Forumas.Fantastika.lt

It is currently 2024-03-28 15:16

All times are UTC+04:00




Post new topic  Reply to topic  [ 14 posts ]  Go to page 1 2 »
Author Message
PostPosted: 2008-10-08 20:35 
Offline
User avatar

Joined: 2004-01-30 18:20
Posts: 774
Location: Vilnius
duonos... tfu, popkorno prašom pasiimti iš savo sandėliukų, o žaidimų galima ir pasiūlyti.

pasakau iš karto ir garsiai: viskas for fun. viskas toje pačioje gijoje, ir variantai, ir komentarai. kaip sakoma, kur valgysim, ten ir klava barškinsim:). jei kas bijosi nuo savęs pateikti - PM, įdėsiu be autoriaus;)

kam? pratyboms. išsidir... ghm, ne, pratyboms.
kodėl? o kodėl ne?
kaip? vietoj skliaustelių kiekvienas įsirašo savo siūlymus, kad tekstas išeitų sklandus - arba koks jam norisi. tai gali būti vienas žodis, gali būti pora sakinių, kaip kam patinka siužeto vystymui.
o galima..? galima keisti personažų lytį. galima dar ką nors:)
o kodėl taip..? padarykit, kad būtų įdomiau.
o jei... pasikartojimai rodo ne vien klišių įsigalėjimą, bet ir liudija, jog gyvename panašioj terpėj, skaitom tas pačias knygas ir kartais vienodai pagalvojam:)

["Kaip aš [...]"]

Ne, to negali būti! maniau, kad niekad nesulauksiu šios dienos... Aha. Kurgi ne. [...] ką tik ironiškai pamerkė man. Kadangi akių jis turėjo [...], tai atrodė [...].
- Ką čia veiki? - nelabai grėsmingai paklausiau. Stengiausi, bet kai jums [...], ne visada gali suvaldyti jaudulį. Jis piktai nusikvatojo. O ne! Demoniškas juokas - tikriausias ženklas, kad šis blogis bandys užkariauti pasaulį! O aš, [...], to niekaip negalėjau leisti. (Nebent [...].)
- Tai prisikėlei? - bandžiau užkalbėti jam dantis, tuo metu atsargiai bandydamas ištraukti [...].
- O ką, gaila? Manai, smagu yra [...]?, - pasidavė provokacijai [...]. - Ten vien [...], aš to nuo vaikystės nekenčiu!
- O šitą kenti? - sušukau, iškeldamas [...].
[...] staiga susigūžė, cha cha, išsigando, net [...]. Na, su tokiu menku priešu kovoti aš negaliu sau leisti.
- [...] bjaurus baily! Ir kaukis kaip vyras!
- Tai kad aš [...]

Ir pasakykite, ką man dabar daryti? Ar tikrai [.......] ilgai ir laimingai?

(P.S. jei visi išsigąs, čik čik, gijas ištrins:))


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2008-10-08 21:28 
Offline

Joined: 2006-09-24 13:04
Posts: 104
["Kaip aš sveiką kailį išnešiau"]

Ne, to negali būti! Maniau, kad niekad nesulauksiu šios dienos... Aha. Kurgi ne. Voras ką tik ironiškai pamerkė man. Kadangi akių jis turėjo visą tuntą, tai atrodė mažumėlę kraupiai.
- Ką čia veiki? - nelabai grėsmingai paklausiau. Stengiausi, bet kai jums kojos nejuda iš vietos, ne visada gali suvaldyti jaudulį. Jis piktai nusikvatojo. O ne! Demoniškas juokas - tikriausias ženklas, kad šis blogis bandys užkariauti pasaulį! O aš, Kilnusis seras Uodas, to niekaip negalėjau leisti. (Nebent būtų penktadienis trylikta diena ir šviestų skaisti menesiena.)
- Tai prisikėlei? - bandžiau užkalbėti jam dantis, tuo metu atsargiai bandydamas ištraukti kojas, iklimpusias voratinklyje.
- O ką, gaila? Manai, smagu yra lindėt po lovą kiaurą dieną?, - pasidavė provokacijai voras. - Ten vien seni lavonai ir dulkės, aš to nuo vaikystės nekenčiu!
- O šitą kenti? - sušukau, iškeldamas savo smailiąją nosį ir vartydamas akis.
Voras staiga susigūžė, cha cha, išsigando, net akys ašarom patvino. Na, su tokiu menku priešu kovoti aš negaliu sau leisti.
- nagi, ateik bjaurus baily! Ir kaukis kaip vyras!
- Tai kad aš ne vyras...

Ir pasakykite, ką man dabar daryti? Ar tikrai turėčiau leisti tokiam sutverimui gyventi ilgai ir laimingai?


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2008-10-08 21:43 
Offline
User avatar

Joined: 2005-11-30 15:07
Posts: 60
Location: Vilnius
Heh, primena kūrybinio rašymo paskaitas. Kai nebus „degančių“ darbų (turbut ryt), sudalyvausiu. :)


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2008-10-08 22:51 
Offline
User avatar

Joined: 2005-09-24 23:08
Posts: 1449
Location: Vilniaus kaimas
["Kaip aš su senoliu kalbėjaus"]

Ne, to negali būti! Maniau, kad niekad nesulauksiu šios dienos... Aha. Kurgi ne. Jis, sutrauktas senovinio radikulito, kankinusio nuo pat Pirmosios epochos laikų, suriestas senosios patirties ir pilnas panašių, senoliams visisškai nebenaudingų atributų, ką tik ironiškai pamerkė man. Kadangi akių jis turėjo netgi dvi, tai atrodė ganėtinai įprastai, bet, visgi nukratė šiurpas.
- Ką čia veiki? - nelabai grėsmingai paklausiau. Stengiausi, bet kai jums nuo pašnekovo net šiurpas krato ir kvapelis, galiu pridėti, netobulas, ne visada gali suvaldyti jaudulį. Jis piktai nusikvatojo. O ne! Demoniškas juokas - tikriausias ženklas, kad šis blogis bandys užkariauti pasaulį! O aš, būdamas prisiekęs patriotas, ir tėvynės ir viso didėliausio pasaulio, to niekaip negalėjau leisti. (Nebent penktadienį. Mat penktadieniais mes su draugais renkamės fimų žiūrėti.)
- Tai prisikėlei? - bandžiau užkalbėti jam dantis, tuo metu atsargiai bandydamas ištraukti sena susiraukšlejusį saldainį, laikyta tokioms progom.
- O ką, gaila? Manai, smagu yra cia sėdėti, miegas kaip traukia kai neturi pašnekovo, įsivaizduoji?, - pasidavė provokacijai senolis balta barzda. - Ten vien popsą rodo, - senolis sunkiai pakeldamas ranką bedė į televizorių, - o, žinoki, aš to nuo vaikystės nekenčiu!
- O šitą kenti? - sušukau, iškeldamas špygą.
Senukas staiga susigūžė, cha cha, išsigando, net pirstelėjo. Na, su tokiu menku priešu kovoti aš negaliu sau leisti.
- Cha, - surikau mesdamas saldainį sau burnon, žinodamas jog tai - senolio megstamiausieji, iš tų laikų, kai dar karas vyko. Pasaulinis ar žemyninis, na vienas iš tų. Skonis buvo siaubingas, bet stengdamąsis to neparodyti, tęsiau tiradą, - bjaurus baily! Ir kaukis kaip vyras!
- Tai kad aš gal jau miegot eisiu, - bandydamas mane ignoruoti sumurmėjo senolis. Tačiau aš žinojau - užuodžia, gyvatė, užuodžia. Nusisuko į kampą ir vėl užmigo.

Pergalė. Tik skonis ne itin saldus.

_________________
I've seen your version of sanity. It bores me.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2008-10-09 15:55 
Offline
User avatar

Joined: 2007-11-15 0:49
Posts: 88
Location: Vilnius
["Kaip aš sutikau G. Kirkilą, o jis pasirodė esąs ateivis"]

Ne, to negali būti! maniau, kad niekad nesulauksiu šios dienos... Aha. Kurgi ne. Kirkilas ką tik ironiškai pamerkė man. Kadangi akių jis turėjo tik porą, bet jos buvo žalios, tai atrodė, kad pagaliau aš suradau tą ateivį, kurį taip ieškojau.
- Ką čia veiki? - nelabai grėsmingai paklausiau. Stengiausi, bet kai jums iš šonų atsistoję du gorilos apsaugininkai, ne visada gali suvaldyti jaudulį. Jis piktai nusikvatojo. O ne! Demoniškas juokas - tikriausias ženklas, kad šis blogis bandys užkariauti pasaulį! O aš, kaip doras demonų medžiotojas-rinkėjas, to niekaip negalėjau leisti. (Nebent mane telepatiškai paveiktų.)
- Tai prisikėlei? - bandžiau užkalbėti jam dantis, tuo metu atsargiai bandydamas ištraukti savo slapčiausią ginklą - biliutėnį ir žiebtuvėlį.
- O ką, gaila? Manai, smagu yra lindėti šiame žmogaus kūne?, - pasidavė provokacijai pasmerktasis. - Ten vien didžiulė smarvė, aš to nuo vaikystės nekenčiu!
- O šitą kenti? - sušukau, iškeldamas poperiuką ir ugnį.
Ateivis staiga susigūžė, cha cha, išsigando, net pažaliavo. Na, su tokiu menku priešu kovoti aš negaliu sau leisti.
- Kur bėgi bjaurus baily! Ir kaukis kaip vyras!
- Tai kad aš pripratęs bėgti.

Ir pasakykite, ką man dabar daryti? Ar tikrai mes gyvuosim ilgai ir laimingai?

_________________
http://fantascius.lt - Sveiki atvykę į Fantastikos ir Fantasy pasaulį..


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2008-10-09 16:45 
Offline
User avatar

Joined: 2004-01-15 18:57
Posts: 82
Location: Kaunas
kaip aš perskaičiau prieš tai buvusį variantą ir mane užvaldė politinės aistros

Ne, to negali būti! maniau, kad niekad nesulauksiu šios dienos... Aha. Kurgi ne. Dėde milicininkas ką tik ironiškai pamerkė man. Kadangi akių jis turėjo, tai atrodė nekeliantis įtarimo.
- Ką čia veiki? - nelabai grėsmingai paklausiau. Stengiausi, bet kai jums tik 14, ne visada gali suvaldyti jaudulį. Jis piktai nusikvatojo. O ne! Demoniškas juokas - tikriausias ženklas, kad šis blogis bandys užkariauti pasaulį! O aš, 9 c klasės mokinys Kolia Salykinas, to niekaip negalėjau leisti. (Nebent Olga is paralelinės paprašytų nesikišti.)
- Tai prisikėlei? - bandžiau užkalbėti jam dantis, tuo metu atsargiai bandydamas ištraukti rakltelį iš mašinos spynelės.
- O ką, gaila? Manai, smagu yra tarnauti tėvynei?, - pasidavė provokacijai pareigūnas. - Ten vien komunistai, aš to nuo vaikystės nekenčiu!
- O šitą kenti? - sušukau, iškeldamas virš galvos tėvo partinį bilietą.
Uniformuotasis staiga susigūžė, cha cha, išsigando, net pamėlynavo. Na, su tokiu menku priešu kovoti aš negaliu sau leisti.
- Išlipk is mašinos bjaurus baily! Ir kaukis kaip vyras!
- Tai kad aš ne vyras.. aš Olga iš paralelinės... - sušnabždėjo dėde milicininkas sagstydamasis uniformą ir apnuogindamas savo gražią gauruotą krūtinę.

Ir pasakykite, ką man dabar daryti? Ar tikrai man reikės gyventi ilgai ir laimingai?


Last edited by Briedsnukis on 2008-10-09 21:53, edited 1 time in total.

Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2008-10-09 20:46 
Offline
User avatar

Joined: 2004-01-30 18:20
Posts: 774
Location: Vilnius
:ploti:

na, iš visų [išskyrus...] variantų pažvengiau, tai jau visai neblogai:)


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2008-10-09 23:09 
Offline
User avatar

Joined: 2005-11-30 15:07
Posts: 60
Location: Vilnius
Kaip aš vaikystę prisiminiau

Ne, to negali būti! maniau, kad niekad nesulauksiu šios dienos... Aha. Kurgi ne. Sulaukiau. Ir dar taip sulaukiau, kad net plaukai ant kaktos pasišiaušė, nors jau antrą dešimtmetį mano kaktą "dabino" plikė. Karlsonas ką tik ironiškai pamerkė man. Kadangi akių jis turėjo ne tik savų, bet ir svetimų, tai atrodė kaip prastas koliažas iš vaikystės.
- Ką čia veiki? - nelabai grėsmingai paklausiau. Stengiausi, bet kai jums plaukai pasišiaušia ten, kur jų neturi būti, ne visada gali suvaldyti jaudulį. Jis piktai nusikvatojo. O ne! Demoniškas juokas – tikriausias ženklas, kad šis blogis bandys užkariauti pasaulį! O aš, žinodamas, kad pasaulis ir be šio blogio vos laikosi, to niekaip negalėjau leisti. (Nebent kas nors man parodytų kelią į Eldoradą.)
- Tai prisikėlei? - bandžiau užkalbėti jam dantis, tuo metu atsargiai bandydamas ištraukti uogienės stiklainį. Tai juk pats patikimiausias ginklas prieš karlsonus. Bent jau buvo kadaise, kai vietoj plikės žėlė vešlūs plaukai, o spragose tarp dantų vėjai švilpavo.
- O ką, gaila? Manai, smagu be uogienės 20 metų tūnoti ? Įdomu, ką tu darytum mano vietoje, - pasidavė provokacijai Karlsonas. - Ten vien špinatai, aš to nuo vaikystės nekenčiu!
- O šitą kenti? - sušukau, iškeldamas gervuogių uogienės stiklainį.
Karlsonas staiga susigūžė, cha cha, išsigando, net propeleris nustojo suktis. Na, su tokiu menku priešu kovoti aš negaliu sau leisti.
- Baik tūpčioti, bjaurus baily! Ir kaukis kaip vyras!
- Tai kad man kuras baigėsi, o dabar kainos aukštos, neįperku...

Ir pasakykite, ką man dabar daryti? Ar tikrai suvalgysim uogiene, prisiminsim vaikystę, visur bus tvarka, gyvensim ilgai ir laimingai?


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2008-10-09 23:17 
Offline
User avatar

Joined: 2005-11-30 15:07
Posts: 60
Location: Vilnius
O šis kažkaip ekspromtu, berašant pirmąjį, užgimė...

Kaip aš su BOBOM koviausi

Ne, to negali būti! maniau, kad niekad nesulauksiu šios dienos... Aha. Kurgi ne. BOBA ką tik ironiškai pamerkė man. Kadangi akių ji turėjo, tai atrodė visai nefantastiškai.
- Ką čia veiki? - nelabai grėsmingai paklausiau. Stengiausi, bet kai jums tenka susidurti su tuo, ko apskritai neturėtų būti, ne visada gali suvaldyti jaudulį. Ji piktai nusikvatojo. O ne! Demoniškas juokas - tikriausias ženklas, kad šis blogis bandys užkariauti pasaulį! O aš, kaip tikras rašyto žodžio mylėtojas, to niekaip negalėjau leisti. (Nebent koks ryžtingas redaktorius atsirastų...)
- Tai prisikėlei? - bandžiau užkalbėti jai dantis, tuo metu atsargiai bandydamas ištraukti magišką prietaisėlį su mygtuku Delete.
- O ką, gaila? Manai, smagu, kai iš tavęs visi juokiasi?, - pasidavė provokacijai BOBA. - Ten vien padrika žodžių makalynė, aš to nuo vaikystės nekenčiu!
- O šitą kenti? - sušukau, iškeldamas prietaisėlį ir pasiruošęs nuspausti Delete.
BOBA staiga susigūžė, cha cha, išsigando, net dvilinka sulinko. Na, su tokiu menku priešu kovoti aš negaliu sau leisti.
- Žiūrėk į mane, bjauri baile! Ir kaukis kaip vyras!
- Tai kad aš moteris...

Ir pasakykite, ką man dabar daryti? Ar su ja galiu gyventi ilgai ir laimingai?


Heh, paskaičiau kitus kūrinius. Su Briedsnukiu mintys susišaukė "kad aš ne vyras".


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2008-10-10 12:09 
Offline
User avatar

Joined: 2008-05-22 13:08
Posts: 194
Location: The Shire
"Kaip aš sužinojau kas yra dirviniai gailužiai"

Ne, to negali būti! maniau, kad niekad nesulauksiu šios dienos... Aha. Kurgi ne. Daugybė kailiniuotų, mane apspitusių padarėlių ką tik ironiškai pamerkė man. Kadangi akių jie turėjo kiekvienas po porą, ir dar labai išsprogusių, tai atrodė kaip mano taškuotas kilimas, jeigu įsivaizduotume, kad jis mokėtų mirksėti.
- Ką čia veikiate? - nelabai grėsmingai paklausiau. Stengiausi, bet kai stovi vidury suarto lauko, dvelkiančio šviežiu mėšlu, ne visada gali suvaldyti jaudulį. Jie piktai nusikvatojo. O ne! Demoniškas juokas - tikriausias ženklas, kad šis blogis bandys užkariauti pasaulį! O aš, bijodama, kad užkariavimas prasidės nuo mano kojinių sudraskymo, to niekaip negalėjau leisti. (Nebent paskui nemokamai gaučiau dvi poras naujų kojinių su dryžiukais.)
- Tai prisikėlėt? - bandžiau užkalbėti jiems dantis, tuo metu atsargiai bandydama ištraukti kojas iš suartos žemės.
- O ką, gaila? Manai, smagu yra kai niekas nežino kas esame? O mes dirviniai gailužiai, ir gyvename po laukus ariančiais kombainais, - pasidavė provokacijai vienas iš jų. - Ten vien mėšlo kvapas, grumstai, ir kartais tuščias degtinės butelis atrieda, o aš to nuo vaikystės nekenčiu!
- O šitą kenti? - sušukau, iškeldama mėšlu aplipusį kerzą.
Visi mažieji gailužiai staiga susigūžė, cha cha, išsigando, net užsimerkė ir ėmė bandyti įsirausti į žemę. Na, su tokiu menku priešu kovoti aš negaliu sau leisti.
- Nesidrabstykite grumstais, bjaurūs bailiai! Ir kaukitės kaip vyrai!
- Tai kad mes hermafroditai, kaip ir visi dirviniai gailužiai.

Ir pasakykite, ką man dabar daryti? Ar tikrai po kombainiais ilgai ir nelaimingai gyvena dirviniai gailužiai?

_________________
Psychonaut!


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 14 posts ]  Go to page 1 2 »

All times are UTC+04:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 52 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to: 

cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited