakomentuosiu

>2. Zhaidimas ish esmes magams, keretojams, smuklei ir karalishkajai sheimai.

BBRI2 irgi buvo skirtas magams ir vedmakams, nieko naujo



>5. Ekonomika. Pinigu nuvertejimas per pusdieni - zhiawru.

amzina beda ta ekonomika.
gera ekonomika dideliuose zaidimuose kiek pamenu buvo
BBRI3
BBRI2 (vietines ekonomikos variantas, beda tik viena kad tai neisipaise i zaidimo pasauli)


>b) Paminkshtinimai. Must die.

su paminkstinimais yra toks dalykelis. yra jaunu karsstu zaideju kurie nori buti zaidimo herojais ir kovotojais, vienok treniruotis nenori
ir kodel turetu noreti - juk tai sunkus darbas ir beveik 0 malonumo
tokiam zaidejui kuo ginklas minkstesnis tuo aplinkiniams geriau :)

o kovos sertifikacija tai jau sunkus nemalonus uzsiemimas meistrams



>11. Meistru demesys zhaidimo eigai - menkas. I replikas: "eisiu ishneshineti elfu, goblinu ir skersti kitus" - 0 reakcijos.

gal taisyklese nebuvo pamineta si tema
as, kai kurem taisykles, siuliau uz tokias replikas pritaikyti susirgimus - ir gydytojams darbo :)


Last edited by smeli on 2006-07-31 13:15, edited 1 time in total.

Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2006-07-31 13:11 
Offline
User avatar

Joined: 2006-06-18 21:50
Posts: 4
Location: Vilnius
ispudziu daugybe..kad ir nesiveliau i visas pagrindines intrigas, del rusu kalbos vyravimo, bet prisidariau daugybe selmysciu ir intrigu, kurios priverte istisai apie kazka galvot...isizaidimas visu buvo toks geras, kad zaidybiniai jausmai persidave i nezaidybinius, tad viskas buvo dar lengviau ir naturaliau...
dekavoju visiem, kas pramaitino mus ir troskuli numalsino ausyje :D ir vargsui benamiui su drauguze hobite, kad prajuokino taip, jog zandus ilgai skaudejo...
P.S. dekui tiem, kas padejo isvengt miego po medziu... :)

_________________
I have no master I swear no oath.The gods may pass me by I steer the horse I choose to mount When the storm draws near and the blood rain from the sky


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2006-07-31 14:41 
Offline
User avatar

Joined: 2004-11-25 22:14
Posts: 150
Location: Vln
evil,
pinigus uz praejima rinko ne karaliskoji seima :D

tai sugalvojom as(dwarf Tagnar) it vienas is monahu
poto, atidavem versla sargybai
ir dar, antra smukle buvo - sidabrinis asotis
bet siaip, teisingai parasei

zaisymas tikrai buvo skirtas magams
nors, mano personazas net nebudamas nei magas, bet jei pridedi noro ir pastangu, gali ilist i pargindini siuzeta
kaip ir padare mano personazas :)
principas kad personazas daro zaidynes o ne meistrai veikia 100%
beje, ezeras buvo, apie 1km nuo sidabrinio asocio

meistrai tikrai daug ka neapgalvojo, tikiuosi padarys tai bent po zaidyniu ir naudos kitur
labai nepatiko, kad nebuvo vieningos muomones tarp meistru, tarsi jie trugdo vieni kitiems

za4ot pers Stich!! :D


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2006-07-31 15:27 
Offline
User avatar

Joined: 2003-10-15 18:15
Posts: 443
Location: vilnius
Kagi dekuj visiems uz zaidima, kol kas tai buvo geriausias zaidimas kuriame teko dalyvauti, nes atzaidinejo praktiskai visi. O personazo atzaidinejimas larpg, kaip ir stalo rpg mano manymu yra svarbiausias faktorius, butent todel bendras zaidyniu yvertinimas 9/10. Aisku meistru pasiruosima zaidynem galima vertint atskirai, bet tai paliksiu labai norintiem kabinetis. Labai blogai, kad is 8 numatytu aukstuju zyniu buvo tik 4.

_________________
Hippopotomonstrosesquippedaliophobia- Fear of long words.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2006-07-31 15:45 
Offline

Joined: 2006-07-08 15:28
Posts: 285
Location: Klaipeda
Na ispudzhiai neblogi, visi gerai atzaidinejo. Kaip ir daugumos nlb patiko meistru darbas ir zaidimo prieziura. Mano manymu, blogiausios zaidimo dalys tai ginklu ir kovos taisykles. Pirmas larpas kuriame uzhdraustos artimos kovos (t.y. rankos, kojos, pastumimai ir pan.) ish mano dalyvautu. Ginklu reikalavimai, manau, ne iki galo apgalvojti, pvz. staff'o ilgis 1,5m, wtf ? jau mano ugiui tai per trumpas, o ka daryt pvz zaidejuj kurio ugis 2m? jam tai bus ne staff'as o walking stick :) na kai kurios dar pachio pasaulio taisykles gan suvarzo zaidimo laisve. ekonomika tiap pat neishbaigta, ypach pachios monetos tiksliau poverzhles kuriu kaip tychia mashinoj turejau apie 300. gerai kad sazhiningas esu, o tai galejau sushelpt ir pachius rumus :D

zhaidynes 9/10, meistrai 5/10, bendras 7/10


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2006-07-31 23:18 
Offline
User avatar

Joined: 2004-01-20 21:40
Posts: 608
Location: Morija
eviAngel wrote:
c. Karalishkoji sheima. ok, viskas normalu, ishskyrus imperatoriaus rinkimus, kurie truko apie 2 val. Siawbas. Nu ir kam ydomu klausytis kiekvieno ish 2 kandidatu po 5 minutes apie tai, kaip jis kalba ekonomikos ir kitomis temomis, arba ka jis galvoja vienu ar kitu klausimu? Karts nuo karto, gryzes i ta vieta, stebejau "prastuomenes" veidus - jie akivaizdzhiai nuobodzhiavo ir plojo jau gal todel, kad baige kalbeti (juk abu tik gera rytoju visiems zhadejo, nors virsh galvos kabojo meteoritas). juk tai ne tikro imperatoriaus rinkimai, meistrai! Suprantu, tai buvo reikalinga, bet ne iki tokio lygio.
Vat mes kaip tik buvome Mytofeste, Estijoje. Tai ten larpe viskas vyksta dar leciau. Pvz. Buvo druidu saskrydis. Mane, kaip droida, irgi ten pakviete. Nuejau, ir stovim mes dviese su dar viena ragana lietuje 40 min. Klausiu: Kada pradesim? Kur kiti? Atsakymas: Kiti ieskomi, palauk. Palaukes dar 5 min ir suprates, kad dar pora valandu cia lietuje neisstovesiu, nusiploviau nuo sio reikalo.
Arba. Pagavom du itariamuosius zmogzudyste. Surisom ir palikom sedet pilyje. tai jie ten sedejo 2 val, kol buvo surengtas teismas, ir dar 1.5 val pacio teismo. As ju vietoje, buciau mires is nuobodulio....

_________________
My axe is my soul!
www.wargames.lt


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2006-07-31 23:20 
Offline
User avatar

Joined: 2002-12-13 17:29
Posts: 282
Location: Kaunas
Mes ne estai. Bet jei tapsime letesni uz tuos pacius estus, tapsime suomiais :)

_________________
Forever evilAngel


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 49 posts ]  Go to page « 1 2 3 4 5 »

All times are UTC+04:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 30 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to: 

cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited