Forumas.Fantastika.lt

It is currently 2024-03-28 13:10

All times are UTC+04:00




Post new topic  This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 32 posts ]  Go to page « 1 2 3 4 »
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009-01-19 19:04 
Offline
User avatar

Joined: 2005-09-24 23:08
Posts: 1449
Location: Vilniaus kaimas
ten buvo sarkazmas + nuostaba, o ne komentarai apie prisiregistravusius iš mano [sarcasm] itin patyrusio ego [/sarcasm] pusės.

_________________
I've seen your version of sanity. It bores me.


Top
   
 
 Post subject:
PostPosted: 2009-01-19 20:33 
Offline
User avatar

Joined: 2005-09-24 23:08
Posts: 1449
Location: Vilniaus kaimas
Vėikėjai turėtų atrodyti kažkaip taip:

-----------------
kosmetinė dalis:
Vardas: Mišeras
Išvaizda: Mišeras yra pilvotas, rubuilis, visada tamsiais rūbais besirengiantis ponulis. Prie šono dėvi inkrustuotą auksu rapyrą.

sisteminė dalis:
Dvikova: 12
Įniršis 12-0=12
Staigumas 12-1=11
Gudrumas 12-2=10
Turtas: 12
Pinigai 12-0=12
Žemės 12-1=11
Vasalai 12-2=10
Atsparumas: 10
Valia 10-0=10
Ištvermė 10-1 = 9
Papildomai: 10
Sekmė 10-0=10
Pažintys 10-1=9
------------------

kaip tai veikia:
turim po 11 kiekvienoje iš keturių pgr skilčių. (Dvikova, turtas, atsparumas, papildomai) Taškus galima kaitalioti belekaip, svarbu neviršyti maksimalios 16 ir minimalios 8 ribos.
Paskirščius pgr skiltis reikia prioretizuoti antrinius dalykus. Pirmas gauna -0, antras -1, o trečias, jei toks yra, atitinkamai -2.
------------------
Įniršis, staigumas, gudrumas - naudojami dvikovoje. Kiekvienas iš dalyvių deklaracijo nurodys 3 atakas ir 3 ginybas (pvz Puolimas:ĮĮS Ginyba:GGS) tada,m aš suvesių tai į dev c++ programikę, kuria tikiuos užbaigt artimu metu ir ji išmes laimėtoją arba praneš apie lygiasias.
Sistemiškai pataikius ginybą ant atitinkamos atakos ginyba gaus +7.

Pinigai, Žemės, Vasalai - teritorijos kurios bus dalinamos tarpusavyje turės šias statistikas atitinkančias vertes, gal net tuo pačiu pavadinimu. Kiekvienas turėtų gauti bent po vieną užduotį, kuri reikalaus prie pradinio reitingo pridėjus išsidėtėtas žemes surinkti tam tikrą skaičių.

Valia, Ištvermė, - valia bus kartais naudojama slaptu Gm metimu, Ištvermė nusakys givybių dvikovoje skaičių. Valia taip pat dalyvaus kaip antrinis pergalės matas, ištikus lygiosoms.

Sekmė, pažintys - sekmė nusakys ketvirtosios , NPC pusės prielankumą, bei dar keletą staigmenų, o pažintys leis pakeisti savosios viršenybės nusistatymą, kai kurias klausimais.
---------------

Jei kas jau nori susikurti, meskit man į pm, o ne į forumą nebent norit pasunkint sau gyvenimą. Tik prašymas - jei išsiunčiat pm, parašykit ir forume, nes kartais tokie dalykai streikuoja ir neišvažiuoja metų metais.

EDIT: patarčiau palaukti kol papostinsiu background story. manau iki vidurnakčio bus, tada bus galima ir pusę pasirinkti.
Nors matyt visa tai bus rytoj. siandie nsusiveikiau mapping toolsa, ekspermentuoju :)


Ir taip PIRMA veikėjai, o tik tada gausit UŽDUOTIS, kurias reikia įvykdyti.

_________________
I've seen your version of sanity. It bores me.


Top
   
 
 Post subject:
PostPosted: 2009-01-21 21:43 
Offline
User avatar

Joined: 2002-12-10 15:28
Posts: 1084
Location: Kaunas
XXIcentury wrote:
NonStop wrote:
:D
wtf?
what that freedom?

as berods buvau užkabiną kitokį postą, prieš pat einant iš namų :).
NonStopas staiga suprato, jog forum game žaist dažniausiai subėga naujokų dauguma ir jam nebus iššūkio?
__________

Na kas bus tas bus. einu prie bražymo lentos dirbt. :)
Fazė making more seriuos plans and writing lots of stuff down from memory.
sorry tiesiog darbo darbe atsirado :) tad nelabai su laiku :/ o kol neprasidejo nemanau kad velu buvo keisti posta :)

_________________
Nepatogu, tai kuomet kaimynų vaikai panašūs į tave.
Nėra jokio Velnio, Tai tik Dievas, kai pasigeria.
Fėja - moteris dailiomis krūtimis, riestu užpakaliuku, gražaus veido. Po sekso ji virsta dėže šalto alaus.


Top
   
 
 Post subject:
PostPosted: 2009-01-21 23:28 
Offline
User avatar

Joined: 2005-09-24 23:08
Posts: 1449
Location: Vilniaus kaimas
ir dar dabar kiek apie veikėju pasirinkimą ir situaciją:

Relas
Miestas pietryčiuose, valdantis vienintelį didelį uostą ir tarpininkaujantis Imperatoriaus Satino ir užjūrių pirklių prekybai. Su labai menkais procentais, tačiau nuo tokių sumų, kur ir pusė procento užtikrina laimę, sveikatą ir didelius rūmus.
Relas – tradicijos miestas. Iš čia kilęs žmogus labiausiai supranta dvikovos svarbą ir reikšmę – dvikovos iki pirmo kraujo tam tikras didikų laiko leidimo būdas, kartais neleidžiantis nevikriems ir negabiems fechtavimosi menui bajorams užversti kojas pernelyg anksti, taip užleidžiant vietą ekologinėje nišoje tam tikro tipo bajoriją. Relo mieste bei aplinkinėse valdose – svarbiausia yra paveldėjimas ir kilmė. Čia karaliai nuo senų laikų turi absoliučią ir neginčijamą valdžią, o žmonės nelinkę tam prieštarauti. Karaliaus pasiuntiniai – tai įvairaus rango ar bajoriškumo bajorai, kurie patys nei kiek nepasistengė, kad gautų tai, ką turi.

Vigrija
Vigrija – šalis turinti gražią sostinę, bei nepaprastai išvystytą pramonę ir technologijas. Vigrijos žirgai yra nepaprastai patraukli prekė, jau ilgus metus besanti vienintelė priežastis, kodėl Imperatoriaus Satino raitijai lygių nėra. Aišku, Vigriečiai dalį puikiųjų veislių naudoja ir savosiomis reikmėms, bet tai tik povandeninis sūkurys upėje, tekančioje į Imperiją. Vigrijos amatininkų tarpe puikiai jaučiasi keletas nykštukų cehų, užsiimanti slaptu ilgavamzdžiu gamybos metodu, teikianti savo prekes, vėlgi Imperatoriui Satinui.
Vigrijos didžiąją tarybą sudaro keletas nykštukų, keliolika žirgų augintojų atstovų ir paprastai du arba trys miesto tarnautojai (burmistras, iždininkas ir sargybos kapitonas). Vigrijos karalių giminė sena, tačiau labai suvaržyta. Prieš gerus tris o gal du šimtsu metų, Vigrijos karalius bandė prasukti reformą. Po jos, jo labai gedėjo sūnus ir žmona, o karaliaus galva ilgą laiką buvo laikoma dingusia, nes budelio kirtis buvo toks staigus ir žaibiškas, jog šio nuriedėjo į minią, o kažkoks pamišėlis ją dar ir namo parsibogino. Sūnui pasirašius Konstituciją dėl suprantamų priežasčių tolimesnė karalių giminė tik ir liko gimine. Vigrijos pasiuntiniai greičiausiai – bet kurie du tarybos nariai.

Minvas
Nuo seno, Minvo miestas tebuvo provincija, tačiau kai ten ėmė reziduoti pirmas Magistras, įsteigęs magijos, o tiksliau alchemijos, akademiją ir ėmė skatinti progresą, Minvas greitai atsikratė vasalinių pareigų ir po gan trumpo ir, laimei, taikiai išsisprendusio konflikto, visus kitus argumentus nušlavusio Imperatoriaus Satino leidimu teikti jam įvairiausius eleksyrus ir priemones pagal užsakymus, Minvas iškopė į savo nepriklausomą gyvenimą. Magistras, su aibe pagalbininku priešakyje, veda miestą į šlovę ir ateitį. Na, taip sakoma plakatuose miesto gatvėse.
Minvo gyventojų kontingentas įvairiausias – žmonės, nykštukai, gnomai ir net keletas ar keliolika elfų, kurių tauta, sakoma pasaulį jau bepaliekanti. Minvo magija – tai tik keletas turgavietės fokusų lygio triukų, besiskiriančių nuo paskutiniųjų švelniu, tikros magijos dvelksmu ir daugybė įvairiausių kaistų mišinių, gėrimų eleksyrų ir kitų stebuklų buteliukuose. Minvo deryboms siųstas atstovas – žemesnio ar aukštesnio rango alchemikas, labai tikėtina išvis neragavęs jokios magijos o tik mokantis taisyklingai lygiomis dalimis matuoti skysčius ir miltelius.

____________

Kinfas – tai deimantų gysla. Tiesiogine prasme. Mirus kinfo karaliui – miesto likimas neaiškus ir jau jokių atstovų Kinfas niekur nesiuntė.

Imperija. Imperijos plotai ir turtai be galo ir be krašto. Imperiją valdo baisus Imperatorius Satinas, sakoma jau gerus tris šimtus metų ir neaišku kaip ar net kodėl jis gyvena tiek ilgai. Kartais sakoma, kad Satinas – tai velnias žemėje. Kai kurie padlaižiai tvirtina, jog jis yra Dangaus ar Rojaus pasiuntinys, atėjęs nešti taiką žmonijai. Niekas jais netiki, bet draugiškai linksi pritardami.
(emisaras, Šokantis Prieš Kartuvių Stulpus, bus npc)

_________________
I've seen your version of sanity. It bores me.


Top
   
 
 Post subject:
PostPosted: 2009-01-22 0:25 
Offline

Joined: 2009-01-18 23:39
Posts: 2
Sory bet as negalesiu dalyvauti :(

_________________
Misko tyloje girdisi keisciausi garsai...


Top
   
 
 Post subject:
PostPosted: 2009-01-22 0:32 
Offline
User avatar

Joined: 2007-10-16 22:08
Posts: 239
Location: Vilnius
Na va, pagaliau perskaičiau ir susikuriau veikėją. :D

_________________
I've never craved system's sympathy... ( E.)


Top
   
 
 Post subject:
PostPosted: 2009-01-22 11:20 
Offline
User avatar

Joined: 2005-09-24 23:08
Posts: 1449
Location: Vilniaus kaimas
Gavau.
yra vienas Minvo atstovas, todėl kitiems dviem primygtinai kiši tik Relą arba Vigriją.

_________________
I've seen your version of sanity. It bores me.


Top
   
 
PostPosted: 2009-01-22 16:59 
Offline
User avatar

Joined: 2005-09-24 23:08
Posts: 1449
Location: Vilniaus kaimas
Velnišką ruletę padangėn švystelėjo elementarus ir nepaprastai kasdienis dalykas. Numirė vienas labai labai senas žmogus iš kart po jo ir kitas, tiesa, kiek neįprastesnėmis aplinkybėmis ir gal net kiek jaunesnis, bet apie tai vėliau... Blogiausia, jog tai įvyko kaip tik tą rytą, kai vienas jaunas žmogus stebėjo eiseną. Jaunas žmogus, įtakingas žmogus ir, aišku, toks derinys darė jį pavojingu žmogum.
Pasimirė nelaimėlis Relo miesto valdovas, ilgus metus valdęs, kaip ir jo tėvas ar jo tėvo tėvas, ar jo tėvo, na žodžiu, patys suprantat – kilmė ir galia valdyti miestą, jo apylinkes ir turtus, keliavo iš kartos į kartą. Šį kartą, mirdamas senasis valdovas švystelėjo savo galią ir prievolę, per geros savaitės kelionės atstumą, ant apie mirtį dar nieko nenutuokiančio vyriausiojo ir tuo pat metu jauniausiojo sūnaus pečių. Šis jaunuolis, per akimirkos mirksnį tapęs Relo miesto valdytoju, Relo valdų viršaičiu ir efektyviuoju karaliumi, tebesijautė kaip paprasčiausias princas. O princas jis buvo užgaidus ir labai netgi įžeidus.
Todėl, kai pro šalį, Kinfo mieste, žygiavo gražių kareivių eilės, kai dūzgė fanfaros ir Kinfo karalius, džiūgaujant tautai, keliavo į savo vestuves, kurių, derėtų pripažinti paniškai bijojo, nes jo būsimoji žmona jam atrodė kiek baisoka, bet juk reikėjo palikti po savęs įpėdinį, o karališkieji įpėdiniai, ne taip kaip paprastų valstiečių vaikai, kopūstuose neauga ir gandrai, nei kitokie paslaptingesni tvariniai, jų nenešioja. Todėl reikalą reikėjo spręsti. Tvirtai, karališkai, neraudonuojant ir nebėgant nuo neišvengiamos vestuvių puotos ir po jos... Karalius rijo seiles, balo, bet neraudonavo ir negalvojo, kas bus po puotos.
Nelaimei, niekas taip ir nesužinojo kas būtų jeigu būtų, nes ištiko jau minėtos keistosios aplinkybės. Karalius staiga pasviro priekin, tarsi pasiruošęs nusibraukti nuo batų nukritusią dulkę. Tik nelaimei, Karališkųjų Šlepečių Valytojas, taip ir sustingo stebeilydamas į absoliučiai jokių gyvybingumo veiksmų nerodančio karaliaus šlepetes, aišku, ne į veidą, nes tokios privilegijos neturėjo... Kažkas suklykė. Tiesa, paskui labai gėdijosi, mat visi liudininkai galėjo prisiekti, jog klykusioji karalius nematė ir išvis buvo kitame Kinfo miesto gale...
O jaunasis ir naujasis Relo karalius stovėjo garbingoje svečių ložėje ir laukė. Ilgai. Kaip išpuikusiam princui tikrai per ilgai, ypač atliekant „reprezentacines“ tėvo paskirtas pareigas. Pamažu iki garbingųjų svečių ataidėjo murmesiai, nustebę žmonės grąžė rankas – visi suvokė, jog įpėdinio nėra, o ir karalius, vos įkopęs į trisdešimt, neturėjo taip nepoetiškai nusibaigti taip ir nepasiekęs savo išrinktosios, na tiesa ją išsirinko ne pats, o aukojosi naujos sutarties vardan, bet žmonės vis tiek vadino ją ne kitaip, kaip tik karaliaus išrinktąja.
Relo princas ir karalius ,viename asmenyje, giliai atsikrenkštė ir nusispjovė. Spjūvis buvo labiau karališkas, negu princiškas, nepadarysiantis gėdos jokiam princo protėviui. Nelaimei, kaip kartais būna, kai karaliaus giminė ilga ir sena, bet neišmintinga, Relo princas tik kitą akimirką suvokė, jog tik per kelis barzdos plaukus neįvėlė savo karališkojo skreplio į nuotakos tėvo, Vigriijos „konstitucinio monarcho ir šalies šviesulio“, barzdą. Šis, karališkai išmintingai nusprendė skandalo nekelti. Bent kol kas, kol to neapsvarstys didžioji Vigrijos taryba, be kurios monarchas negalėjo žengti nei žingsnio, na, aišku, perkeltine prasme. Tačiau skandalas kilo. Magistro vyriausiasis mokinys atvykęs iš netolimo Minvo, piktu ir žaibuojančiu žvilgsniu bedė tiesiai Relo princui į veidą. Tokios keiksmų audros dar niekas nebuvo girdėjęs, o dar kai besimostaguojantis žemas žmogutis, bet žinia, labai gabus alchemikas, su skrepliu ant savosios plikės šoktelėjo kone metrą aukštyn, Relo princas irgi nejuokais užsiuto, negalvodamas pastūmė Vigrijos reprezentacinį karalių, taip jog tas skaudžiai tėškėsi ant tos vietos, ant kurios sėdima jojant žirgu, ir kibte kibo Magistro mokiniui į apykaklę, nes žemiau nepasiekė.

Ar bereikia sakyti, kad jau kitą savaitę Vigriečiai tvirtino, jog Kinfas – teisėta jų teritorija, pritarus, tiesą sakant, gan netikėtai, absoliučiai visai didžiajai Vigro tarybai, o Relo miestas buvo jau buvo paskelbęs karą Minvo šaliai... Vigriečiai kaltino Relus būtais ir nebūtais įžeidimais, Minvas teigė jog Vigrija suorganizavo Kinfo karalius nužudymą, siekiant pasodinti savąją „marionetę“ dviejuose sostuose, o Relo princas, aiškino, jog jau kitą mėnesį jis taps imperatoriumi ir šoks, tiesa, netikslino kokį šokį, mat pasak tam tikrų šaltinių, šokti išvis nemokėjo, ant Vigriečių ir Minvo gyventojų kapų. Minvo atstovų atsakymas Relo princui privertė jį atsisėsti ir tvirtai įsikibti.

Karas truko tris metus...
Ir dar gal penkiolika dienų.

Kol galiausiai, Imperatorius Satinas, valdovas žemių nuo Vigrijos šiaurinės sienos iki keistosios ir nematytos Žaliosios Jūros, supyko ant tokių nepadorių kaimynų ir įteikė notą – nestabdyti prekybos su tolima Užjūrio šalimi, praleisti pirklius be muitų, nutraukti karinius veiksmus ir atnaujinti duoklės mokėjimą. Kitaip bus susidorota su visais. Žiauriai ir negailestingai. Satinas garsėjo savo žodžio tvirtumu, todėl dar nespėjus sukilti kaimiečiams ir miesto cechų darbininkams, girdėjusiems apie nepaklusnių pusiau autonomiškų teritorijų likimus ir žinantiems, jog geriau griebti šakes ar stabdyti stakles, negu laukti kol atžygiuos Satino Baltagvardiečiai, paskelbtos paliaubos. Iškart po jų, sutarta, jog reikės taikos. Amžinos ir nejudinamos.
Deryboms buvo pasirengta per keturias dienas. Lėtokai, nes buvo sutarta, jog karo paliestas ir beveik sugriautas Kinfo miestas, kaip neutrali teritorija netinka, taip sugaištant dar keletą brangių akimirkų. Tačiau visgi per lėtai, nes ketvirtos dienos rytą, mažame, bet gan prabangiame Grylus („Svirplio“) kaime, pagal senąją demarkaciją, priklausiusio Kinfui, be trijų suinteresuotųjų pusių atstovų atvyko Imperatoriaus Satino Emisaras, Šokantis Prieš Kartuvių Stulpus. Ir niekas jo titulo kvailu neišvadino. Bijojo arba gal net buvo girdėję, nors apie kažkur toli šiaurėje vykusias skerdynes gandų lyg ir neturėjo būti, nes nebuvo kam juos pasakoti...

_________________
I've seen your version of sanity. It bores me.


Last edited by XXIcentury on 2009-01-25 23:46, edited 1 time in total.

Top
   
 
 Post subject:
PostPosted: 2009-01-22 17:00 
Offline
User avatar

Joined: 2005-09-24 23:08
Posts: 1449
Location: Vilniaus kaimas
[ img ]
galbūt dar updatinsiu, bet kažkas tokio.
prie šito keliauja legenda. (žemėlapiška prasme):

Debatuojami klausimai.
1. Kinfas kaip miestas ir kaip karalystė. Kokia turi likti jo valdymo padetis?
2. Deimantų kasyklos. Net jei Kinfas būtų atkuriamas kaip nepriklausomas miestas, deimantų jam nereikėtų palikti?
3. Kinfui priklausęs tiltas per upę (upė „Upelis“) ir mokamas persikelimas per jį privertė Minvo mahistrą pasistatyti kitą, savo reikmėms. Dabar nors tilto reikšmė sumažėjo jo priklausimas kuriai nors pusei nenustatytas. Gal reikia kažkam jį priskirti?
4. Minvo žolelių gamybos širdis yra už miesto. Galbūt reikėtų pakeisti jų naudojimo tvarką, kad ir kitoms šalims būtų naudos?
5. Relo gyventojų prieš ilgus metus pastatytas, Minvui priklausantis švyturys. Tai labaiu garbės, negu turto reikalas. Galbūt reiktų priskirti Vigrijai ir bėgos baigsis?
6. Relo uostas. Beveik visi (išskyrus Relus) mano jog mokesčius už uosto paslaugas reikia mažinti. Taip pat riboti vienvaldystę. O gal palikti kaip buvo?
7. Vigrijos žirgai. Galbūt tokį išskirtinį produktą reikėtų draugiškai dalintis su kaimynais?
8. Sviro* miestelis, labai nepatogiai įsikūręs ant Vigrijos ir Relo įtakos sferos ribų. Tai ir medžio pramonės vieta ir vienas iš vartų į Imperiją ir jos turtus. Gal nereikėtų jo taip palikti, nes gali baigtis dar vienu karu?
9. Kinfo apžvalgos bokštas ilgus metus saugojęs tiltą per Upelį. Gerose rankose – tvirtos kelių apsaugos ženklas, skatinantis prekybą. Aišku Kinfui jo nebereikia?
10. Kranto Sodybos* ir vienkiemiai. Čia derlingiausia trijų šalių vieta, bet visada priklausė Relui. Galbūt reikėtų atiduoti Minvui, kuris išnaudotų dalį derlingos žemės „auginti“ savo eleksyrams?
11. Kanis* mažas miestelis, užsiimantis mažos apyvartos medžio gavyba. Deja, kelias į imperija vedą pro jį. Reiškia, svarbus. Kinfui jo irgi nereikia, tiesa?
12. Zimas* medkirčių miestas, valantis teritorijas žirgų ganykloms. Galbūt prasukus kokį įstatymą apie medžius, nebeneštų tokios naudos Vigrijai?
13. Otas*. Tiesiog miestas, kurio Kinfui jau tikrai nereikės. Dėl to ginčų juk nekils?
14. Miza*. Miestas, kurio Kinfui irgi nebereikia. Nelaimei, apsunkina dalybas, nes gan neblogai gamina akmens luitus, iš kurių pastatytos miestų sienos, tvirtovės ir tiltai. Reikėtų pasaugoti kad patektų į geras rankas, tiesa?
15. Azas*. Vėlgi, Kinfui nereikalinga vieta. Deja, gera prekyvietė. Kam priklausys mokesčiai?
16. Grylus. Tobula derybų vieta, verta kažkiek vien todėl, kad čia vyksta derybos. De to, kryžkelių sankryžoje pirklių ir karčemų kaimas išdygsta greitai. Toks žada ir klestėti. Kinfui jo neturėtų niekas palikti?
17. Rilas*. Mažas Relo miestelis, nelaimei kelias į Imperiją veda ir pro jį. O toks dvigubas pelnas ir iš uostų ir iš miestelių, juk neturėtų būti priimtinas varžovams?
18. Gralis*. Mažas miestelis seno Kinfo ir Vigrijos ginčo vieta, prekyvos postas. Derėtų pažymėti jog nepavykusi vedybų sutartis Gralį dovanojo Vigrijai.
19. Kruvonojo Mūšio Vieta. Čia kraujus liejo visos trys šalys. Mirė tūkstančiai karių, o pergalės niekas nepasiekė. Čia, kiekviena šalis varžosi pasatyti savąjį paminklą karo aukoms, ir dėl šios reprezentacijos gali paaukoti gal net ką nors svarbesnio ekonomiškai.
20. Sena legenda pasakoja kad vakaruose stovintis Kinfo bokštas tris kartus apgynė šalį nuo keistų, iš kalnų atslinkusių žmonių, sakoma apsirengusių žvėrių kailiais ir nešnekančių žmonių kalba. Deja, tai, kas ten vyko iš tiesų nėra žinoma. Bet, nors bokštas lygtais nereikalingas, negi paliksi ji Kinfui?

Dėl * - pavadinimus galvojau sugreitintu metodu, būtinai juos minėti derybų metu nebūtina. Pasiuntiniai pakankamai pasikėlę, kad vardintų tai, pvz „Prblema nr12“.

_________________
I've seen your version of sanity. It bores me.


Last edited by XXIcentury on 2009-01-22 22:30, edited 1 time in total.

Top
   
 
 Post subject:
PostPosted: 2009-01-22 17:13 
Offline
User avatar

Joined: 2005-09-24 23:08
Posts: 1449
Location: Vilniaus kaimas
gavu pm klausimą. Gan aktualu, tai gal atvirinu
kristijonas wrote:
XXIcentury wrote:
pasiūlymų nepasiūsiu tolyn.
O gal būtų galima truputį pakeisti vieną sakinį, kur sakei, kad Kinfas atstovų nesiuntė ? Norėčiau būti Kinfo atstovu. Žinoma su gan ribotom galimybėm, maždaug kaip Lietuva Vienos kongrese (na, gal kiek įtakingesnis Kinfas būtų). Atstovas galėtų būti koks nors buvęs miesto valdžios narys, aktyvistas, tiesiog gerbiamas miesto pilietis, išrinktas dalies likusių gyvų gyventojų, kad juos atstovautų, arba koks turčius iš užmiesčio, nepraradęs turto karo metu, todėl dabar įtakingas atstatant miestą. Kinfo atstovas turėtų padėti sušvelninti atimamų žemių kiekį, įtikinti kaimynus, kad leistų patiems išsirinkti/išsikelti savo valdžią savo nuožiūra (t.y. atstovas turėtų pasirodyt gerai, kad juo pasitikėtų.
Na šiaip ką aš žinau. Man dėl Kinfo atstovų negaila, bet reikia nepamiršti, kad tada teks gauti apribotas balsavimo galimybes ir panašiai. Aišku tada ateina dar viena bėda nes tada pradžia ireikia ne trijų, o keturių, norint balansuotos pradžios. na bent kiek balansuotos pradžios.
Bet jau jokiu būdu iš Kinfo dviejų atstovų nebus.

Dar toks dalykas - šitą mano pusiau pritarimą dėl kinfo jeigu kas nors iš bandančių registruotis ar šiaip iš šono vetuos per 24 h, tai tai nepraeis ir teks žaist už 3 normalias puses, o ne lietuvą vienos kongrese. P.s. Lietuva Vienos kongrese prasedėjo prieškambaryje. Taip gali ir Kinfui baigtis.

_________________
I've seen your version of sanity. It bores me.


Top
   
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 32 posts ]  Go to page « 1 2 3 4 »

All times are UTC+04:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to: 

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited