Forumas.Fantastika.lt

It is currently 2024-03-28 15:38

All times are UTC+04:00




Post new topic  Reply to topic  [ 18 posts ]  Go to page « 1 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008-06-09 14:49 
Offline
User avatar

Joined: 2003-02-11 1:15
Posts: 115
Location: Vilnius
Nu ir prispaminot nesamoniu.. :roll:

Nuejau savaitgali gyvai paveizeti su kuo tas AoC valgomas. Gal ir grazi grafika aplink, ale vyriskos lyties veikejai begioja issiskete, lyg butu prisidirbe ir bijotu issiteplioti :P Be to, labai smarkiai shlubuoja animacija ziurint i zeme, jei veikejas padare puses metro zingsni i prieki, as noreciau kad tai matytusi, o dabar atrodo lyg jis zengtu desimt centimetru, o likusius 20 centimetru ji pastumtu dieviska ranka. Net tam paciam l2 buvo geresne animacija ;)
Combo sistema gerai skamba popieriuje, realybeje visiskai nepanaudojama jei priesininkas aplink tave strafina/shokineja, nes tau reikia nejudeti kad ivykdyti kombo smugius.

O ir siaip:
DX10 nera, kelti guild city lvl negali, uz pvp nieko negauni ir nieko neprarandi, battlekeepu pulti negali, tai err... ten isvis yra ka veikti virs 40 lvl apart grindinimo? Nes pagrindinti as galiu ir bet kuriame korejieciu pagamintame F2P mmo, ir nereikes nei ismesti pusantro simto lt nei moketi menesini menesi ;)

Butu jie tvarkingai dar kokius metelius pashlifave viska butu visai kita kalba, o dabar paskaitai announcementa startuojant AoC: "... AoC yra platforma ant kurios mes darysim labai daug visko ir viskas bus labai kruta.." tai err.. susimastai ar tu cia mokejai uz zaidima ar uz galimybe kazkada veliau pazaisti? Skamba panasiai kaip nueitum i BMW atstovybe, duotum jiems 80k litu ir dar pazadetum kas menesi duoti po 20k litu jei jie tau duos savo naujausia masinos modeli kai jis pasirodys, nesvarbu kokio darbinio turio, kiek duru, kiek ratu, kuom varoma ir isvis nieko nezinant isskyrus kad ant jos bus zenkliukas "BMW"


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2008-06-09 17:13 
Offline
User avatar

Joined: 2003-03-05 17:22
Posts: 575
Location: Vilnius
ash vat visas tokiam pasimetime - i chochica i kolica tskant - kolkas fules chempionatas, paskui atostogau pabegu, taip kad dabar pradet kaip ir durna butu.,. ta choliavna menes praganyt.. ale manau, kad jei neishbles noras po atostogu - liepos gale ash irgi apsilankysiu hyborijoj ;)

_________________
©Toxis


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2009-08-11 21:17 
Offline

Joined: 2009-08-11 17:18
Posts: 11
Location: Kaunas
Pasakysiu savo nuomone kaip losiantis kazkur nuo 2008 lapkricio:
Pradejau losti jau zaidimas buvo puse metu. Bugu praktiskai nemaciau. Is pradziu buvo gal mazokai zaideju, bet server merge'ai istaise sita problema. Del kontento - kol pasiekiau ten koki 40 lvl, isejo nevienas patch'as ir kiekvienas vis zadejo nauju zonu. Grafika grazi netgi ir ant DX9 zaidziant. Dabar yra ir DX10 - atrodo dar graziau, bet labai kad butu kazkas OJOJOJ lyginant su DX9 nera. Del stabdymo - stabdydavo is pradziu siektiek Old Tarantia mieste, bet ir tai pataise.
Del kvestu - dauguma yra kaip ir visuose MMORPG - uzmusti ta ir ta, bet yra ir ganetinai originaliu ar nematytu kituose MMORPG.
Del kovos sistemos labai daug negaliu pasakyti, nes kolkas turiu tik 14 lvl range'ri kuris naudoja combo.
Auksciau kazkas sake jog uz PVP negaunama nieko ir nieko neprarandama - netiesa. Yra PVP levelis ir ji uzkelus atsiveria durys i kitokia amunicija.

Paminesiu ir man nepatinkancius dalykus:
Kaip ir sake kazkas auksciau - nepatinka zonu krovimaisi ir isties galejo kazka sugalvoti kaip viena vientisa. Del instancu dydzio manau problemos nera. Poto... guildiju miestai visi vienodi. tiek pastatai tiek ju isdestymas. Kiek girdejau tai zada pataisyti ivesdami jog kiekviena valstybe tures savitos architekturos pastatus.

Del pacio backgroundo - dar pries iseinant zaidimui ir pries isigyjant ji, idomumo delei paskaiciau eridano isleistas Howard'o knygas (sia akimirka skaitau 4 toma). Skaitymas isties pagyvino zaimima ar pati jo isivaizdavima, nes arba jau tu esi skaites apie kazka ir matai tai zaidime arba priesingai - pamates zaidime - perskaitai apie tai knygoje.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2009-08-12 12:21 
Offline
User avatar

Joined: 2003-03-05 17:22
Posts: 575
Location: Vilnius
Ash zhaidzhiu jau koki puse menesio ir labai dzhiaugiuosi, taip yra durnu dalyku (tas pats tavo minetas loadinimas pereikant i naujas zonas sukuria tokiu atskiru kiemu iliuzija, o ne atviros erdves, tas sux) ir na kazhkaip mano demonologistas nera normalus magas, kaip ash ji isivaizduoju (na, verchiau, ne toks koks buvo wow'e:) - truksta labai frost novu, slow efektu ir pan, bet shiaip labai shaunus dalykas. Kas mane labai zhavi tai instancai vienam - to man truko wow'e. Juk koks barbaras eina plesht shventyklu su prieteliais? Ir apskrytai, kai barbarai susijungia i grupe - tai jau orda, o ordos nebeina i shventyklas, ordos jama pasaulius:)
Kolkas 45 lvl, ir dzhiaugiuosi. Visai nera grindinimo, tiesa kol pripratau prie pasaulio sistemos teko ilgai nesiprientuoti erdveje ir laike:) Bet kai kazhkas protingai pasake - tiesiog sek questus - viskas laba grazhiai susideliojo - kai baigi viena erdve (ten baigiasi questai) turi bent 1 questa kazhkur kitur, o te nuejus, vel pasipyla nauji questai. Kurie, drystu pripazhint yra ir tokiu standartiniu mmorpg, bet yra ir labai konanishku (moterishke nuogais papais prirakinta piramideje - kas gali but labiau konanishka?:)
O del knygu gera ideja, reiks pasiknaisiot, kurie knigynai lietuvoj ju dar turi...

_________________
©Toxis


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2009-08-12 15:28 
Offline

Joined: 2009-08-11 17:18
Posts: 11
Location: Kaunas
O kokiame serveryje tamsta losia?

Del knygu tai as kaip kaunietis, tai naudojuosi kauno viesaja biblioteka, yra visos knygos ten :)


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2009-08-12 16:45 
Offline
User avatar

Joined: 2003-03-05 17:22
Posts: 575
Location: Vilnius
ash sedzhiu skullkrusheryje... po mano review newsgrupe ten pat sulindo dar man rods 4 zhmones:)

_________________
©Toxis


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2009-08-25 13:27 
Offline

Joined: 2002-12-24 11:07
Posts: 359
Location: Solar system
Negaliu nesusilaikyti nepaniurzgejes :)
benner wrote:
Del kvestu - dauguma yra kaip ir visuose MMORPG - uzmusti ta ir ta, bet yra ir ganetinai originaliu ar nematytu kituose MMORPG.
Yra skirtumas, kai tai sako zhmogus, zhaides pirma EverQuest, ir kai sako zhmogus, zhaides L2 (niekam asmenishkai netaikau).
Kadangi ant kaktos niekam neparashyta kas ka zhaides, tai gal geriau rashyt konkrechiai, kas ten originalaus ar bent jau parashyt su kokiais kitais MMO lyginama.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2009-08-25 17:36 
Offline

Joined: 2009-08-11 17:18
Posts: 11
Location: Kaunas
Lyginu su tokiais:
Wow, requem kazkas, l2, sowrd of new world ir dar esu kazka loses bet nepamenu pavadinimu :)

Daugiausiai wow is ju loses, tad gal ir labiausiai su juo ir lyginu


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 18 posts ]  Go to page « 1 2

All times are UTC+04:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 26 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to: 

cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited