Forumas.Fantastika.lt

It is currently 2024-03-28 22:05

All times are UTC+04:00




Post new topic  Reply to topic  [ 101 posts ]  Go to page « 16 7 8 9 10 11 »
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2010-06-30 12:44 
Offline

Joined: 2006-05-08 19:05
Posts: 1040
Location: Vilnius
Primenam - siandien paskutine registracijos diena. Po 20.00 registracijos ne tvirtinamos. :!:

_________________
Svetainė: http://www.lauretaur.com El.paštas: info@lauretaur.com
[ img ]
[ img ]


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2010-06-30 21:00 
Offline
User avatar

Joined: 2009-08-06 19:41
Posts: 258
Location: Vilnius
Fsio baigesi reg`as nes dabar lygiai lygiai 20:00 :D


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2010-07-04 16:38 
Offline
User avatar

Joined: 2009-08-06 19:41
Posts: 258
Location: Vilnius
LARPG was AWESOME!


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2010-07-04 17:25 
Offline

Joined: 2003-09-09 9:57
Posts: 564
Location: Vilnius
Gal kas gali plačiau papasakoti apie žaidynes?

kiek buvo žaidėjų ir iš kokių miestų ir tt

ar bus foto?

_________________
Fortune Presents Gifts Not According to the Book


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2010-07-04 17:28 
Offline
User avatar

Joined: 2009-08-06 19:41
Posts: 258
Location: Vilnius
Bus ir foto ir video 8) buvo labai faina nes sturmavom pili du kartus ir pan. zaideju nepasakyciau kad buvo labai daug bet kokiu 30 manau tikrai susirinko...o del miestu tai visokie:prienai,vilnius,lyg ir is klaipedos buvo ir t.t.


Last edited by NEON_as on 2010-07-05 3:01, edited 1 time in total.

Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2010-07-04 22:35 
Neonai, dar visagainas dalyvavo. Beje pamršai savo pirštinęs poligone - susikontaktuok su Rakotu(Valaru).

Labai dydelis "AČIU!" visiems atvykusiems dalyviams už dalyvavimą, jus sukurėt tikrai gerą žaidimą. :D
Mano "special thanks" dar šitiems asmenims:
Mano S.O.A. draugams (už pagalba statybose ir kad atėjo pafilmuoti ir pafotografuoti)
Dark Meiun (už taisyklių knygos vertimą)
Tougard (už dalyvavimą statybose)
Ba (už lapr veterano dalyvavimą)
Magog (už tą patį, jau maniau, kad išvis jo neišvisiu larpg)
Luriui (už tai, kad padėjo man surinkti ta statinę)
Panelėms iš elfrano užeigos (už skanią kavą)
Tiems, kurie atvedė į žaidimą draugų.
Ir visiems kitiems žadėjams už draugišką ir linksmą žaidimą. :)
Dar kaip meistras norėčiau padėkoti UAB "Putokšnis" už kolbas kurias nauduojo mūsų alchemikai. ;]

Rimtai, net pats nestikėjau, kad žaidimas taip išsivers, bet rimtai paliko daug gerų ir malonių akimirkų. Klaipediečiai, su kuriais tusinomes prieš žaidimą iki 4-5val. ryto, tikrai paliko įspudį. Nors jų ginklai buvo patys nesaugiausi, bet jų larpinio fechtavimo meistriškumas buvo pats saugiausias. :o Labai dydelį įspudį paliko Meiuno plate šarvai - finalinam šturme ji su jais valdė! Labai gražus buvo Lurio kostiumas ir šeip man dydelė pagarbajam, kad taip ištverė visą žaidimą su tokiu dydeliu kailių kiekių ant savęs. :D Labai gaila, kad tik viena kasetė buvo, taigi nenufilmavo to ką pridirbo alchemikas - mutantus ir zombius. :( Hobbitas - gerai atžaidinėjai, mano drauge, labai gerai. ;] Bet man, asmeniškai, atžaidinėti du personažus vienu metu (alchemiką ir tavernos savininką) tai man per daug. :D
Oras buvo tikrai puikus, paskutinią naktį jau nakvojau forte su imprvizuotu tinklelių nuo uodų iš mano karinės skaros. O rytais vaikščioti basas buvo tikras malonumas. ^^ Šeip ar taip, žaidėjai - jūs buvote super! Tikimęs, kad bus ir kitas kartas ir ten bus dar geriau.

Moje niskie ukłony! ;]


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2010-07-04 23:45 
Offline

Joined: 2006-07-08 15:28
Posts: 285
Location: Klaipeda
zaidimas tikrai puikus buvo :) sorry kad vienai merginai skaudziai sudaviau, ir rakot uz groima :D tvirtoves saunios, zaidejai saunus, meistrai taip pat, o paminkstinimai nieko nereiskia :D tik blogiau nes nesijaucia kai musa :D viena fraze is antro sturmo istrigo, kai pries neona atsistojau, truputi pasikeiksiu "ne nu za....s b..t"


P.S. lauksim vaizdines medziagos


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2010-07-05 3:06 
Offline
User avatar

Joined: 2009-08-06 19:41
Posts: 258
Location: Vilnius
Ten as ta pasakiau fraze ? :lol: :"ne nu za....s b..t" jeigu taip tai sorry...issprudo :D


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2010-07-05 12:34 
Offline
User avatar

Joined: 2009-03-14 23:01
Posts: 198
Location: Trakai
Buvo pliusų, buvo minusų, bet kaip pirma larp patirtis - tikrai idomi :) nuoširdžiai dėkoju:
Rakot už nuostabaus žaidimo sukūrimą, tikiuos, kad tai nepaskutinis,
Ratliker už tai, kad pastūmėjo atvažiuoti ir paskolino ginklą,
meistrams už jų darbą įdėta į šį žaidimą.
savo kaimynams už siūlus, adatą ir česnakus.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2010-07-05 14:20 
Offline

Joined: 2006-05-08 19:05
Posts: 1040
Location: Vilnius
Is pradziu tada statistika:
1) Is viso zaidynese dalyvavo:
VLN - 25
VSG - 3
KAU - 2
KLP - 7
----
Foto\video - 3
2) Traumu kiekis:
Labai rimtu - 0
Rimtu - 1 (jau po zaidyniu pabaigos buvo mazas neleimingas atsitikimas- sudauztas antakis merginai, bet veiksme kaltuju nebuvo - krauja greitai sustabdem ir mergina buvo nuvezta uzsiuti zaizda i klinika, po valandos ji jau vel buvo poligone)
Vidutiniu - 5 (3 klaipedieciu, 1meistro, 1 kaunieties)
Ne rimtu - turbut buvo, bet niekas nepastebejo :)
3) Del surinktu liesu - aciu visiems dalyviams kad padejot mums kompensuoti savo inasa i zaidynes. Vistiek yra planai gauti paramos is kitu remeju busimoms poligono gerinimo etapams
4) Susitarimai - labai gerai kad i zaidynes atvyko aktyvus larperiai is kitu miestu, ju atnestos informacijos deka mes sugebejom realiai ivertinti larpo situacija pagr. Lietuvos miestose. Suplanavom kai kuria veikla larpo lygio kelimui.

Del foto\video - meistrai turi kontaktus su visais fotografais, todel antradieni\treciadieni tikrai bus nuorodos i visa foto medziaga, iki savaites pabaigos manau sumontuosim pristatanti Underworldo video, ir aisku iskart bus nuorodos i visa filmuota video medziaga. Tai pat patalpinsim visuose pagrindiniuose larp foto\video archyvose.

O dabar..... :P

Derybos buvo nutrauktos ...
Eliaras - vyriausias Varmonnos Karaliaus sūnus pasiųstas derėtis su Imperija, buvo užpultas masinemis vilkolakiu pajėgomis, ryšys su jais buvo prarastas ... Skubiai buvo išsiųsta antrą delegacija, vadovaujama jo jauniasniojo sūnaus.Tačiau del blogėjanciu santykiu tarp Praido ir Nergalo, imperatoriaus delegacija paslaptyje nuo Varmonnos Karaliaus buvo užpulta Praido Namo assasinais, kai jie judejo link Burgo miesto - kuriame buvo numatytos derybas. Ataka buvo apversta, tačiau dideliais nuostoliais. Imperatoriaus atvykimas buvo neišvengiamai atidetas. Suzinojus apie tai paladinu buriui šnipinėjusiam Burgo mieste vienuolių pavydale, kuriam vadovavo Tamplieriu Magistras pavyko greitai peremti miesto valdžia. Buvo nuspręsta sustabdyti derybas ir jei įmanoma sunaikinti Varmonnos delegacija. Delegacija buvo užpulta, tačiau didelių nuostolių deka jai pavyko pasitraukti į Seno Ąžuolo kaima, kuris buvo parengtas imperijos dekretu vamyru delegacijos dislokavimui. Tuo metu vilkolakiai papirko samdinių būry, vadovaujamu barono Teodoro Ironfisto.
Būrys pateko i Burgo ir turejo atidaryti vartus kai ateis ir galės užimti miesta - taip panaikinant paladinus ir imperijos remejus ir padaryti si miesta lykanu baze siame regione.
Tuo metu imperatorius Turiolas ir jo “Sidabrine kohorta” atvyko i Burgo miesta. Paladinai buvo priversti atidaryti pilies vartus ir imtis imperatoriaus teisėta valdzia. Prie imperatoriaus burio sustiprinto paladinais prisijungė Baronas, kuris vede dviguba zaidyma, bet dirbo lykanams. Jis įtikino imperatorių iseiti su savo pajegomis is miesto derėtis su Seno Ązuolo gyvenvietęje apsistojusia Praido delegacija ir slėgiu priversti vampyrus pasirašyti sutarti palanki imperijai.
Tuo metu, kai imperatoriaus "Sidabrinė kohorta” ir būrys paladinu buvo išžygiave is pilies, samdiniai uždare už ju nugaru vartųs pradėjo versti imperatoriu atsisakyti savo valdžios regione ir suteikti miestui laisve. Taip pat prie pilies sienu atvyko Praido šauklys, prašantis išaiškinti situaciją asmeniškai su imperatoriumi.
Turiolo būrys tuo metu buvo lėtai apsupamas lykanu pulkais, kurie ketinosi sunaikinti paladinus kartu su imperijos padalyniu ir Imperatoriumi. Prido heraltas irgi tempe laika matomai dziaugdamasis šią situaciją.
Laimei, mieste liko ištikimi imperatoriui žmonės – samdiniu vadovai ir baronas buvo nužudyti, ir vartai vel atsidare ir imperatorius grizo i miesta. Paaiškėjo, kad Pridas taip pat pasirase paliaubos su likanais, todėl ju pajegos susivenijo prie miesto. Darprie ju prisijunge like gyvi samdiniai noredami atkersiti is barono nuzudyma.
Miestas buvo parengtas apgulciai, bet puolimo jėga buvo kelis kartus didesne nei paladinu ir imperijos ginancios miesto pajėgos. Po kruvino pilies sturmo, kuriuo eigoje buvo bandoma nužudyti imperatoriu likanu šnipu vis dar buvusiu mieste, miestas pagaliau buvo paimtas, beveik visiškai išzudytas, o imperatorius pateko I nelaisve ir buvo perduotas Praidui. Taip pat "Sidabrinės kohortos" like gyvi kariai bande išlaisvinti imperatoriu , tačiau tai nepavyko. Praidas ir dauguma vampyrų nužygiavo Varmonnos Karaliu Nergala. Karalius įsakė pristatyti Turiola i Varmonna tik gyvu ir nepaverstu i vampyra. Tiesa Pridas suprato šį pareiškimą pažodžiui ir dėl savo pačių nuodėmingumao nusprendė atimti imperatoriaus Turiolo analini nekaltybę. Kuo sakės, ir uzsiimdavo iki pat Varmonnos sienu.
Miesto likimas tapo nepavydėtinas...
Anarchija, plėšimai, kova dėl valdžios tęsėsi labai ilgai, kol likanai pagaliau savo valdzia ir pranašumą. Miestas buvo pervadintas (I Ogruba) ir jam buvo duotas „laisvojo“ miesto statusas. Nuo siuol cia galėjo buti ir gyvent ivairiu rasių atstovai.
Blogas bandymas... viena iš išlikusių paladinu alcheminiais preparatai bande paversti i nauja vvilkolakiu tam kad nauduoti juos kaip pagr. smogiamaja jega musiuose pries kitas rases. Bandymas tapo nekontroliojamas ir pasidarusia pabaisa – išsilaisvinto… žuvo keletas miesto sargybniu.
Monstras buvo greitai dauginantis infekcijos deka kuria pats aplinkiniuose... Issigande valstiečiu likučiai negalėjo daugiau priesintis didejanciam pabaisu būriui, ir pabego link pilies. Tuo metu, kai sargyba pradėjo atidarynet miesto vartus, padarai spejo isibrauti i miesta ir visus gyventojus sunaikino, tačiau pats alchemikas pabėgo su keliais sukčiais ir kitomis visuomenės padugnėmis. Netrukus padarai paliko šį regijona ir miestąs pradėjo gaivintis. Ten vėl įsitaise nauji vilkolakiai, vampyrai ir žmonės, kurie nepripažino imperatoriaus valdžią.
Likusieji Ordenu lyderiai (Tamplieriu magistras - Altamiras De Calve mirė per pirmaji miesto sturma) nusprendė dislokuoti savo pajėgas pasienyje ir išrauti erezija kuria plecia buves Burgo miestas. Vykdomą kampaniją vadovavo Teutonu Ordeno magistras - Godfris a De Sentas, kuris vėliau ignoravo susitarima apie bendra ataka ir nusprendė tik savo pajegomis paimti miesta ir paimti ji I savo kontrole, bei valdyti, nes imperatoriaus likimas tapo visiskai nežinomas.
Paladinai desperatiškai atakavo miestą, tačiau buvo atremti atgal, apsupti ir visiškai sunaikinti. Teutonu Magistras ir geriausieji Ordeno paladinai žuvo šiame musyje....
Hospitaljeriu ir tamplieriu pajėgos po teutonu pralaimėjimo pasitraukė iš šio regiono ... Imperijos galia taip pat paliko sia territotija, kaip ir jos religija

Likanu karas tarp, vampyru ir Silusidu Imperijos pasiekė naują lygį ...
:lol:

_________________
Svetainė: http://www.lauretaur.com El.paštas: info@lauretaur.com
[ img ]
[ img ]


Last edited by Rakot on 2011-01-16 19:50, edited 2 times in total.

Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 101 posts ]  Go to page « 16 7 8 9 10 11 »

All times are UTC+04:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 25 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to: 

cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited