Forumas.Fantastika.lt

It is currently 2024-03-28 20:32

All times are UTC+04:00




Post new topic  Reply to topic  [ 86 posts ]  Go to page « 15 6 7 8 9
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2011-01-17 10:36 
Offline
User avatar

Joined: 2003-10-24 10:05
Posts: 795
Location: Vilnius
Apsibrėžkime profesijos gerumą, Uždirbamų pinigų prasme nebesu toks tikras kas geriausia Tačiau rinkimo profesijos čia gana naturialiai pirmauja (mining, skining, herbalism ir iš dalies enchanting). Iš kitų irgi galima darytis pinigus bet jau reikia rasti rinkos išnaudojimo tašką.

Jei pagal asmeninę naudą tai praktiškai visos profesijos turi grynai asmeninių pliusų, kuriuos darosi tik sau ir nusipirkti jų nelabai galima. Enchanteriai gali užsienchantinti žeidus sau pvz. kai niekas kitas žiedų enchantinti negali, Jewelcrafteriai darosi asmeninius akmenis, Letherworkeriai Bracer enchantus, Tailoriai, Cloack ir shoulder berods, Blacksmitai darosi skyles akmenims (pirštinėje ir antrankyje papildomą skyle akmeniui išmušti sau gali).

Visos profesijos duodą labai panašų bonusą (maždau 2 blue kokybės akmenų dydžio). Netgi Gathering profesijos turi pliusų (mining duoda stamina, skinning crit rating or herbalismas duoda selfheal spelą).

Tačiau dasikasti iki aukštų lygių profesijų neturint galimybių pačiam rinktis medžiagas kainuos pasakiškus pinigus, nes retesni žemesnio lygio ingridientai bus parduodami labi ir labai brangiai.

_________________
Kriaushes, obuoliai...


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2011-01-17 13:05 
Offline
User avatar

Joined: 2010-03-01 19:11
Posts: 188
Location: Kleboniškės
>Tačiau dasikasti iki aukštų lygių profesijų neturint galimybių pačiam rinktis medžiagas kainuos pasakiškus pinigus, nes retesni žemesnio lygio ingridientai bus parduodami labi ir labai brangiai.

Tai as net negalvoju imti 2spec, bankrotas bus. Tik galvoju kas butu priestui paklausiausia/naudingiausia naudojimo atzvilgiu, ne pinigu. Nes tarkim kokio potionai auskto lvl manau pracerciantis dalykas butu, nes kad ir koki cloth pasigaminciau, vistiek heroic dungeone rasciau kazka geresnio.

_________________
So close and yet so far...


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2011-01-18 22:10 
Offline

Joined: 2010-11-10 19:46
Posts: 3
Dėl Racial traits - žinoma jie turi įtakos bendram žaidimui, taigi ir skirtingos rasės ir klasės kombinavimas bus skirtingas.
Sakykim, undead'ai anksčiau buvo populiarūs dėl Will of the Forsaken, ir gavo skaudų nerf'ą, tuo tarpu human'ai gavo Every Man for Himself , kas praktiškai atlaisvino trinket'o vietą.
Taigi reikia pažinti ir žinoti kiekvieną Racial traits, ir pasirinkti tą rasę, kurios Racial traits labiausiai dera prie Jūsų siekiamo žaidimo, bet žinoma, naudingumo derinant su norima klase.

Kas liečia profesijas - vėlgi, tas pats planavimas ir derinimas.
Dar keliant levelį iki 85, patarimas visgi passimti 2 "gathering" profesijas (nebent laaabai tingisi, ir tamsta norite greičiau pasiekti 85 lvl). Tai - papildomi pinigai, ir galbūt investavimas į gamybinę profesiją ateičiai. O kokias? Būtinai skinning (nebent vėlgi, skubėsite skubėsite, ir neturėsite kada nudirti gyvūnams odas), nes keldami levelį visada sutiksite beast tipo mobus. O ar mining, ar herbalism - kaip norite.
Dažniausiai apsispręstas profesijas "end game" žaidimui žmonės pakelia jau sulaukę 85-tojo gimtadienio, bet dažnai jos keliamos per "gathering" profesijos - perkant matsus aukcione (kas surija daug pinigų).
O kokias "end game" profesijas pasirinkti? Pagrinde reiktų derinti tai, kokį žaidimo stilių dažniau žaisite (PvP ir PvE), kam profesijas naudosite, bei kokią klasę pasirinkote.
Pvz. daug kam žodis PvP asocijuojasi su Engineering (nors pastaruoju metu jis asocijuojasi su Arena žaidimu, kur kiek prisimenu Engineering neturi daug praktinės naudos). Jei žaisite daug BG, tai - neblogas pasirinkimas.
Taigi - vėlgi reikia derint visus žaidimo aspektus ir išsirinkti sau labiausiai patinkančią, nes čia visi atsakymai teisingi. Nėra vienos geriausios profesijos/-jų. Geriausia - pasiskaityti žaidimo fanų forumus, susižinoti naujausias tendencijas bei mados klyksmus, ir vis tai pritaikyti praktiškai.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2011-08-24 2:40 
Offline
User avatar

Joined: 2003-06-07 14:47
Posts: 768
Location: Kaunas
parduodu wow account su 80lvl ally druid auchindoun ir kazkur 55lvl shaman karazhan
nera cataclysm(tik wotlk)
galima prijungti prie jau esamo bnet account
raktus/dezutes galima bus pasiimt rudeni(wotlk kad ir rytoj nes pirkau pats)

noriu 70lt

_________________

How can we let this happen and
Just keep our eyes closed ‘till the end
When we will stand in front of heaven’s gate
It will be too late!


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2011-08-24 16:16 
Offline
User avatar

Joined: 2007-07-31 23:58
Posts: 559
Manau kad už kelis šimtus dolerių parduotum. Priklauso dar nuo item'ų.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2011-09-05 1:52 
Offline
User avatar

Joined: 2011-03-16 23:11
Posts: 1
Location: Norwich
85lvl Draenei Holy paladin, nes - megstu violetine, megstu ragus ir uodegas :D ir ju akcentas idomus!
o del ko paladinas tai sunku pasakyt, nemegstu retri, ar protection, bet holy niekad nepabodo...megstu zaist uz healerius, bet niekas nepatiko labiau uz paladina

_________________
More evil gets done in the name of righteousness than any other way. Few villains think they are villains. - Glen Cook


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 86 posts ]  Go to page « 15 6 7 8 9

All times are UTC+04:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 29 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to: 

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited