Forumas.Fantastika.lt

It is currently 2024-03-29 13:22

All times are UTC+04:00




Post new topic  Reply to topic  [ 227 posts ]  Go to page « 117 18 19 20 2123 »
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007-02-24 23:25 
Offline

Joined: 2006-12-30 21:24
Posts: 339
Location: wien
Loreinas ir Doreanas dar megina raminti kiek is naujo isismarkuojancius nykstukus. Sie uzteli ir apsupe vaikina kelia ji virsun, taciau tas vis burba nesuprantamus svaisciojimus apie savaji skyda.
Netrukus i keisos apklausos vieta suguza dar keli sargai, taciau sie atrodo kiek nustebe regedami toky ramybes drumstima, ju gimtajame mieste. Neseniai pasirode, jauni tvirti nykstukai ryztingai zengia artyn ir savaja kalba kreipiasi i tuos kurie megina sutramdyti, kiek sviesejancios samones Naura. Sie skubiai atsisuka ir lyg megina nuslepti kazkoky nerima, kiek susizvalge kazkaip nevalingai megina atsakyti i atejunu klausimus.

Vienas nykstukas (neseniai atejes) meta pikta zvilgsni i netoliese stovinti jaunuolio tardytoja. Kazin ka sava kalba surinka pirstu rodydamas, i sio krauju nutepta sarvine liemene. Piktai prisiartina prie kvotejo ir ibeda sarvine pirstine dengta pirsta siam i krutine. Atejuno balsas vis astreje, pasigirsta gelezines gaideles, kartu su juo ateje biciuliai itartinai ima apziurineti tardytojo liemene, vis dazniau metydami zvilgsnius i aplinkinius. Vienas neseniai atejes nykstukas zengia artyn ir siam ant krutines suziba aukso gijomis puostas miesto herbas. Kiek atokiau stoveje draugai ismeigia i ji zvilgsni, poto apziuri kvotejo sarva, ten ambliama apriususi, rodos prastos kokybes, aukso giju kone nebera, like tik vos iziurime grubus raiziniai.
Netiketu trenksmu ivyksta susistumdymas tarp senuju nykstuku, kurie megino nusitempti Naura ir naujuju, su pries saule tviskanciomis imantriai susipynusiu kuju amblemomis puosenciomis imantraus darbo sarvines liemenes.

_________________
Twilight is highschool musical with vampires.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2007-02-25 0:22 
Offline
User avatar

Joined: 2007-01-03 18:07
Posts: 90
Location: Ermadosas
Mano sumisimas dar labiau padidejo, dar to gyvenime nesu mates, sarvuotas nykstukas pries sarvuota nykstuka, paprastas susistumdymas virto kova, kazkieno rankose isdygo is metalo lietas, pries saules spindulius blyksciojantis kirvis, dvi nykstuku puses griebe ginklus, sie netrukus suzvango, keletas pirmai Naura vilkusiu zemaugiu kovotoju jau buvo parversti ant zemes ir triuskinami, neseniai atejusiuju, kuriu nors buvo ir maziau, taciau puikiai matesi, kad kovoje jie yra gerokai pranasesni.
Vos tik sie nukreipe demesi nuo Nauro mes su Doreanu sokome prie jo ir skubiai padejome atsikelti. Niekeno akys i mus nenukrypo. Visi buvo uzsidege kovos ugnimi. Kartus suksniai vis kartojosi, kazkieno skausmo aimana karts nuo karto perplesdavo paprastus kovos garsus.
Tyliai ismukome is smukles kiemo i gatves, stengdamiesi niekam nekliudi uz akiu patraukeme i artimiausia skresgatvi ir juo pajudejome tolyn i miesto giluma.

_________________
nobody will see me, nobody will find me, im not going to hide...


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2007-02-25 3:00 
Offline

Joined: 2006-12-30 21:24
Posts: 339
Location: wien
Saules nutviekstame skresgatvyje judejo triju draugu figuros. Vidurine buvo ir pakirsta todel Loreinas ir Doreanas kone nese jaunaji Naura. Aplink nesimate ne gyvos dvasios, matyt visi nykstukai buvo pernelyg uzsiverte darbais, kad trainiotusi atokiomis pusgatvemis.
Skersgatvis netrukus baigesi ir trijule isejo i neitin placia dvieju gatviu sankirta. Apsidaire aplink nebuvo nieko kad atkreiptu draugu demesi. Jie siek tiek pazingsniavo platesne gatve ir vel suko i viena is miesta suraizgiusiu smulkuciu gatveliu. Si gerokai skiresi nuo kitu. Ne tik todel, kad cia saule beveik neuzsviete ir gatveleje buvo gerokai niuriau nei kitur, o del to, kad cia buvo netvarkingai ismetytos dezes, backios ir ju liekanos. Visai netrukus draugu akys uzkliuvo uz priebutyje sedincio keisto senioko. Jis nebuvo nykstukas, veikiau jau zmogus, taciau stambus ir kresnas, bet neaukstas. Seniokas ismeige zvilgsni i kone nesama vaikina, kazin ka urgztelejo, atsistojo ir nuzenge i savo apluzusiomis langinemis puosta namioka. Prie duru stovejo kelios dezes, ant ju tupejo nepiepes senas katinas ir nepaliaujamai miauke. Draugai butu praeje pro saly lyg niekur nieko, betgi viena is deziu buvo pravira, ir ten pasimate sukrauti ginklai.
Itaru draugu zvilgsni nutrauke skardus didziojo miesto varpo duzis isakantis uzverti vartus. Trijule nerimastingai susizvalge ir nenorom prisiglaude prie gatve susirikiavusiu namu sienos ir prisedo sekundelei pailseti ir pasitarti kagi jiems dabar daryt.

_________________
Twilight is highschool musical with vampires.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2007-02-25 15:42 
Offline
User avatar

Joined: 2005-09-24 23:08
Posts: 1449
Location: Vilniaus kaimas
balsas šiek tiek virpantis, bet aiškus.
- Gal kuris nors iš jūsų paaiškintu kodėl čia visi mane tampo po miestą? Vat jeigu dar kur skydas netoliese butų... - nusišypsau liūdna šypsena. ir tyliai pridedu, tarsi kokią dainelę, kurią paniūniuoju tarsi lopšinę vaikui - švelniai ir labai labai tyliai:
- Išeiki greičiau, kol dar saulė aukštai,
Su žiauriu likimu ant savo pečių
Kurį giminė prisimins amžinai...

tada nutylu ir klausausi gatvės garsų...

_________________
I've seen your version of sanity. It bores me.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2007-02-25 16:15 
Offline
User avatar

Joined: 2005-01-27 15:03
Posts: 209
Location: Vilnius
Doreanas nerimastingai dairesi i visas puses, tai numesdamas zvilgsni i skersgatvi, po to i draugus, tada i deze su ginklais.
"Na mes tikejomes, kad tai tu mums paaiskinsi...na bent dalinai, o del skido nesijaudink, mes ji rasim, niekur jis dingt negalejo, turbut guli smukleje, musu kambari.
Po sims, diena tik prasidejo, o ivykiu man jau perakis. As nezinai kaip jums, bet man nedaznai tenka pamatyti du trumpus kardus ir durkla tvarkingai sudetus i deze tamseme skersgatvyje, o tai mane stumia vienos minties link, jog jie cia paslepti neseipsau, ir turiu tokia nuojauta, kad tas skambantis varpas biloja apie tai, jog siu ginklu kazkas turi ateit pasiimt ir manau pakankamai greit. Todel siulau dvi galimybes...arba mes maunam is cia ir ko greiciau, arba "pasiskolinam" siuos ginklus pasislepem stai tarp tu backu(Doreanas numete zvilgsni link dviem aukstais sukrautu backu kruvos) ir palaukiam tikruju siu ginklu savininku, o tada jau ir nustebinsim juos, logiskai mastant jie bus beginkliai. As buciau linkes rinktis antra varianta, jei jau taip linksmai diena pradejom, tai manau reikia toliau su nuotikiais ja ir leist. Na tai ka?"

_________________
Spincia


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2007-02-25 16:29 
Offline
User avatar

Joined: 2005-09-24 23:08
Posts: 1449
Location: Vilniaus kaimas
- Ten nėra. kambaryje skydo tikrai... nėra. jis pasimetė senai, tada kai... - nutylu -... neatsimenu. tada juk, jūs žinote kada, tai buvo kai... bet jis... kada mes atėjome čia? jis kažkur meiste. kažkur... čia Tovaharas ar ne?.. jūs turite atsiminti kada aš... juk prisimenat? tada kai...

nevisai rišliai, bet tvirtu balsu bandžiau kažką paaiškinti. Rodos, kad Loreinas ir Doreanas bandė suprasti. Pamažu jėgos grįžinėjo jaučiausi šiek tiek geriau. Prisimenu, kad lankas su peiliu taip ir liko pas netikrus (?) sargybinius. Nieko. bus tų lankų... staiga kažką prisimenu.

- Pala, aš juk kažkur šoviau? Į barono šunį? Jis sakė, kad norėjo man sprandą nusukti, bet tik sulaužė lanką... Nors aš neatsimenu visko... Tėvas sakė kad... - sustingstu nuonaujos minties - Ermadosas tai sugriautas...

_________________
I've seen your version of sanity. It bores me.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2007-02-25 16:37 
Offline

Joined: 2006-12-30 21:24
Posts: 339
Location: wien
Centrinis miesto varpas sudundejo dar syki. Antrasis duzis reiske neatideliotina kariu pasirengima, todel draugai suziuro lyg netikedami tuo kas dedasi. Visi trys lauke paskutinio duzio, to, kuris reikstu gyneju kvietima ant sienos. Visos nusterusios trijules nuostabai treciasis duzis nepasigirdo, ir tai jiems kone sukele dar didesni nerima. Iskilusi beda yra miesto viduje, o ne uz jo vartu.
I atoku skersgatvi uzklydo pasikartojantys, griausmingi suksniai, geleziniu batu kauksejimas.

_________________
Twilight is highschool musical with vampires.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2007-02-25 16:54 
Offline
User avatar

Joined: 2005-09-24 23:08
Posts: 1449
Location: Vilniaus kaimas
-kažkas negero vyksta. likimas žaidžia su Tovoharu kaip ir su Ermadosu. Man tai nepatinka. - tada tyliai -
Priimki šį smūgi likimo,
Baily, su bepročio narsa...

_________________
I've seen your version of sanity. It bores me.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2007-02-25 17:03 
Offline
User avatar

Joined: 2007-01-03 18:07
Posts: 90
Location: Ermadosas
Isgirdus varpa mano veidas persikreipe suprantant, kad zeme mums slysta is po koju, suprantant tai, kad nykstukai veikei medzios Naura, ir kai prigriebs sumes mus visus tris i kokia cele gyliu urvu dugne. Taciau galvoje sukosi kita sviesesne mintis, kuri siejosi su tarp nykstuku kilsiu konfliktu. Atrodo kad pirmieji, tie, kurie megino issivesti Naura, buvo kone isdavikai, sprendziant pagal naujai i smukle atzygiavusiu kariu istraiskas ir gestus.
Atsiplesdamas nuo minciu, mano zvilgsnis smigo i Doreano pastebutus ginklus. Galvoje uzsiliepsnojo nauja minstis, kurie as isreiskiau garsiai, - Kuriems galams, kazkam reiketu laikyti ginklus, atokiausiame miesto skresgatvyje? Negi jie neturi arsenalo? , - Greit sugrizau prie savo apmastymo, man nepatiko, kad ginklai voliojasi tiesiog ant gatves lyg butu kazin kam parengti.
Apzvelges draugus, nezymiai linktelejau galva ginklu link ir tyliai pajudejau deziu kryptimi.

_________________
nobody will see me, nobody will find me, im not going to hide...


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2007-02-25 17:17 
Offline
User avatar

Joined: 2005-01-27 15:03
Posts: 209
Location: Vilnius
Doreanas mikliai istraukia is dezes ten buvusius ginklus, durkla uzsikiso uz juosmens,o kardus pasieme i rankas, tada greitai bet tyliai pajudejo link backu, paskui Loreina, kuris vis dar padedinejo Naurui, jaunuolis jau atrode siek tiek geriau, ir jau beveik galejo judet vien tik savo jegu deka, taciau senis vistiek jam padedinejo, matyt ta kelione tikrai juos suartino.
Pasislepe uz backu "kalno" draugai, pradejo zvalgytis ir laukti kazko, nezinodami ko.
"Kazin kurioje barikadu puseje mes dabar-gerieciu ar blogieciu?"

_________________
Spincia


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 227 posts ]  Go to page « 117 18 19 20 2123 »

All times are UTC+04:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 15 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to: 

cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited