Forumas.Fantastika.lt

It is currently 2024-03-29 2:48

All times are UTC+04:00




Post new topic  Reply to topic  [ 37 posts ]  Go to page « 1 2 3 4
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2011-03-14 17:00 
Narfai, visada galvojau, kad esi is Visagino (pagal tavo manera rasyti forume rusiskai). Nu? čia mano prakolas - prisipažįstu. Bet nasakiau, kad tryse, o 4 (pamiršai Nemesity). ;)
235? Mielai sudalyvaučiau, bet jūs už dalyvavimą tokią kainą pareikalavot, kad net į temos diskusiją nesikišau. :(
Dėl twilighto fanų - čią buvo apklausų ir filmo/sejalo (whatever) užmuomenų dažnumo rezultatų išvada. Mes tikėjomęs, kad čia rimtai bus vampyrų antpulis. Vis dėl to, bandėm agituoti visus ir darėm tai su pagarba kiekvienam. Ir kvietiem pirmąjį kartą - ne visur turime talento daryti viską gerai iš karto. :)
Dėl žaidėjų kiekio - atsiprašau, bet nesutiksiu. Jei vis dar žaidėjai besilaiko "pasenusių" nuomonių - čia jau nepadės epinai treileriai, interneto puslapiai, asmeniški(ne grupiniai) pakvietimai. :(
Dėl tono, tai ne viskas jau taip ir blogai - pats pažiūrėk: mažas skandalas, o jau kaip aktymupas pakilo forume, net tu apsireiškei. :D


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2011-03-14 17:28 
Offline
User avatar

Joined: 2006-11-11 18:53
Posts: 623
Location: Vilnius
+1 narfui :)

Is tikruju domiosi sitos mk veikla. ir tikrai matau kad mk tobuleja. bent jau jie tikrai arba jau pasirupino arba uzplanavo pasirupint kogero visais punktais kuriuos as jiem sugalvojau pateikt. kogero svarbiausias is ju buvo rutinos zaidime sistemizavimas. Tai kelia optimistines nuotaikas.

Pesimistines nuotaikas kelia, kaip nebudu gaila, toks dalykas kaip meistru nemokejimas pateikt savo produkta/vest diskusija forume. gaila del to, kad tai yra dalykas neturintis teisioginio poveikio paciam eventui (isskyrus atvaziavusiu zaideju kiekiui, ka skaitysiu neteisioginiu poveikiu)

Del "Twilight". Gal as nepastebejau, bet niekur nebuvo paskelbta kad zaidimas vyksta pagal konkretu pasauly(WOD etc..) tai meistru interpretacija temai. Is tikro noreciau kad sita tema niekad daugiau nebutu keliama.

Kiek pazistu "seniu" jie niekad nebuna pries pasidalint turima patirtim, draugiskai ir nuosirdziai. naudokites tuo.

_________________
"Don't drink glowing water."
--The Vault Dweller


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2011-03-14 17:57 
Offline
Raudonoji kolegija
User avatar

Joined: 2002-12-09 15:07
Posts: 959
Rakot (Valar) wrote:
is tikruju "verbavimas" buvo naujas reklaminis kelias per sita foruma, tam kad zmones nemanytu jog apie juos pamirso, kad jie yra reikalingi ir kad larpas dar gyvas. Kita kalba kad tai buvo visiskai neparengtas ekspromtas, todel ir veiksmas buvo ne toks efektyvus, kaip galetu buti. Tai turbut papildoma patirtys bet kaip klaida - nemanau.
jums - ekspromtas ir neparengtas. o shiaip - jau labai senas dalykas, dalinai atidirbtas ir veikiantis. (cia atsakymas ir i tavo klausima del "grebliu")
Quote:
- vel gi kvietimas buvo parengtas nekorektiskai, bet ir "auditorija parode savo kompetencija". Beveik iskart mes sukonkretinom savo kvietima o normalaus dialogo nebuvo sulaukta, kas reiskia jog ne visi adekvaciai reaguoja i konkretu pasiulyma arba blogai orientuojasi forumo erdveje.

niekada nebuna antro shanso padaryti pirma ispudi (c)
Quote:
Del grebliu, man reiketu individualaus paaiskinimo, nes yra grebles kurias as zinau ir juos galima panaikinti, bet yra grebles kurs yra statomos, nesuprantamai man, del kazkokiu nuodemiu.
nu cia tai jau labiau konspirologine teorija:)))
RyszardRudy wrote:
Narfai, visada galvojau, kad esi is Visagino
nu vat musu buvo dar 4 ish Vilniaus. tai dar karta prisiminkim mano zhodzhius apie "know your target audience"

del kainos 235 - oh well. geras produktas gerai kainuoja. zhmoniu skaicius manau parode, kad mes jei ir suklydom - tai ne taip jau ir zhostkai.

del Twilight'o (sorry Eretik;))- velgi - "know your target audience". ash net be gilesnio tyrimo pasakyciau kad geriau sueitu pozicionavimas armitesnis WoD'ui arba ish vis random, vietoj shio paminejimo, kuris garantavo jums visihka fail'a pozicionavime konkreciai tikslynes auditorijos daliai.

del skaiciaus: pagalvok, kodel i kitas zhaidynes (net tos pacius 235, su "nezhmogishka" pareikalauta kaina <nors ish tiesu ji buvo labai ir labai gera ir subalansuota>) - susirenka daugiau zhmoniu nei pas jus?
gal cia ne del to, kad kazkas kysha jums pagalius i ratus? gal ish dalies cia yra ir jusu kalties? o ar jus analizavot shita, ar padaret ishvados?

del tono - net nekomentuosiu. palaikysiu shita juoku


"Pesimistines nuotaikas kelia, kaip nebudu gaila, toks dalykas kaip meistru nemokejimas pateikt savo produkta/vest diskusija forume."

vat - supraskit pagaliau: zhaidymas, kaip ir betkoks projektas/produktas/paslauga, kuri jus darot ne tik savo malonumui, bet ir kuri reikalauja tam tikros tam tikru zhmoniu reakcijos - should involve marketing. Darbas prie ivaizdzhio, pateikimo, auditorijos parinkimo ir darbo su ju konkreciais lukesciais - atsiperka.

_________________
Master.... Prosto Master


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2011-03-14 22:19 
Narfuin wrote:
del kainos 235 - oh well. geras produktas gerai kainuoja.
Tokius proektsu galima padaryti ir su mažęsnę dalivavimo kainą. Sakyčiau du kart mažesnę. Jūs nors kėlėt klausimą apie žaidimo prienamumą žaidėjams su siaurėsnėm kišenėm?

Anyway, Narfai nieko prieš tavo meistravimą turiu - ne kiekvienas iš mūsų čia esančių tobulas. Bet kol girdžiu va tokias frazęs (ir kiek girdėjau, čia iš tavo MG narių):
2012 Kovo 12 wrote:
Ricard, ja v principe protivnik teh nizkourovnevyh igr, kotorye sozdajut deti solnca. Ja uze v sostave masterskoj komandy, kotoraja sozdajot, po moemu mneniju, kacestvennye bolsie igry...
, man apima dydelis nusivilimas, dėl šiuolaikinės LARPo padieties Vilniaus/Kauno rajone. Pripažįstu - man nemalonu, kai girždiu tokius žodžius. Plius dar kai juose vyruoja pasikelimas ir pastovus kartojimas apie "meistrų nekompentingumą". =( O gal tu čia irgi postini tik tam pasikelti kitų akivaizdoje pažeminus mūsų MG? Nes aš čia rašau tik dėl vienos pžriežasties - kad pagaliau liautusi tokios nuomonės, kaip toje citatoje ir prasidėtu era objektyvaus vertinimo, ne priklausamo nuo visokių stereotipų ar tų "pirmų įspudžių", kaip inteligentiškas žmogus, žinai, kad pirmas įspudis reikalingas tik prieš tuos, kurie juo tik besivadovauja. Laikas bėga, žmonės keičiasi, kartu su jais keičiasi ir jų patirtis. Tai jeigu ir turi kažkokią surinktą bylą apie manę, kurią taip nežinau ar gireisi ar bauginai manę, mielai pažiūrėčiau. Nes kaip neturiu nieko slėpti - MG nariai, tiksliau mano draugai, ne laužė kitiems žaidimus, ir vėliau ne buvo "užbainti" ir šeip, kiek žinau, ant niekieno žaidimo nestumė.
Jeigu nori, kad tai viskas liautusi - prašom, apklausk nors dalyvavusių žaidėjų, pasidomėkite šviežiom nuomonėm ir dėl Dievo meilės, pagaliau pamirškite apie MG S***** V***** egzistavimą - kiek metų jau praėjo, jie vis dar apie tą patį. =/

Man nreikia paratimų nuo žmonių, kurie yra nusistatę prieš mus. Ir man nereikia čia jokių konfliktų - man reikia taikos ir nepriklausomos nuomonės pas potencjalius žaidėjus. Žinau, kad yra tokie žaidėjai egzistuoja, jie buvo atvykę į pirmąjį Kitą Pasaulį, nors jiems iš šono buvo kišama kita nuomnę, jie patys isitikino, kad tos visos numonės buvo klaidingos. Taigi mano požiūrį jau žinote.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2011-03-15 11:06 
Offline

Joined: 2006-05-08 19:05
Posts: 1040
Location: Vilnius
ar reikia toliau stumti sia tema ar palauksim turnyro?..

_________________
Svetainė: http://www.lauretaur.com El.paštas: info@lauretaur.com
[ img ]
[ img ]


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2011-03-15 11:47 
Offline
Raudonoji kolegija
User avatar

Joined: 2002-12-09 15:07
Posts: 959
RyszardRudy wrote:

Tokius proektsu galima padaryti ir su mažęsnę dalivavimo kainą. Sakyčiau du kart mažesnę. Jūs nors kėlėt klausimą apie žaidimo prienamumą žaidėjams su siaurėsnėm kišenėm?
neplanuoju diskutuoti - tik pasakysiu, kad tai buvo apsvarstytas, finansishkai subalansuotas sprendimas. Zhmoniu skaicius ir ju reakcija shita patvirtina.
RyszardRudy wrote:

Anyway, Narfai nieko prieš tavo meistravimą turiu - ne kiekvienas iš mūsų čia esančių tobulas. Bet kol girdžiu va tokias frazęs (ir kiek girdėjau, čia iš tavo MG narių):
2012 Kovo 12 wrote:
Ricard, ja v principe protivnik teh nizkourovnevyh igr, kotorye sozdajut deti solnca. Ja uze v sostave masterskoj komandy, kotoraja sozdajot, po moemu mneniju, kacestvennye bolsie igry...
, man apima dydelis nusivilimas, dėl šiuolaikinės LARPo padieties Vilniaus/Kauno rajone.
jei nori komentaru - duok visa konteksta.
RyszardRudy wrote:

Pripažįstu - man nemalonu, kai girždiu tokius žodžius. Plius dar kai juose vyruoja pasikelimas ir pastovus kartojimas apie "meistrų nekompentingumą". =(
hm. o shiaip tu tipa manai, kad tu jau pasiekei savo kompetencijos maksimuma?
RyszardRudy wrote:

O gal tu čia irgi postini tik tam pasikelti kitų akivaizdoje pažeminus mūsų MG?
o taipogi nuzhudzhiau Kenedy. Konspirologija yra gerai, bet kai ji yra sveiko proto ribose.
RyszardRudy wrote:

Nes aš čia rašau tik dėl vienos pžriežasties - kad pagaliau liautusi tokios nuomonės, kaip toje citatoje ir prasidėtu era objektyvaus vertinimo, ne priklausamo nuo visokių stereotipų ar tų "pirmų įspudžių", kaip inteligentiškas žmogus, žinai, kad pirmas įspudis reikalingas tik prieš tuos, kurie juo tik besivadovauja. Laikas bėga, žmonės keičiasi, kartu su jais keičiasi ir jų patirtis.
marketing? LARP'as jau seniai nera _vienintielis_ budas praleisti laisvalaiki. ir Lietuvos Larpas - tikrai nera vienintielis prieinamas. Rinkos desnius aishkint? ar ekonomikos nors bazines zhinias vis del to turi dauguma?
RyszardRudy wrote:

Tai jeigu ir turi kažkokią surinktą bylą apie manę, kurią taip nežinau ar gireisi ar bauginai manę, mielai pažiūrėčiau.
bugoga. nepainiok slaptuju tarnybu darbo su bazinem reikalingom zhiniom apie savo tyskline auditorija.
RyszardRudy wrote:

Nes kaip neturiu nieko slėpti - MG nariai, tiksliau mano draugai, ne laužė kitiems žaidimus, ir vėliau ne buvo "užbainti" ir šeip, kiek žinau, ant niekieno žaidimo nestumė.
o prie ko cia shitas? kas apie shita ish vis ka kalbejo?
RyszardRudy wrote:

Jeigu nori, kad tai viskas liautusi - prašom, apklausk nors dalyvavusių žaidėjų, pasidomėkite šviežiom nuomonėm
ir dėl Dievo meilės, pagaliau pamirškite apie MG S***** V***** egzistavimą - kiek metų jau praėjo, jie vis dar apie tą patį. =/
vat vel - pagalvok apie auditorija segmentavima, ir apie reputacija, ivazdi kuri usually persekioja zhmones.
RyszardRudy wrote:

Man nreikia paratimų nuo žmonių, kurie yra nusistatę prieš mus. Ir man nereikia čia jokių konfliktų - man reikia taikos ir nepriklausomos nuomonės pas potencjalius žaidėjus. Žinau, kad yra tokie žaidėjai egzistuoja, jie buvo atvykę į pirmąjį Kitą Pasaulį, nors jiems iš šono buvo kišama kita nuomnę, jie patys isitikino, kad tos visos numonės buvo klaidingos.
su savo konspirologinem teorijom jus laikot visus zhmones, kuriem kazhkas nepatinka ir kurie del to neatvaro pas jus i zhaidymus "nusistaciosiais priesh jus". todel ir neklausot juokiu patarimu ish tu zhmoniu, kurie realiai galetu patart ir esate priversti kartoti tas pacias klaidas, kurios jau buvo priesh 5-10 metu. Tai nesistebekit, kad zhmones, kurie jau shitas klaidas mate/patyre - nenori kartoti ju kartu su jumis.


P.S.
Rakot (Valar) wrote:
ar reikia toliau stumti sia tema ar palauksim turnyro?..
per turnyra shito aptarimo nebus. duodu 99%. nes mazhai kas nores ateiti i jam neidomu rengini (kodel neidomu - galiu paaishkint atskirai ir privaciai), tam kad bandyti kazhka paaishkinti zhmonems, kurie nenori klausytis

_________________
Master.... Prosto Master


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 2011-03-15 13:37 
Offline

Joined: 2006-05-08 19:05
Posts: 1040
Location: Vilnius
tai turnyras kaipm renginis gali buti ne visiems idomus tai net ne klausymas. tesiog tuo metu galima bus pabendrauti su draugais latviais kurie atvaziuoja ir is vis praleisti laika kompanijoje. o po to galima ir isklausyti nuomones pagal musu klausymus. man kaip tik idomu jei su mumis (manimi) pradetu dialoga ir mielai isklausyciau poziurius. ateiti pasvarstyti ir pakalbeti nereiskia kad reikia turnyre dalyvauti. meistru susirinkimo nieks neorganizuoja, kazkokiu meetu irgi nebuna, todel faktas kad butent turnyras tampa gera proga susitikti.

_________________
Svetainė: http://www.lauretaur.com El.paštas: info@lauretaur.com
[ img ]
[ img ]


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 37 posts ]  Go to page « 1 2 3 4

All times are UTC+04:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 26 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to: 

cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited